Dag 1 - presentera mig själv, Dag 2 - min första kyss, Dag 3 - en rolig kväll/dag

Mitt namn är Rebecca Eva Sofie Berg och jag såg först dagens ljus den 2 maj 1993.
Jag är 170 cm lång, ögonen skiftar mellan grön/blå och håret är just nu brunt med kopparslingor, men jag har varit allt från helblond till riktigt mörkbrun. Jag shoppar gärna, helst på Gina Tricot, Bik Bok och Cubus och skulle nog kalla min stil ganska "vanlig" för en 17-årig tjej.
Jag har 4 piercingar i öronen och en naveln och vill tatuera mig, men det ska vara något stilfullt och betydelsefullt.
Jag har alltid varit väldigt aktiv och har förmodligen testat på de flesta aktiviteter/sporter som finns att välja på här i stan. Just nu är det dans och fotboll som gäller, men dansen upptar mer och mer av min tid och intresse. Jag skulle älska att ha en egen grupp med små urgulliga dansare.
Annars upptas min tid av plugg, härliga vänner och en underbar pojkvän. Jag är lika gärna på en fartfylld fest som har en mysig hemmakväll. Jag blir nog lätt uttråkad och behöver variation.


Oj då, min första kyss... Jag har ett starkt minne från typ ettan att en killkompis bad mig förlja med ut ur klassrummet och när jag kom ut gav han mig en puss på munnen. Jag var helt chockad haha. Annars har mamma massa bilder på mig och min bästa kompis när jag var liten (kille) där vi kramas och pussas. Så söta så!

Jag och min kompis smsade precis om en riktigt bra dag. Det var när vi gick i nian och skulle hålla i aktivitetspromenaden (poängpromenad med tävlingar). Jag, Joanna och Adisa hade som tävling att vi hade gömt ägg i skogen som de skulle leta upp. Sedan skulle de kasta äggen på bilder av våra lärare där de gjorde grimaser. Det regnade men vi satt där hela dagen i solstolar och drack varm choklad. Efteråt var vi sjukt hungriga så vi åkte hem till mig och beställde kebabpizza med pommes på.
Det kallar jag en bra dag!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0