Invisible

Jag har varit på dåligt humör typ hela dagen, så jag känner för att skriva av mig lite. Ta det inte för seriöst, jag vet själv att just när man är nere så känns allt mycket större än det egentligen är.

Jag känner att jag börjar hamna i en rutin. På gott och ont. Men just nu känner jag att jag skulle behöva variation. Minst de senaste tre veckorna har torsdag, fredag och lördag varit lugna kvällar, ofta filmkvällar. Tro inte fel, jag tycker filmkvällar är jättemysigt och älskar det- men just nu känner jag mig fast. Mina veckor bara flyter på och nu är det snart jul och nyår.

Jag har alltid varit en sån som håller på med olika saker samtidigt och ungås med personer från olika "grupper". Det brukar vara en stor fördel, jag upplever ju mer olika saker och känner många. Men när man är "halvt" engagerad i saker eller folk så blir man lätt den som blir klämd och lite bortglömd. Lite så känner jag mig just nu. Jag är inte den som tar för mig mest och jag är försiktig med att inte råka "kliva på någons tår", men det gör att jag ibland känner mig lite osynlig.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0