7- Mina bästa vänner

Oj, oj, oj! Detta var helt galet svårt!
Jag är lyckligt lottad som har flera riktigt nära vänner som jag kan prata om allt med. Tyvärr träffar jag vissa ganska lite nu, men jag vet ändå var jag har er.
Det är jättesvårt att välja ut bara några här, men jag får gå på hur mycket vi ses och snackar.


Joanna Lindblom
- Min bästa vän sedan mer än 7 år tillbaka. Vi har så många vardagliga, roliga, galna och ledsna minnen ihop. Vi gled ifrån varandra lite ett tag på högstadiet, men hittade tillbaka till varandra mot slutet av åttan och blev närmare än någonsin. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och tyvärr mycket dåligt. Men du är min klippa och jag försöker vara din! Finns här för dig varje sekund av varje dag, och jag vet att du står vid min sida!


Louice Bengtsson- Vi har bara känt varandra sedan ettan började, men blev snabbt nära vänner. Först trodde jag du var någon knäpp stalker eller nåt haha. Men du är mer lik mig än de flesta, både när det kommer till humor, intressen, tankar och värderingar. Du kan vara galen ibland men jag älskar när du flippar ur! Vi har skitkul tillsammans men har också haft många viktiga diskussioner. Jag kan lita på dig i vått och torrt och jag tror vi kommer vara vänner länge!


Ulrika Boulund- Lärde känna dig i början av ettan också. Först trodde jag du var helt galen, fast det är du ju också! Det är som om du och Lollo är kopior av två olika delar av mig. Du är min partner in partey, vi har haft jättekul på många fester, men lika kul på vanliga tjejkvällar. Men jag gillar dig inte bara för din roliga, galna sida. Du är ambitiös och envis och lik mig men ändå inte. Vi komplmenterar varandra bra! Även om vår envishet lett till tjafs vet jag att du står bakom mig, för vår vänskap är djupare än så.
Så kom hem från Frankrike nu för tusan!

Johanna, Veronika, Emma, Adisa, Julia, Marta- jag har inte glömt er!

PUSS

Kommentarer
Postat av: bullen

Jag älskar dig!

och jag saknar dig.

2010-12-08 @ 20:20:35
Postat av: Rebecca

Jag kan inte fatta att du inte ens varit borta halva tiden :S

Det känns som en evighet redan! <3

2010-12-08 @ 20:33:01
URL: http://rebeccaevasofieberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0