Good start of the summer

Klassfesten jag var på igår var nice! Bara halva 09NTA var där, men det funkade finfint ändå! Det var jag, Ulrika, Lollo, Elle, Pelle, Johan N, Marcus N, Marcus R, Pson, Adam, Fredrik och Kristoffer. Tror och hoppas att jag inte glömde någon. Det var bland annat musik, dans, Guitar Hero, dricka, godis, Twister och en del snack. Kul hade vi kan jag lova!
Vid halv ett kändes det dock dags för mig och Pelle att cykla hem i mörkret och blåsten. Jag höll seriöst på att blåsa omkull! Dessutom lyckades vi cykla ihop när vi trodde vi skulle åt olika håll, så mitt framhjul är inte riktigt i funktion.
Någon minut efter jag kommit hem kom Julle hit. Vi hade det mysigt och stannade uppe till halv fyra-tiden. Det var lite kul att ligga och se det bli ljusare och ljusare utanför fönstret, ett sommartecken. Dagen har jag hittills också spenderat med min älskling. Skönt att kunna säga att jag inte varit bakis utan bara trött. Nu ska jag snart göra mig iordning för grillkväll med laget.

Här kommer lite bilder från gårdagen, Elle har dock de flesta på sin systemkamera.


Lollo var taggad!


At Ulrika's


Love you


Love you too


Elle och Lollo


Elle och jag


Party


Ulrika och Pelle


Denna bilden på Pelle får avsluta för nu


Synd att detta förmodligen var den sista 09NTA klassfest jag kunde våldgästa (med tillåtelse). Dels åker Ulrika till Frankrike i höst och så ska klassen splittras och bli en Natur-Natur klass.

(8) Your Song - Elton John

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0