Tonight was a good night

Kvällen började med att jag, Joanna, Johanna och Emma i sisådär en och en halv timme desperat försökte få fart på elden. Vi gjorde nog av med en halv flaska tändvätska, 2 papperspåsar och en halv tändsticksask. Maten blev god i alla fall. Grillat, om någon missade det.

Johannas pappa och bröder skulle egentligen övernattat i Göteborg, men alla hotell var fulla så de kom hem. Vi spelade fotboll med dom i en timme och det var faktiskt riktigt härligt.

Vid tio begav vi oss till Joanna och sedan till mig för att byta om till varmare kläder. Dessvärre var stranden tommare än en regnig eftermiddag, så vi åkte hem till mig igen. Men det blev mycket bättre så. Vi satt i mörkret på min studsmatta- snackade och skrattade. Sedan blev vi pigga igen och knäppte säkert 100 bilder med Johannas systemkamera. Förhoppningsvis kan hon lägga över dom på min dator redan idag.

Vid två-halv tre dog det ut dock, eftersom Johanna sov (inte ovanligt), Emma pratade i telefon och jag spelade spel på Johannas iPhone.

Det var en sån här kväll man verkligen behövde innan skolan börjar igen!

PUSS


Kommentarer
Postat av: 08aaaaaaa

En av sommarens bästa och mysigaste kvällar med världens underbaraste! saknar er redan :(<3

2010-08-18 @ 12:44:21
Postat av: Rebecca

Den var precis det som saknats denna sommar! Underbar!

Saknar dig :( <3

2010-08-18 @ 19:57:04
URL: http://rebeccaevasofieberg.blogg.se/
Postat av: Amundagathe

Just checking to see if my dad s guest book is working, not that I don not believe him. I might just have to have one of these myself.

2011-05-11 @ 07:43:07
URL: http://amundagathe.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0