Beach beach beach

Det har blivit en dålig vana att sova till halv elva-elva. Förra sommaren var alltid jag och Joanna redan på stranden då! Det får försöka bli ändring på det! Det blev en promenad till Ica för att lämna läkarintyget och sedan bar promenaden vidare till Herting. Hälsade på sommarkonfirmanderna och alla ledare som jag saknar en del. Sedan var det bara beachen som gällde! Det var jag, Ulrika, Joanna, Johanna, Matilda, Veronika, Nicolina och Alice som låg och stekte på en ledig sandplätt. Snackade även en hel del med Frida och Rebecca, och så träffade jag Julle lite.
Vid fem-tiden kände jag mig klar där och följde med mor och syster in till stan. Hade inte ätit sedan frukost så plågades en del.
Ikväll ska tjejerna in till stan men bussarna passar inte och jag har gått tillräckligt idag ( i för små flipflops- aj!). Dessutom är jag trött och ofräsh. Det är inte bara att hoppa in i duschen och ut igen när man har bandage. Det är lika bra att jag tar det lugnt med familjen och kanske ser en film.


Dagens outfit:
linne- Gina Tricot
shorts- Vero Moda
bikinitop- Cubus
bikiniunderdel- H&M
Förhoppningsvis har dagen gett lite mer färg

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0