That's the way I wanna spend my day

Kom hem igen vid 22, lite sent att skriva klart den planerade historiauppsatsen kanske? Den får lämnas in nästa vecka istället...

Rebecca är glad. För Rebeccas bästa vän, som råkar ha vunnit SM för frisörettor, ska klippa och färga mitt hår i helgen. Dels får jag en chans att snacka ut med min saknade BFF, som går på en annan skola så vi ses inte alltför ofta, och så får jag en grym frisyr till ett billigt pris på köpet. Ni borde vara avundsjuka, det skulle jag varit ;)

Favoritbild! 6,5 års vänskap betyder allt! Här i början av nian, jag hade precis kommit hem från Turiket och var brun och fin.



Sju månader senare, på planet till Island. Kommer aldrig glömma det, du var så rädd när vi skule landa så jag fick hålla om dig hela vägen ner.
Gumman du är en av dom som betyder absolut mest! Jag vet hur tufft du har det och jag önskar att jag kunde göra mer. Men jag finns här genom vårt och torrt, dag och natt. Vad som än händer lämnar jag aldrig dig
Joanna! <3

Nu ska jag köra lite styrketräning. O ja, träningsfreaket är tillbaka people! Sen ska jag se på lite tv och smsa med min pojke tills jag förmodligen somnar med tvn på och mobilen jämte kudden- som vanligt!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0