Singing in the rain

Typ en halv lektion idag. Annars har det varit minnesstund, håltimme och en lektion där vi såg på film. Rätt soft alltså!

Nu drar mor och syster till Halmstad för att shoppa men inte jag. För jag ska ut och träna fotboll, i regnet. Idiotisk kan tyckas men det ska bli gött att träna. Fast regnet hade vi kunnat skippa...


Dagens outfit:
Jeans- Gina Tricot
Linne- Vero Moda
Väst- Vero Moda

Imon börjar lovet!

PUSS

Spread my wings and fly away

Borde snart stänga av datorn och gå och lägga mig, det får bli ett snabbt inlägg. Man vill ju inte stänga av datorn eftersom här finns Spotify och all skön musik.

Nu är påsklovsplanerna i full fart och jag är jättepeppad! Hittills har jag planer från torsdag eftermiddag tills måndag kväll, och så något mitt i veckan. Shopping ligger inte planerat än för jag ska försöka hålla tillbaka lite, men det blir svårt! Annars låter väl klassfest, fotbollsfest, fotboll, dans och massa tid med kompisgäng och pojkvän inte helt fel ? Tycker inte jag i alla fall!

(8) Baby remember my name - Naturi Naughton

PUSS


All day long

Tjosan alla söta!
Utövar lite välbehövd äkta slappning. Benen var sega efter dansen igår och ändå sprang jag och Johanna en runda på sisådär 5 km på idrotten. Solen sken och det kändes härligt. Några timmar och ett danspass senare känns benen dock inte lika härliga. Men psyket är på topp!

Något som jag gör väldigt mycket är att lyssna på älskade Spotify. Har en tendens att fastna i att lyssna på samma låtar om och och igen. Just nu är det dessa låtar som hörs mest i lurarna:

Dancing - Elisa
Alone - Kristin Chenoweth
Defying Gravity - Glee Cast Version
Skin (Sarabeth) - Rascal Flatts
Broken-Hearted Girl - Beyoncé


Sötsaken som var mitt allt för några år sedan <3 

PUSS




I don't want to be that girl

Ligger nyduschad i sängen med laptopen i knät- härligt! Dessutom spelas Spotify i mina någolunda nya hörlurar.
Mindre härlig är matteboken som ligger uppslagen och väntar på ett sista försök innan morgondagens prov. Vad hände med den Rebecca som hade lekande lätt för matte? Hon verkar ha gått och gömt sig.
Jaja, nu ska vi inte vara på sånt humör. Är underbart slut efter ett härligt intensivt danspass! Kan knappt beskriva den underbara känslan. En annan känsla i mage och ben imon dock men det är också gött.
Nu ska jag lägg i serum i håret för mina slitna toppar (Lee Strafford's - gör underverk!)


Såhär halvfräsh såg man ut för några timmar sedan när det var dags att cykla (oja) mot Falkhallen

(8) I Want To Know What Love Is -Mariah Carey

PUSS

I want you to show me

Dagens humör: Jodå, det är fint
Dagens borde: plugga matte!
Dagens frisyr: utsläppt halvlockigt
Dagens klädsel: svarta leggins, lila linne, mönstrad sjal
Dagens vill ha: smoothie
Dagens längtan: påsklov
Dagens beroende: sms 
Dagens tråkigaste: skolan. vill uppträda!
Dagens personer: Joanna och Adisa <3
Dagens roliga: Träffade mina änglar för första gången på alltför länge
Dagens låt: smash into you- Beyoncé

PUSS

Somewhere over the rainbow

Nu mår jag mycket bättre! Man kan nästan sova sig frisk. Tur det för jag hatar att vara sjuk. Varit det tillräckligt kan man lugnt säga.
Men det har därför inte blivit mycket gjort idag. Zappade mellan kanalerna och hittade på MTV en serie som lät intressant, Take the stage. Och vad glad jag är att jag gjorde det! Den utspelar sig (sann, tror jag) på School of Creative and Performing Arts i Ohio, USA. Har man sett Fame så vet man vad jag snackar om. En skola med dans, musik och teater. Och så grymma de är! Såg när dte var auditions för att komma in på skolan och det svider att erkänna det, men de ligger flera nivåer över en själv. Och det var innan de börjat på skolan! En show jag ska fortsätta titta på och som jag helt klart kan tipsa om ifall man, som jag, är helt såld på det här.

Nu har jag fått pluggat lite, duktigt av mig. Ska se Johan Falk med mami- det börjar nästan bli söndagstradition.

Några bilder från igår.

Mamma lagade nya favoritefterrätten- Florida surprise!


SÖT <3


PUSS

Protesting

Tänkte skriva lite och lägga ut några bilder, men mår inte så bra så det får bli senare.

PUSS

When you say nothing at all

Gick upp rätt sent. Tog det lugnt, såg på film och så. Då blir man plöstligt inringd att spela andra halvlek mot Fjärås för den andra målvakten hade ont. Bara att ge sig av till IP och köra. Vinst blev det och helt ok trots allt regn. Sen åkte vi hem till Julle igen. Pannkakorna gick det sådär med, inget vi skryter om i alla fall. Om någon inte visste det så är min pojkvän världens sämsta förlorare, och det är jättekul! Vann på Chicago med 52-9 och han var helt förkrossad. Som tur var så var han dock bättre än mig i UNO... Nu är vi hemma hos oss, gästerna likså. Maten serveras och ikväll blir det Millenium. Men nu ska vi äta lite.

(8) Who Says - John Mayer

PUSS


I'll never give up

Hade en lektion idag. Eller ja, en och en halv. För på svenskan var lärarna där och snackade och vi gick till Bellas minnesplats och så. Fy fan, detta är verkligen inte kul!
Sista två lektionerna blev håltimmar så slutade redan ett. Borde pluggat men man var så nere pga av stämningen så fika med klasskompisarna verkade bättre. Så jag, Nomi, Johanna och Elias stack till Stålboms. Tropisk smoothie med vattenmelon säger jag bara! Sen kom Lollo och så gick vi runt på stan lite. Lite pluggande blev det faktiskt. Ja, tio minuter eller så. Nu är jag hemma hos Julle och ska vara här tills imon någon gång. Men nu borde jag sticka innan han tycker jag är osocial.

PUSS

The proof that she couldn't deny

Då var det slut för denna gången. Unzip my body har varit väldigt kul dagar och skolan imon kommer suga hårt!
Kommer sakna den gemenskapen som faktiskt blir av att umgås så mycket hela tiden och kommer framför allt sakna showen! Synd att denna sista dag som egentligen skulle vara den roligaste där alla skulle ge allt inte kunde bli så men alla tog sig samman och gjorde det bästa av situationen.
Letat lite här på underbara internet och hittat lite bilder på de grymma treorna från föreställningen.



Anledningen till att det inte blev som det skulle var att en tjej som har gått i våran (innan jag började här) och tidigare 2ornas klass inatt tog livet av sig. Vi fick veta en halvtimme innan föreställningen för att vara de första och många var knäckta och hela stämningen försvann. Jag visste vem tjejen var och så, vi har gått på samma skola sedan lågstadiet men jag kände henne inte. Jag kan inte ens föreställa mig smärtan av att någon nära gör såhär. Det är bara så himla tragiskt, att någon kan må så oerhört dåligt att den gör såhär mot sig själv och sina kära.
Jag vaknade också idag. Har nära vänner som inte mår så bra och nu inser man att detta faktiskt kan hända. Känner mig tom bara av att tänka på det.
Vila i frid Isabella!

Våffeldag som det är skulle jag och bby göra våfflor. Bra blev det och en mysig dag med någon som jag träffat för lite denna vecka. Men helgen är vår <3

Julle fokuserar!

Och bra blev det!

Btw, smarthuvudet som skriver just nu har glömt digitalkameran i Falkhallen, FAN!

Nu blev det ett långt inlägg men det har varit en så lång dag!

(8) Dancing - Elisa

PUSS

My finger's on the trigger

När man har lite sovmorgon (kl 9) är det inte så kul att lillebror spelar hårdrock på hög volym i köket!
Nu när syskonen stuckit laddar jag lite för mig själv. Fixar sminket, håret och lyssnar på låtar från föreställningen.
Vilket jag ska återgå till nu om jag vill komma i tid.

PUSS

'Cause it's all about love

Då var träningen avklarad, faktiskt lättare än trott. Andningsnöden kom dock och nu är dessutom benen härligt enormt sega. Dansföreställning imon? Javisst. Mina spagettiben ska sköta sig fint har jag bestämt. Det är trots allt sista föreställningen. Snyft.
Något som gillas med föreställningar (förutom all grym dans, gemenskapen och allt annat kul) är alla nya låttips man får! Dancing med Elisa är riktigt fin och jag kan inte få Ramalama ur huvdet.

Nu behöver mitt rum städas ( som alltid? ), annars väcker mami mig klockan 5 imon bitti.

PUSS

Taking a picture of you

Hemma efter en inte fullt lika lång dag som gårdagen, men minst lika trött! 2 föreställningar idag för gymnasieskolan och det gick super, speciellt sista! Det är smått sorgligt att det faktiskt redan är dags för sista föreställningen imon! Fast kroppen tycker det ska bli skönt. Benen är så trötta att jag knappt orkar stå upp men efter många om och men har jag bestämt mig för att släpa mig till träningen om en stund ändå. Kommer vara helt slutkörd när jag kommer hem.

(8) Dancing - Elisa

PUSS

We don't need anybody

Underbart, underbart, underbart! Så kan man sammanfatta denna dagen. För även om man är trött som få och under dagen har spenderat mycket tid med att bara vänta, så är det verkligen underbart. Omgångens första föreställning gick super, trots allt kaos och alla nerver som var innan.
Känner verkligen att jag valt rätt, till 100 % !  Det höll dock på att skita sig med kurserna ett tag men det kan kanske gå vägen i alla fall. Puss på när saker går som man vill!

Tyvärr är mysteriet med lungorna fortfarande olöst. Vi kom fram till att jag har för bra lungkapacitet för astma men testet kan inte utesluta ansträningingsastma, som jag förmofdligen i så fall har. Så det blir återbesök om några veckor, wihoo! Fick dubbel dos medicin för undersökningen så sedan på repet och innan föreställningen skakade mina händer, rejält! Som tur var gick det över sen, med alla kläder som jag skulle hjälpa att ta av och på.

Nu är sminket borttaget och håret utborstat. Känner att axlarna behöver sjukgymnastik efter dessa dagar. Snart borde jag sova lite för imon har jag en dejt med duschen innan alltihopa börjar igen.


Svart linne och svarta mjukisbyxor gör sig super på scen! Även om det inte är nåt jag skulle gå i till varddags.

PUSS

It's not enought unless you feel it

Då var denna dag till ända. Kvällen spenderades med ytterligare en och en halv timmes dans- Underbart! Om någon råkat missa det så älskar jag verkligen att dansa, skulle kunna göra det hela tiden! Vilket morgondagen har att erbjuda. Först massa repetitioner och detaljer. Kläder, smink, övergångar och massa sånt. Tycker lite synd om treorna som får springa för att hinna byta om mellan varje nummer, haha.
Morgondagen innehåller också ett läkarbesök. Nu ska vi förhoppningsvis få svar på gåtan med mina lungor. Enda haken är att jag inte får ta min medicin innan under dagen så får jag ett anfall under repetitionerna blir det lagom kul...

Nu måste jag städa på mitt rum, och packa!


Härligt att komma hem efter en lång dag när mami har gjort härlig efterrätt! Florida Surprise- Vanilj-något (typ glassliknande), hallon och tortillabröd stekta i kanel. MUMS

PUSS

I don't want to work today

Hemma igen efter en dag full av dans, eller ja, tittande på dans. Det är ju trots allt treornas slutproduktion så det är ju de som dansar mest. Jag vill också gå i trean och göra slutproduktion, jag vill också vara så grym på att dansa! Men lite ska vi ju dansa, bland annat på en byggställning. Läskigt, men grymt!
Nu är jag rätt trött, vet inte varför men har varit det hela dagen. Om drygt en timme bär det av tillbaka till Falkhallen och dagens danslektion. Knappt att man orkar men det är så kul.


Falkhallen tisdag 23 mars klockan 18.30
Be there!
Dock inte alltför många biljetter kvar.

PUSS

Line 'em up, knock 'em down

Hemma efter en lång kväll och natt. Cyklade i mörker och dimma hela vägen till Ulrika. Man såg ingenting alls och det var skitläskigt! Hos Ulrika var drygt halva klassen, några tråkmånsar kom inte. Sjukt kul hade vi och lite smått galet. Spårade ur mot slutet tyvärr och det var inte kul någonstans (till de som fick konstiga sms: sorry, allt var bara kaos). Men alls mår bättre nu. Låg och snackade med mina girls till tre- fyra någonting och det behövdes verkligen.
Idag har vi tagit lagkort, vilket var kallt! Känns som om jag spenderat hela dagen ute på min cykel och det stämmer nästan. Men det är bra för all den friska luften har hjälpt mig bli klarare i huvudet efter gårdagen.
Nu är det dans, dans, dans som gäller! Ska slipa på rutinerna tills imon, då ska det sitta!


Igår, nästan klar att dra ut

Fler bilder kommer när Lollo skickat sina.

(8) Revolver- Madonna ft Lil Wayne

PUSS

Out in the fog

Matchen slutade 1-1. Inte mycket mer att säga.
Nu är jag på mitt rum och sminkar mig, med musiken på högsta volym. Kvällen kommer bli bra!
Nu drar jag snart.

PUSS

Living for the weekends

Ingen update igår. Älsklingen följde med hem direkt efter skolan och så var jag med honom hela kvällen. Mysigt! Nu har han dock åkt hem, skulle spela match som vanligt. Det ska jag med, senare idag. Efter det blir det klassfest med gamla klassen, wihoo! Även om jag trivs väldigt bra i min nya klass så saknar jag mina naturare! Att det dessutom är party är bara en bonus. Lollo and I spenderar natten hos vår Ulle-Bulle. Kan det bli mycket mer underbart? Svar: nej.
Kameran följer med så förhoppningsvis gäller min bildbrist inte länge till.
Men nu ska jag snart äta lite.


Mina girls <3

Btw, min syster kom hem igår efter att ha gått en skadeförebyggande kurs och bad mig göra olika saker. Hon kom fram till att jag är överrörlig. Tack för upplysningen! Vart har hon hållit hus typ de senaste åren ? ;)

PUSS





My little friend and I

Idag har jag varit med Lollo i Ullared. Wihoo, haha. Lite strövande i småbutikerna (Love 'em) och sedan stod Ge-kås på schemat såklart. Var i desperat behov av smink och märkessminket finns ju där med, bara billigare. Hittade lite andra trevliga saker, mest nöjd är jag över WESC hörlurarna. Jeansen och jeanslegginsen var måsten, de satt så galet bra! Underbart!
Mysig dag med saknad unge! Träffat och godkänt ungens pojkvän med- trevligt. PUSS på dagen.

Söta flickor, typ

Seriöst är inte riktigt våran grej


Lite saker blev det faktiskt, utvecklingen går framåt där ju ;)
Röda WESC hörlurar (looove it)
Svarta leggins
underkläder
armband
halstabletter
Läckerol Split Raspberry Liqurice (de godaste)
Sjal i ljusa färger
Mörkblå jeansleggins med nitar i sidorna
Ljusblå jeans
foundation
puder

klackskor
Dessutom:
hemlig present 1, 2 och 3  (A)

Nu borde jag verkligen, verkligen plugga inför spanskaprovet imon bitti! Men så går ju Troja på tv, och den har jag aldrig sett. Brad Pitt + Orlando Bloom vs spanskan. Ingen svårt val.
Men jag ska plugga spanska! Sen...

PUSS

I don't want to play that part

Hemma igen. Träningen gick faktiskt bra, inga anfall och ingen hosta alls! Toppen! Pigg som få nu bara för det.
Ska nog ta och dansa lite innan det blir film.

Imon blir bättre än väntat. LOL smsade moi och frågade om jag joinar till Ge-Kås. Saknat mina girls, inte träffats på riktigt på ett tag. Kameran åker med, o ja, och det här ska bli kul!

Ska försöka komma i säng i tid idag. Har dragit på mig den dåliga vanan att somna mellan 00.30-01.00. Inte bra Rebecca!

PUSS

All I want is to lay my head down

Tjosan Hoppsan! Jag är lat, oja! Ligger i sängen med laptopen i knät samtidigt som jag ser på Australia. Btw, är inte den lilla autraliensiska killen hur söt som helst? Och jag har faktiskt pluggat en del redan idag. Tyvärr blir det nog mer av det ikväll. Först blir det fotboll, om sisådär en halvtimme. Känns rätt dumt att sticka dit egentligen när jag redan nu vet hur dåligt jag kommer må. Dumma hosta! Man måste försöka i alla fall, för träna måste man ju. Känenr mig så lat och trött om jag bara ligger hemma. Så det blir träning idag. Sen får jag öva lite på dansen.
Längtar till helgen! Som vanligt då.

Bildbrist? OJA!

Sista kvällen i Borganes, Island i april 2009. Klassresan man helt klart aldrig glömmer! Elle, Jag, Johanna, Inga, Joanna och Frida.

PUSS



My body's loaded

Var i skolan idag igen. Gick rätt bra, var inte med på idrotten dock. Andra veckan i rad, skärpning Rebecca! Skulle inte varit med på dansen, men hehe =) Nej men vi fick i uppdrag att göra en pausdans till treornas slutproduktion och det kunde man ju inte missa. En vecka kvar, ska bli grymt kul även om vi bara är med i två nummer.
Jag borde verkligen satt igång och pluggat för längesedan! Nu är det tisdag kväll och imon har jag fotbollsträning. Sen på torsdag är det prov i matte och samhällskunskap och på fredag spanska. Duktigt Rebecca...
Jaja, de problemen kommer senare i veckan.


Hittade en så kul bild från drygt ett år sedan. Så kul kanske den inte är men det roliga är att vi satt och tog kort och så öppnade pappa dörren. Därav den superkonstiga posen haha.

(8) Broken-Hearted Girl - Beyoncé

PUSS

It's just a number

Då var man hemma igen efter dansen. Eller, dans och dans... De enda som kom var jag, Matilda och så Katja. En sjukling, en som skulle dansa och så dansläraren. Det blir inte mycket till lektion av det. Men vi snackade en hel del så det var rätt nice också. Och så fick det bli lite dans i slutet. Gud vad jag längtar till föreställningen! =)


Jag, Ida och Elina i "Tonåringar till salu" på åttanföreställningen. Riktigt roliga dagar, hade kunnat uppträda hela tiden. Dans i mitt <3

Imon blir det nog skola för mig igen. Ingen idrott eller dans dock. Eller kanske. Jag borde inte men jag får sån panik av att bara sitta och titta på.

PUSS



Never thought I'd be standing here

Dagen har väl gått sådär. Fick nytt panikanfall igår kväll. Förmodligen blir det så i mina luftrör när jag blir upprörd. Inte bra! Ska till läkaren om en vecka och då får vi förhoppningsvis ett svar på allt det här.
I alla fall, när jag vaknade kändes det som om jag inte sovit på hela helgen. Det har jag ju typ inte heller. Trött som få åkte jag till skolan i alla fall, ville få gå på dansen ikväll. Dans första timmen- kände mig ganska borta. Huvudvärken kom och jag funderade på att sticka hem. På lunchen stack jag för att hälsa på Julle, behövde träffa honom. Cylade dit och då sa lungorna ifrån. Jag känner mig så oerhört klen! Det fick bli en snabb visit hos honom och sen bara hem och lägga sig. Ätit lite apelsin, finns ju inget bättre, och så har jag sovit. Tog en liten promenad i det härliga vädret och nu mår jag bättre. Dansen ikväll kan jag ju tyvärr glömma, men jag ska nog allt dit ioch kolla i alla fall. 

  Vila - Toga Dress Vila - Toga Dress  Club L - Lace Love Dress Rare Fashion - Satin Button Back Dress
Även spenderat lite tid med att kolla på kläder. Hittade dessa fina spetsklänningarna på nelly.com. Vill ha!


Carl Julius Boketun <3
Kan fortfarande inte förstå att det finns någon så bra som du.
Ännu mindre att du valde mig.
Trodde inte jag kunde älska någon så mycket som jag älskar dig.
Föralltid vi.
DU är kärlek för mig! <3


All good things must come to an end

Då var denna helgen slut, så också allt bra och dåligt som kommit med den.
Dags att lämna det bakom oss och gå vidare.
Nästa vecka lär inte direkt bli superkul. Längtar redan till helgen som får bli min räddning!
Nu ska jag se Wallander med mammi. När jag egentligen borde plugga... Jaja =)

(8) Not ready to make nice - Dixie chicks

PUSS

Missing you already

Matchen igår gick sådär. Hostan kom då och då men jag var hyfsat spelduglig i alla fall. Vi spelade bra och ledde med 2-1 med 2 min kvar. Ofattbart nog så vände dom till 2-3. Surt!
Kom hem, då var mormor och morfar och kusinerna med familj här. Lekte mest med minstingen innan det var dags att åka till Veronikas Hawaiifest.

Jag och Elin (hon var nog rätt förvånad när blixten kom till slut)

Hos Veronika var det kul, tackar för kvällen. Kände inte ens hälften men det blev lyckat ändå. Sen åkte jag och träffade Julle och så åkte vi hem till mig. Natten blev inte så lyckad, för Julle mådde inte bra och jag mådde inte bra. Fick något host/andnödsanfall och astmamedicinen hjälpte inte så jag bara låg där och panikfyllt drog in luft, sen hostade. Jätteläskigt.

Idag är inget kul alls. Julle åkte hem tidigt för han mådde fortfarande inte så bra, jag ligger här och mår inte heller så bra efter denna natten. Imon är det redan skola igen, det suger. Jag har tre prov denna veckan så jag borde verkligen plugga nu men jag orkar inte.

All I want right now is to have you here. You, and no one else. Can't you see I never wanted to feel so alone?

PUSS


Taking a chance

Lördag. Julle hart åkt hem, han skulle spela match. Tar det lite lugnt, för sen blir det full fart. Match, släktkalas och fest! Stressigt som bara den, men det är det värt! Den stora frågan är bara hur det ska gå med match vs hosta. Hoppas verkligen det går bra ! Är så oerhört trött på min tråkiga hals. Får se om jag återkommer senare idag. I vilket fall som helst nås jag på sms.

PUSS

Love defined

Fredag, underbart! Skolan var ok, trött och hostig bara. Den håller i sig men imon ska jag i alla fall testa att spela. Det får bära eller brista.
Men nu har bästaste kommit hit och jag ska snart äta. PUSS på honom :)


Dagens outfit:
Topp BikBok
Jeans Gina Tricot
Även tröja UCLA

PUSS

I want your love

Inte mycket att säga om idag. Skola- wihoo. Hostar fortfarande- wihoo.
Men imon är det fredag, gud vad bra! 90cm sängen uppgraderas till en 120cm, tidig födelsedagspresent från päronen. Lite jobbigt med att bära ut den gamla och sätta ihop den nya bara. Sen så ska dagen tillbringas med älsklingen. På lördag blir det kanske match (hosta...), släktkalas och sen Hawaiifest. Taggad! Ännu bättre att älsklingen nog kommer och sover över då också.
PUSS på helg.


Dagens outfit:
Tubtopp HM
Jeans HM
även- svart tröja HM


(8) Bad Romance - Lady Gaga

PUSS

I want it and I want it now

Jag vill ha sommar och jag vill ha det nu!
Sol, bad, värme och så mycket mer!
Vännerna, pojkvännen, nya människor.
Tidiga morgonar, långa dagar, sena kvällar.
Massor bad, en och annan fest, mysiga strandkvällar.
Kan knappt vänta!


Sommaren-07 Gymnastik hela sommaren lång, älskade det


Sommaren-08 Sol, bad och vännerna


Sommaren-09 Sol, bad, vännerna och fest
(kameran krashade så har inga egna bilder fårn denna underbara sommar)

Sommaren-10 ?

Disillutionated

Hostat ännu mer idag, från imorse ända fram tills nu. Inte kul! Dagens matchplaner fick läggas ner och i övrigt fick det bli en lugn, tråkig dag. Får ta och bli bättre till helgen! Frågan är om jag ska vara med på dansen eller inte... Men treornas slutproduktion är om två veckor och vill man vara med är det nog bara att bita ihop.

Ingen träning imon :( Kanske lika bra det egentligen. Så har inga planer för onsdag, torsdag, fredag eller söndag. Bara att komma med förslag :) Och på lördag blir det fest!

PUSS

Dressed for success, typ...

Matten gick det sådär med (förvånande? nja), dansen mycket bättre. I alla fall om man räknar bort att jag fick ett litet anfall, på danslektionen! Aldrig hänt förr... men min hals är inte i ok skick. Som tur var blev det inget sånt där panik-hyperventilerande anfall som jag annars får. Ja, astman då alltså. Eller vad det nu är.
Inte vidare intressant men kan ha betydelse. För nu mår jag skit! Förutom anfallet idag och det i onsdags så hostar jag non stop! Och imon har jag idrott, dans samt match. Mår jag som nu går det inte vägen. Blä på det!

Jaja, jag får sova på saken. Efter jag plockat iordning allt onödigt som ligger på min säng vill säga... Får nog börja nu.


Ginalegginsen blev kvar men toppen fick bytas mot en äldre topp (typ våras? xD) som inte används så mycket längre och sömmarna har spruckit på. Perfekt att dansa i.
Och jag är väl medveten om hur bra jag matchar med nagellacket ;)


PUSS

She dreams she's dancing

Ganska händelselösa dagar, tyvärr. I lördags hände inte mycket, inte igår heller. Pluggade lite matte (till slut) och kände mig först sjuk så tog det bara lugnt. Men sen mådde jag bättre och då kom rastlösheten fram. Eftersom vi har studiedag idag (går vi någonsin i skolan? :] ) så stack jag lite impulsivt iväg till Julle och spenderade natten där. Kan påpeka att efter många kittelfria år ha blivit kittlig igen knappast är en fördel, nu får jag igen...
Ikväll blir det dans! :D
Men först måste jag ta tag i matten, på rikigt nu...
Längtar till nästa helg!


Dagens Outfit:
WESC tröja
Gina linne
Gina leggins
 

(8) Skin- Rascal Flatts

PUSS

Doing absolutely nothing

Idag finns det inte mycket att skriva. Imon efter skolan stack jag hem till bby, som hade slutat innan mig. Då ligger han och sover på soffan. Man var inte jätteälskad när man väckte honom men lite kul var det allt :)
Sen så kollade jag när de utklassade nåt lag och till slut åkte vi hem till mig. Mysigt som vanligt, även om jag har en förmåga att bli smått paranoid av Wallander Mastermind.

Idag åkte han vid elva, skulle spela match igen. Sen dess har jag i princip inte gjort någonting. Sovit och spelat tvspel typ, hehe. I efterhand inser man att man borde pluggat... Men men.
Nu blir det riktig skräckfilm med papsen, Exorsisten.

Jag är nåt galet festsugen! Tyvärr verkar det inte passa eller så är mina homies inte på samma humör. Surt.

PUSS


Don't surrender

Torsdag idag. Inspirationsdag i skolan. Det innebar 4 föreläsningar, inga lektioner. Helt okej faktiskt, en del de sa stämde verkligen. Det blir väl kanske inga superdrastiska förändraingar i livet för min del, men tankesätten kommer man tänka på.

Imon är det fredag, underbart! En så underbart slapp vecka det varit! Några helt okej lektioner imon (förutom möjligtvis spanskan) och sen bär det av hem till älsklingen. Sen ska han spela match och kvällen avslutas nog a mi casa. Lillasyster spelar innebandy i Falun, mami där och kollar. Synd bara att inte papi och lillebror hängde med...

Har helt klart blivit fast för The Vampire Diaries! Och varför skulle man inte bli det ? Torsdagar 20.00 på TV6 säger jag bara.



(8) Remember December - Demi Lovato

PUSS

I'm gonna run, crash into you

Dagens humör: jodå, det e fint
Dagens borde: pluggat matte. eller svenska, spanska eller engelska...
Dagens frisyr: först utsläppt och tofs efter dansen
Dagens klädsel: blå jeans från gina, vitt linne från HM och aprikos stickad tröja från gina
Dagens vill ha: Lov igen!
Dagens längtan: fest va ett bra tag sedan nu...
Dagens beroende: snake, hehe
Dagens tråkigaste: skola igen
Dagens personer: Julle
Dagens roliga: dansen typ. fotbollen oxå :)
Dagens låt: Remember December

Då var vi tillbaka i vardagen igen.. Men imon är det inspirationsdag i skolan (massa föreläsningar typ) och sen är det ju fredag igen- wihoo! :)

Fick astmaattack när vi sprang på träningen. Har ju medicin nu och så, men jag tar ju den först efter jag fått anfallet. Alltså efter jag tvingats avbryta och gå runt och hysteriskt kipa efter andan medan jag letar efter min lilla tub. Trevligt? Nej. Men hellre medicin än andnöd.

PUSS

Valentine's day, eh, March 2nd

Dagen blev inte riktigt som tänkt. Sov till tio, slappade lite ( man får ju passa på medans man fortfarande kan) och sen stack jag till Julle. Observera att här borde det stått "gymmat och pluggat matte", fy på mig! Men mycket roligare och mysigare såhär. Sen åkte vi till Varberg. Fikade på Espresso House (love it) och sen såg vi Valentine's Day. En mysig liten film och en väldigt mysig kväll. Älskar dig <3


Fanns en hel del värt att vila ögonen på ;)

Imon är det skola igen, inte okej... Börjar 08.00 med spanska- verkligen inte okej. Men det är ju snart helg igen, haha :)

(8)How to save a life- The Fray

PUSS

You begin to wonder why you came

Det är så härligt att dansa! Och denna kommer dessutom bli riktigt, riktigt bra! Blackboxen, here we come!
Okey, nästan två månader kvar men allt ska ju finslipas. Och så ska vi ju lära oss en till dans. Jag får sån adrenalinkick att det inte är sant.

Imon är man som sagt ledig igen, rättvist tycker jag och många till ;)
Planen är sova ut, gymma, plugga matte (blä) och sen är jag öppen för förslag.

Tittade igenom gamla bilder här på datorn. Hittade två som jag älskar.


Jag och min oerhört söta lilla kusin Elin för ett och ett halvt år sedan. Så SÖT hon är!


En månad senare låg man och solade vid Medelhavets Turkiet. Underbart! Och kolla min bruna rygg! Saknar ? Oja.


PUSS

Dagens

Dagens humör: glad. ingen skola ju!
Dagens borde: plugga mer matte. men är fast... :S
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: svarta dansbyxor, vit/silvrig topp
Dagens vill ha: sommar, sol och värme!
Dagens längtan: dansföreställningarna i april
Dagens beroende: nagellack, just nu rött
Dagens tråkigaste: matte b och andragradsekvationer
Dagens personer: familjen typ
Dagens roliga: dans ikväll
Dagens låt: You can't break a broken heart

Lediga imon också, det gillas skarpt! Fick panik igår när jag kom på att jag har tandläkartid imon 08.00, det är inte okej när man är ledig! Men ett litet telefonsamtal så var det fixat, hehe :)
Då blir det istället sova ut och sen förhoppningsvis lite träning, känner för att gymma.
Och först blir det ett härligt danspass ikväll! :)

PUSS

Pieces of me

One girl, so many pieces



Ibland känner jag mig bara så uppdelad, det finns så många olika delar av mig.
Men hur gör man för att hålla alla delar vid liv utan att tappa en del av sig själv?
Och för att visa alla vem man verkligen är ?



RSS 2.0