Going out

Då var man sminkad, håret lockat och väskan är packad.
Det bär av mot fest med ett gött gäng!


Shortsdress- H&M
Leggins- H&M
klackskor



PUSS

Worked out fine at last

Musiken ville inte fungera och Alicia fick leta som tusan för att hitta sin sönderklippta blå tröja. Men till slut löste sig allt och mina två uppträdanden blev lyckade. Riktigt mycket folk var där och kollade- jättekul!
Hade jättegärna stannat och kollat på resten av dansnumrena, men var tvungen att gå tillbaka till musikalrepet- premiär om två veckor ju.
Nu är jag hemma igen och ska försöka ladda om och hitta ork till kvällens festligheter. Blir nog inte överdrivet svårt, haha.

PUSS

Dansens dag

Nu drar jag mig in till stan för musikalrep. Sen ska jag och Elin iväg en stund till Blackboxen för att uppträda på dansens dag (vi börjar cirka 14.00- be there). Vår grupp på folkuniversitetet ska uppträda med en dans och så ska jag och Alicia dansa vår egen Fix You-koreografi.



PUSS

Panicing

Jag känner smått prestationsångest och nästan panik.
Inför allt som kommer de närmsta veckorna. Dansens dag, betygsavgörande prov, dansuppvisningar, uppkörningen och musikalen. Var och en för sig har jag bra koll, men nu kommer de så tätt. Jag har precis haft lov men känner just nu behov av en paus...

PUSS

Good and a bit worse

Jag hade en supereftermiddag!
Äppelpaj med mjukglass i solen tillsammans med Julle, vi kollade i affärer och sen hjälpte han mig att plugga körteori. Småbarnen var lika supergulliga som förra gången och efteråt hade jag följe hem med Joanna som hade jobbat hela dagen.

Sen kom dock en mindre smäll på humöret och blodsockret. Har druckit på tok för dåligt idag och danssalarna är som ugnar efter en solig dag som denna. Nu känns det dock bättre igen och Julle är påväg hit för att spendera kvällen och natten.



PUSS

Great day

Nu ska jag ut och sätta mig i den sköna solen. Ska verkligen försöka läsa lite körteori med, för nu börjar paniken komma.
Halv fem till typ halv sju ska jag hjälpa till med de supergulliga barndansgrupperna- Fun fun.
Hörs sen!



PUSS

Worn out

Usch, vad slut jag är i huvud och kropp! Men det är värt det, som vanligt.
Dock är jag ytterst tveksam på om jag kommer lyckas släpa mig upp ur sängen för att ta bort sminket- ligger helt utslagen.

PUSS

Lots of dancing

Nu ska jag bege mig tillbaka till mitt andra hem, haha. Destination Falkhallen.
Eftermiddagen ser ut såhär:
* Utvecklingssamtal
* Dansa med Elin
* Dansrep med musikalen
* Danslektion på Folkuniversitetet.
Lovely!


Jag just nu


Got the day off

Härliga dag. Drog bara in till skolan för att se teatertreornas slutproduktion Frankenstein och sen hem igen. Lärarna har någon konferens eller nåt så vi har inga lektioner- yes!
Så jag ser Private Practice och ska precis fixa lite mat. Sen lägger jag mig nog ute i solen och läser körteori.

PUSS

Booked up

Jag insåg precis att jag är i princip uppbokad varje dag fram tills 16 maj.

Danslektioner, Dansens Dag, party, musikalrep, födelsedagsfirande, uppköring, massa prov i skolan, dansuppvisning, musikalpremiär... The list goes on and on, but I love it.

Njuter av de små egna stunderna man får. Som nu: framför datorn och tvn med en god bit mörk choklad med mintsmak. Loving the small things too.

PUSS

Countdown: 5

Nedräkning tills jag är vuxen: 5 dagar!
Galet, galet, galet!
Visst, jag kommer knappast bli en helt ny människa för att jag fyller arton, men det känns ändå stort. Det är ju 18 som är den speciella åldern man sett upp till sen man var liten och mamma sa ju alltid "När du är 18, då kan du göra som du vill". Nu är jag snart där.




PUSS

Not ok

Nu sitter jag i skolan och väntar på att Julle ska sluta, så vi kan ses lite innan i-valet.
Därefter ska jag fixa mig något att äta. Äcklig fisk är inte okej när man har 2 danspass, 1 idrottspass och sedan ett 3-timmars musikalrep. Hejhej huvudvärk och trötthet blir det då...

PUSS

Pepper

Stressig dag blev plöstligt slapp dag när både veckans kulturhistoriaprov och danslektionen jag skulle hålla i imon blev uppskjutna. Fine by me! Dock lär nästa vecka bli hemsk...
Jag har sett lite Private Practice och ändrat lite i min provkoreografi. Att ha den och uppkörningen samma dag är att utmana vad mina nerver tål.
Nu ska jag äta lite glass innan jag beger mig till Julle. Japp, glass. Mamma och syster hade tolkat ett recept lite fel och oj med peppar- min stackars tunga!

PUSS

Back to business

Tisdag och tillbaka i skolan. Att komma tillbaka med en åtta till fyra-dag var inte helt ok, har gått och gäspat typ hela dagen. Men helt ok har den varit ändå och avslutades med ett tufft och välbehövligt jazzpass.
Därefter begav jag och Julle oss på väg hem på cykel. Tur som tusan att jag efter en dryg tredjedel kom på att jag hade körlektion klockan fem- hehe. Det var bara att vända. Tur att jag kom på det i alla fall!

Var förresten inne på Kicks och testade parfymer. De jag föll för var främst Christina Aguileras By Night och Escadas Taj Sunset. Ni förstår, jag försöker desperat komma på nåt att önska mig till födelsedagen, haha.


Gammal bild på den outfit jag hade idag. Plus hallonröd JC-kofta och rosa Converse.

PUSS

25 april

Dagens humör: Stressat men bra!
Dagens borde: Pluggat effektivare...
Dagens frisyr: Plattat
Dagens klädsel: Vitt linne med svart tryck, svarta spetsleggins och ljusrosa tunn kofta
Dagens vill ha: Sommarlov
Dagens längtan: 18 år- om en vecka idag!
Dagens beroende: Honungsmelon
Dagens tråkigaste: Måste plugga massor
Dagens personer: Laddad-gänget
Dagens roliga: Nu kommer Julle hit
Dagens låt: Eric Saade – Popular (gör barndans till den)

PUSS

Pictures from last night












Fler bilder finns på Facebook.

PUSS

Late night up

Kvällen har varit toppen.
Det har varit jag, Joanna, Veronika, Marta, Lollo, Alice, Emma, Frida och Ebba som har spenderat kvällen här. Hög musik, en del dricka, lite snacks och massor med gott sällskap. Toppenkväll. Skriver mer imon.
Nu ska jag se lite Gossip Girl tills jag somnar. Det blir upp tidigt imon för ett långt musikalrep, följt av plugg. Need sleep.



PUSS

Celebrating a good time

Huset är städat, kylen påfylld och snacks i lådorna. Kameran är nyladdad och klar.
Jag och Evelina har ätit lite grann och jag har fixat mig iordning. Håret är plattat och ögonen svagt målade. Kör mer naturligt idag- både med smink, hår och klädsel.
Om en liten stund kommer några av mina tjejer hit för en liten fest. Emma är påväg tillbaka till Stockholm och Johanna till Kungsbacka- vilket suger- men vi som är kvar i lilla Falkenberg ska göra vårt bästa för att fira att det har varit ett toppenlov. Skål på det!


Kvällens outfit är sommarinspirerad- inte konstigt det med tanke på hur varmt det fortfarande är ute. Möjligt att jag bytar senare dock. Jag megagillar min nya topp från Gina Tricot. Synd bara att ni inte ser det svaga mönstret.

PUSS

Occupied

Mångsysslaren är igång igen. Mamma och pappa skulle bara sucka om de såg mig nu, haha.
Private Practice, blogg, facebook, sms, dansplanering- check.

Innan detta har jag såklart legat ute en stund i solen- underbart som alltid.
Nu får jag dock snart bege mot Ica och köpa grejer inför kvällen. Och dammsugaren väntar på att användas- fy vad tråkigt. Men det får man tåla om man vill ha en kul avslutning på ett toppenlov.


Bild från förra sommaren. Men visst har man redan nu börjat få lite bränna.

PUSS

Smart of us...

Då var det söndag igen. Lovet är nästan slut- buhu. Två dagar till och sen kommer en ganska hemsk vecka pluggmässigt. Jag och Julle tänkte göra klart en uppgift idag, för den måste in senast imon. Bara ett litet problem- vi har varken boken eller studiehäftet...

PUSS

Cooking

Julle lagar mat ikväll. Kött, hemmagjorda klyftpotatisar och beanaisesås. Mums!
Själv är jag nyduschad och fräsh, och ser jättemycket fram emot kvällen.
Hoppas alla får en toppenpåsk!

PUSS

Loving every minute

Jag fullkomligt älskar detta lov!
Vädret blir bara bättre och bättre och det känns nästan mer som sommarlov än påsklov.
Otrolig tajming att vi har lov just nu, för hade det varit detta vädret och man behövde sitta inne 8-16 hade inte varit ok. Men så är det inte nu, utan det är underbart!

Jag befinner mig i Tröingeberg hos min pojk och här har jag tänkt spendera resten av dagen. Just nu sitter vi dock inne och jag försöker sätta ihop min danslektionsplanering. Det är skolarbetet som har fått ta skada över att detta lovet blivit så bra, men den smällen är jag villig att ta.
Senare blir vi ensamma hemma och vi ska köra en favorit i repris från förra året och ha det supermysigt.



PUSS

Premiere

Nu är jag en Marabou Schwiezernöt och ett par småröda kinder rikare. Jag och Julle verkade vara bland de få som förstod hur varmt det faktiskt var och gick i linne/tshirt och shorts. Jaja, de andra får skylla sig själva- vi frös inte, snarare tvärtom.

Hemma hos familjen Boketun fick jag gå och leta upp mitt påskägg. Mysigt.
Sen stack vi hem till oss och hoppade studsmatta för första gången i år.
Mycket bra dag- helt klart!



PUSS

Candy and chocolate

Det blev en mysig kväll hos Veronika med tjejerna, sittandes i soffan och bara pratade.

Nu ska jag snart iväg till Julle. Vi ska gå på Vinbergs påskpromenad. Vi brukade alltid gå på dom när jag var mindre, så det ska bli kul och smått nostalgiskt. Dessutom ska vi äta massa godis och kanske lite chokladtårta. Lovely day!


Härlig bild på Julle från i onsdags.

PUSS

My third home

Nu drar jag mig mot Falkhallen (näst efter hemma och hos Julle är det nog där jag spenderar mest tid, haha. Kanske till och med slår Julle...). Jag och Elin ska dansa lite. Härlig vana börjar det bli, vi funkar väldigt bra ihop!
Sen är det danslektion som gäller- näst sista innan uppvisningen. Älskar min april och maj månad!

Efter dansen ska jag träffa Joanna, Johanna, Veronika och Emma. Om det blir på stranden eller var tusan det blir är ännu ett mysterium.

PUSS

In motion

Upp tidigt även idag för musikalrep. Mindre än en månad kvar!
Efteråt hängde jag kvar i stan ett tag och pratade med lite folk. Det är härligt att våren har kommit och folkmängden i stan ökat igen. Missförstå mig inte, denna stad har fortfarande inga mängder med folk i rörelse, men det är i alla fall fler än det senaste halvåret.

Nu har jag ett litet Private Practice-maraton eftersom jag inte hunnit se något alls i veckan än. Jag har dock lite ångest över det jag egentligen borde göra- plugga, dansa och planera. Men jag orkar inte hålla igång hela tiden.



PUSS

My Wednesday

När vi kom till Göteborg tog vi en mysig fika på Espresso House. Tur att det inte finns i Falkenberg- hade blivit smått ruinerad!

Chai latte och Manhattan Brownie. Ibland måste man ju faktiskt unna sig något extra.

Sen blev det shopping för hela slanten i några timmar. Hittade inte vissa av de saker jag letade efter, men jag är nöjd med mina inköp!

Shortsdress- H&M (looove it)
Svart topp med mönster- Gina Tricot
Tubbh och trosor- Cubus
"Balhandskar"- Glitter (till föreställning)

Det blev en mysig promenad genom staden med stopp vid en fontän innan vi träffade Julles systrar och ena systerns sambo. Vi gick till en turkisk restaurang (Tara tror jag den hette) och åt supergod mat!
Robert Gustavssons jubileumsshow var rolig (ingen big surprise direkt), lite mycket sång dock. Men helt klart en kul show!
Tack allihopa för en toppendag!

PUSS

Tidsinställt inlägg- Göteborg

Just nu befinner jag mig i Göteborg, shoppandes med Julle.
Är ute efter vissa saker som behövs till föreställningar men också vår/sommargrejer. Jag köpte nya solglasögon förra våren men nu är de nowhere to be found...
Det ska bli mysigt att shoppa med min bby- som alltid. Eller ja, tills han tröttnar på att jag har många fler affärer att komma igenom än han har- haha.

Vid sextiden, tror jag, kommer resten av familjen Boketun upp till Göteborg. Vi ska gå och se Robert Gustavssons jubileumsshow och det ska bli supertrevligt!
Jag tror på en toppendag!


PUSS

Late last night

Drog till Julle igår kväll, saknade honom. Nu har vi fixat oss och ska snart bege oss mot Göteborg. Hejhej toppendag!
Dagens outfit: blå tunika, brett svart skärp i midjan, svarta leggins och rosa converse. Klocka och en mängd smycken.

PUSS

Hospital traction

Jag hade inte vågat hoppas på att dagens väder skulle vara ännu bättre än igår- men det var det. Därför var det självklart att jag och Lollo spenderade den i bikinis i varsin solstol. Lovely!
Vid fem drog jag mig in mot stan och kläder/smink genomgång med musikalen. Det känns nu att det börjar närma sig! Det ska bli extra kul att ha lite annorlunda kläder och smink- 50-tal.

Nu ser jag på House. Jag vet, jag är helt såld på sjukhusserier. Grey's Anatomy, Private Practice och House- love 'em!

PUSS


Under the covers

Tar man tag ordentligt att städa på mitt golv, mina fotöljer samt i botten av garderober hittas bland annat:
* Hotpantens jag letade massor efter innan konserten
* Ett par klackskor och 2 par ballerina skor
* 12 plastkassar, 8 väskor och 5 vattenflaskor
* Ett dussintal hoodisar och 6 par mjukisbyxor
* 3 klänningar
* 3 meter svart tyll samt en röd tyllkjol

Vem vet, går jag igenom lådorna kanske jag lyckas hitta solglasögonen...

PUSS

Priors

Ännu en solig lovdag. Idag ska jag dock vara lite försiktigare, för efter gårdagen var jag lite småröd om kinderna. Worth it!
Julle har precis stuckit hem och Lollo kommer snart hit. Innan dess borde jag dock städa rummet- kläder ligger precis överallt. Dessutom måste jag ändra en del av min dans till Not ready to make nice inför provkoreografin om 2 veckor. De två får bli prio ett denna timme, så bye bye for now.

Btw, vad ska man önska sig till 18års-dagen?



PUSS

******, here we come

Nu är resan äntligen bokad och klar!
I början av september lyfter planet mot destination ******.
Detta kommer bli så himla bra!



PUSS

Such a good start

Åh vilken härlig dag det har varit!
Jag, Emma och Joanna fixade en gigantisk fruktsallad som vi satt och åt i underkläder ute i solen. Bara snackade massor om allt som hänt sedan Emma senast var nere i Falkenberg. Underbart!
Nu kommer snart Julle hit igen. Nu på lovet får man ju ta varje chans man får att sova tillsammans. Det finns inget bättre än att vakna upp jämte någon man älskar.


Melon, jordgubbar, ananas, äpplen och banan- mums!

PUSS

The sun is shining

Solen skiner- bra start på vad som ska bli ett toppenlov!
Ska precis äta B&J Half Baked med Julle och sen bär det nog av till Emma eller någon annan av tjejerna för frukt och sol. Underbart!

PUSS

My Easterbreak

Sova, plugga matte C, övningsköra, se på tv. Det har varit min dag från att jag kom hem från Johanna.
Nu ska jag bege mig mot Ica, där jag ska möta Julle. Vi tänkte spendera kvällen tillsammans med en Ben&Jerry's Half Baked.

Plugga matte, samhällskunskap, ändra provkoreografin, öva danser, musikalrep, övningsköra, körteori.
Shopping, umgås med Julle, Emma, Lollo, Marta m.fl.
Påsklov it is. Ska bara se till att verkligen försöka hinna med allt och samtidigt få slappa en del.

PUSS

Last night was a good night

Föreställningen Svansjön igår var bra. Modernt är inte min favoritstil men dessa var grymt duktiga!


Tjejfesten hos Johanna var toppen! På grund av all dans har jag inte kunnat träffa mina saknade vänner så mycket på sista tiden, men igår så var det jag, Joanna, Johanna, Veronika, Emma, Lollo, Frida och Elle. Sen kom några till trevliga personer. Det var en lagom stor och livlig fest tyckte jag. När de sista stack hem vid tre-tiden tänkte jag, Emma och Johanna köra lite tjejsnack. Dessvärre hade Emma somnat medan vi andra borstade tänderna, haha! Blev förresren asglad när jag fick veta att hon inte alls åker hem idag, utan är här hela lovet.

Älskvärda tjejer. Vet att mitt band på toppen ser creepy ut.


Joanna, Johanna, Emma, Rebecca- "klassiker" sedan sommaren 2009

PUSS

Long time, no see = party

Tonight's gonna be a good night!
Har inte träffat Emma sedan höstlovet, men idag blir det partey med mina favorittjejer!



Dessa härliga tjejer plus några till ska göra min kväll!

PUSS

Off and going

Nu har jag sovit, duschat och gjort mig iordning.
Om bara en liten stund ska jag dra mig till Malin, så ska vi in till stan och se en modern version av Svansjön- spännande!
Därefter bär det av till Johanna där ett gäng älskvärda tjejer kommer befinna sig. Wouldn't miss it!


Kvällens outfit:
topp- Gina Tricot
leggins- Gina Tricot
även svart kofta- Gina Tricot (haha)

PUSS

Pretty d*mn tough

Kvällen igår spenderades hos pojkvännen min med thaimat, våra must-see tvprogram och mys. Filmen V för Vendetta är sjukt bra! Sen somnade vi rätt bra tungt, haha.

Idag har vi haft dansrep med musikalen. Fy fan asså, haha. Mer än bara lite tuff var hon mot oss kan jag lova. Men det blir värt det på scen när allt blir skitbra. Dock hade klanten jag glömt astmamedicinen hemma igen (i skolväskan denna gång) och fick de sista minutrarna sätta mig ner och andas. Vore klistra fast den på kroppen eller nåt... Tur att det var i slutet av repet i alla fall!


Agnes och jag förra fredagen på konserten- Firework.

PUSS

Easter break

Lovet har officiellt börjat!
Jag tänker spendera mitt med pojkvänn, vänner, fest, dans, bilkörning, plugg, lite shopping och förhoppningsvis annat kul.
Saknade människor som jag träffar för sällan (you know who you are)- hör av er!

PUSS

mistake

Vi gjorde en härlig tabbe i morse. I-valet var inte bara inställt i onsdags, utan även idag. Det hade inte vi lagt märke till så vi kom till skolan klockan åtta, med nästa lektion 11.50... Det blev massa teori på Bilskolan och även lilla uppkörningen. Kunde både gott bättre och sämre kan jag väl säga.

Har haft dans och nu har jag engelska. Sen tänkte jag se om min kära pojkvän vill spendera lite tid med mig innan jag ska dansa en stund med Elin. Oja, vi går in stenhårt för våra föreställningar ska ni veta, haha.


Malin, Alicia, Elin och jag på genrepet innan 10x Love förra veckan. Osminkade och superfräsha efter timmar av rep, haha.

PUSS

Miss my girls


Om mindre än 48 timmar!

PUSS

Where the fun begins

Nu ska jag övningsköra- har lilla uppkörningen imon!
Sen blir det ett av veckans favvodanspass! Torsdagskvällar är nästan min start på helgen, de är såpass roliga i alla fall.


Min nya dansoutfit från- tro det eller ej- Gekås. Älskar tröjan!

PUSS

Thursday

Solen är tillbaka! Satt ute på lektionen och pluggade, och åh vad härligt det var!
Första provet i matte C var inte lika kul. Hatar när det känns innan provet som om man verkligen kan det men så kommer ens svaga punkt på provet... Jaja, jag tror det gick hyfsat i alla fall.
Det ska bli riktigt skönt att det snart är lov! Samtidigt känns det inte länge sedan förra lovet- tiden bara springer förbi!

PUSS

Strong lyrics

Christina Perri – Jar Of Hearts
Miley Cyrus – When I Look At You
Mariah Carey – When You Believe (from The Prince Of Egypt )

PUSS

Missing being found

Jag vill ha tillbaka det härliga vårvädret nu!
Tills dess spenderas denna dag med Gossip Girl, matte C, en tupplur på soffan och ja, vem vet. Längtar något enormt till helgen!


Dagens dans/idrottsoutfit (dock blev det varken dans eller idrott). Mina kära WESC tröja som jag köpte i Thailand vintern-09 har varit borta i snart ett år. Det visade sig att den legat i min systers garderob...

PUSS

Studyfree

Idag har vi sett musiktreornas slutproduktion. Asdukiga, som vanligt!
Sen har vi haft lunch, håltimme (fika på På G) och nu fick jag precis veta att sista lektionen också är inställd. Alltså hade jag egentligen kunnat sticka hem för 3 timmar sedan... Istället sätter jag mig och börjar på min projektplan i väntan på att min systers audition till Estet dans ska vara klar (hon ska inte gå det dock, andrahandsval). Haha hon började bli nervös igår kväll så hon kom in till mig och sa att jag måste lära henne massa steg. A little too late? Men minns jag rätt var "intagningsprovet" a piece of cake, så hon klarar sig nog fint.



PUSS

Right here, right now

I might not know what I want for my future, but I do know what I want right now. And I'm fighting for it.

PUSS

Better

Repet lyckades få mig på bättre humör- tackar härliga människor för det.
Kvällen spenderas på ett bra sätt: målar naglarna lila, äter mörk choklad och ser på Private Practice. Pretty good, huh?

PUSS

trying to keep it positive

Ja, kära läsare- försöker komma på något kul och poitivit att skriva men det vill sig inte. För en halvtimme sedan var jag på rätt bra humör, men sen fick en struntsak ner mig på botten. När man är helt slut i kropp och sinne, och magen dessutom skriker efter mat- då går det mycket snabbt nedför men långsamt uppför igen. Därför tuggar jag i mig ett äpple och fräshar upp mig lite efter den tuffa balettpasset i hopp om att klumpen i halsen ska försvinna. Snart ska jag iväg och öva dans, sång och teater. Musikal it is!


I brist på nytagna bilder

Pleased

Övningskörde till och från Ullared. Kom att tänka på när jag gjorde det för första gången för drygt ett och ett halvt år sedan och var rent ut sagt livrädd, haha!
Köpte nödvändiga (och mindre nödvändiga) småsaker, som vanligt. Nu sitter jag nergrävd i idrottsteorin inför morgondagens prov. Min kropp skriker dock efter sängen (inte återhämtad efter förra veckan) så det lär jag inte hålla på med länge till.


Att utse dagens köp var inte det lättaste. Hotpantsen var välbehövda (tappat bort mina som jag köpte på sportlovet...), nya örhängen likså (röda stenar). Sen så blir den pösiga men korta tshirten härlig att dansa i. Och parfymen var billig och luktar sött och gulligt. Allt som allt väldigt nöjd alltså!

PUSS

good start

Veckan börjar bra. Körlektionen gick fint, bara småsaker kvar att repetera in innan the big day.
Åt lunch med min pojk och sen hade vi hiphop med en tjej i trean. Vi skulle egentligen gjort den dansen på deras slutproduktion, men pga att hon skadade sig och inte hann bli klar i tid blev det tyvärr inte så- men den var riktigt kul att dansa! Haha jag är ju ingen hiphoptjej direkt men efter de senaste veckornas lektioner tror jag faktiskt det börjar se rätt okej ut.

Ännu en dag med superfint väder. Dock ska jag inte spendera den solandes, för solen krockar med en redan inplanerad tur till Ge-Kås med mor och syster. That works too!


Dagens "våriga" outfit:
bolero- Vero Moda
linne- Cubus
caprileggins- Bik Bok

PUSS

Tired

Mår lite halvbra idag, fysiskt. Har ont i huvudet och är trött. Och så fick jag andningssvårigheter och fick ta medicinen som gör mina händer skakiga. Men annars är bara bra. Stressen finns kvar men har lättat något. Skulle dock behöva sova ut.



PUSS

Hellcats

Jag satt och zappade lite mellan kanalerna och hamnade på 5:an och serien Hellcats.
Verkar rätt bra faktiskt! Mina Disneyfavortier för ett gäng år sedan, Ashley Tisdale och Alyson Michalka, har växt upp och har stora roller. Det har även Quentin och stalker-Derek från One Tree Hill. Och så handlar serien om cheerleading.
Sounds interesting? Worth a chance.




P.S Gossip Girl börjar idag igen!

PUSS

Made it again

Kom på att jag glömt säga detta:
Sommarjobbet är fixat!
Det blir ICA Skrea Strand iår igen! Har jobbat där sedan sommaren 2008 och trivs superbra. Var dock lite småorolig angående mina chanser eftersom jag inte kunde jobba förra sommaren pga att jag skadade handen.

PUSS

Sunny like that

Så underbart väder! Är bara inne tillfälligt för att lägga upp konsertbilder på facebook, blogga lite och läsa igenom idrottsteorin inför provet, sen beger jag mig ut i solen igen. Ska övningsköra lite sen med- uppkörningen närmar sig med stormsteg!
Ha en toppendag!

PUSS

Men in skirts

Ser på Brudens bästa man. Charmig film! Dock känns det helt knäppt att se Dr Shepheard och Dr Hunt från Grey's Anatomy i skotska kiltar- haha.
Känner mig faktiskt lite sugen på fest. Både pojkvän och syster är iväg på olika fester och här sitter jag medan mamma och pappa sover ikapp i soffan... Vi får se vad som kan hända nästa helg!

PUSS

Bildbomb 10X LOVE

Min kamera är sådär i sånt här ljus, men alltid något ju! I väntan på bilderna från hon som skulle ta kort med systemkamera så får ni nöja er med detta smakprovet:











PUSS

No rest

Idag var det bara att dra sig upp i tid, för jag skulle hålla i ett extra dansrep med musikalen. Uppvärmningen hade jag kommit på inatt när jag kom hem, haha.
Alla jobbade superduktigt och jag börjar verkligen få mersmak för det här med att vara danslärare!

Förresten kunde man cykla hem utan jacka idag- hur underbart?
Dock ska jag inte vistas så mycket ute. Ska slappa (behövs), duscha (behövs ännu mer, haha) och göra något åt den enorma högen kläder som ligger på mitt golv. Efter de senaste superstressiga veckorna låter det faktiskt inte särskilt fel.


Älskar att ta kort på blommor (även om jag inte har systemkamera). Dessa finfina fick jag av mina föräldrar igår efter konserten.

PUSS

going to miss them

Jag kommer att sakna vårt lilla mysiga konsertgäng.
Dansarna plus Agnes har ju umgåtts väldigt flitigt de senaste veckorna och det kommer kännas tomt nu (eller i alla fall mindre överfullt). Man blir ju tajta, vi blev det i alla fall. Men jag kommer ju fortsätta träffa dom ändå.
Kommer sakna resten också. Även om vi inte hade träffat musikerna och konfrenciären Ingrid förrän igår megagillar jag dom starkt. Vi har haft det riktigt kul dessa två dagar och gud vad duktiga alla är.
Sen så måste jag försöka se till att träffa Marta och Agnes mer.

Tack till alla som gjorde detta så bra, men främst till Agnes då, som lyckades anordna allt detta!


PUSS

A real success

Vilken lång och underbar dag det har varit!
Den började med halvadana rep, kraftlösa ben och skavsår här och var, men avslutades med en verkligen lyckad konsert inför fullsatt läktare.
Alla danser gick (nästan) precis som det skulle och kombon dans och livemusik gav det verkligen extra edge. Publiken verkade tycka att det var en succé och det tyckte i alla fall vi medverkande.

Var supernervös inför mitt egna solo (som jag gjort själv) och mina och Alicias dans till Fix you (by us) men både gick super. fick verkligen in känslan och fick superrespons från flera håll. Några sa till och med att de nästan började gråta. Åh, sånt lyfter ju en på små rosa moln.

Efter nerriggningen (styrketräning, jajemen) blev det mat och mysigt umgänge. Toppendag och framför allt kväll- verkligen!


I väntan på bilder...

PUSS

10X Love (tidsinställt inlägg)

Befinna mig i Kyrkans hus 08.00. Riggning och massor rep. Öva klädbyten och övergångar.
Spendera ledig tid i danssalen med att öva (första gången framför spegel, haha). Försöka smita ut en liten stund och krama på min saknade pojkvän.
Runt sex kommer nog stressen. Smink, hår, kläder- check.
Sju börjar föreställningen. Är något sjukt taggad! Bring it on!



PUSS

Long but so good

Det har varit en lång men bra dag. Och imon väntar en ännu längre men också förhoppningsvis ännu bättre dag!

Repet med musikerna gick bra- de var grymma! Kändes dock lite ovant att dansa till eftersom man är så van vid cd-versionen. Dessutom behöver mitt solo dansas igenom några gånger till innan det är helt tight.
Danslektionen för Helena var kul som vanligt och redan nu börjar jag längta till den uppvisningen (7 maj, boka in det folk!).
Sen bar det av till familjen Göranzon för årets första grillning och lite för-peppning. Mys mys!

Nu ska jag nana kudden. Tveksamt om jag ens orkar gå upp och tvätta bort sminket... Duscha och packa väntar jag med tills imon bitti.


Bara för att jag ser grymt stark ut på bilden, haha.

PUSS

Could it be?

Kan de skakiga händerna och att andningsproblemen vara ett tecken på att jag är för stressad?
Men det lugnar ner sig snart... En vecka till klarar jag!

PUSS

Shaking

Haha, mina händer skakar just nu. Jo faktiskt- skakar. Har precis skrivit historiaprov i en och en halv timme. Skönt att det är över!

Nu sitter jag i Falkhallen och väntar på Alicia. Fördriver tiden med att komma på uppvärmning till dansrepet jag ska hålla i helgen- det finns ju ingen tid till det imon.
Nu i eftermiddag kväll blir det konsertrep, danslektion och sen drar vi ut till Ringsegård och taggar med resten av konsertgänget. Ska bli grymt, för vi dansare har inte övat med eller ens träffat musikerna förrän idag.

Om ni inte har bokat biljetter till morgondagen än- gör det! Maila antalet biljetter och namn på den som hämtar ut dom till [email protected]



PUSS

Old enemy of mine

Idag på ledarskapen fick jag besök av min gamla (o)vän VCD (mina andningsproblem). Eftersom jag knappt känt av det de senaste månaderna hade jag inte med mig medicinen- inte jättelyckat eller särskilt kul när man plötsligt får ett anfall...
Tog det lite lugnt på dansrepet sen, så det funkade. Blev äntligen klar med solot- genom improvisation. Det blev faktiskt rätt bra och det är ett stressmoment mindre.

Ett annat stressmoment försöker jag avverka nu- historian. Samtidigt som jag ser på Min stora kärlek på sexan. Den är ju faktiskt för kul för att missa.



PUSS

Constant Movement

Onsdagar är jobbiga men underbara.
Dagen började med hiphop/locking med Rebecca. Kändes som om man såg lite mer "naturlig" ut denna gången, haha. Kul att testa på något annorlunda!
På lunchen hade jag bestämt mig för att en gång för alla göra klart fredagens solo, men fastnade hos först Julle och sedan Lollo och naturarna. Men jag har läget under kontroll- I promise!
Yoga är jobbigare än folk först tror och nu har vi inte så rolig svenska (brukar vara så, inte mitt favvoämne direkt).
Snart är det ledarskap inom lek och idrott. Om jag kommer vara i stort behov av en dusch när jag kommer hem? Oh ja!
Men först ska jag dansa någon/några timmar med Elin, Alicia och Nils. Fun fun!


Åh så gott detta hade varit just nu!

When you believe

There can be miracles
When you believe
Though hope is frail
It's hard to kill
Who knows what miracles
You can achieve
When you believe somehow you will
You will when you believe


Mariah Carey – The Prince Of Egypt (When You Believe) - The Prince Of Egypt/Soundtrack Version

PUSS

Good girl

Nu är jag aningen brunare, stämbanden prövade och magmuskelna tränade av massor skratt. Hann till och med utnyttja rasten åt lite historiaplugg- smått stolt.

Tyvärr har jag inte tid att unna mig på att slappa, historian och dansen väntar inte för att jag vill det. Går dock emot mitt samvete och ser dagens Private Practice. Det är fortfarande inte på samma nivå som Grey's Anatomy- men vissa avsnitt asså!

PUSS

Tried hard enought

Att inte ta sig tid att leta upp nya linser när de andra gick sönder var inte dagens smartaste- hejhej yrsel och huvudvärk!
Annars inte mycket nytt. Nöjd med att jag ansträngt mig i samtliga dagens ämnen (mest dansen) men nu hade jag helst lagt mig utslagen på soffan.
Istället är jag kvar i stan. Ska kila bort antingen till Meddo eller nya Solhuset och skaffa något mindre bleka ben (konsert på fredag ju). Sen blir det sångrep. Hörs ikväll!



PUSS

Facing warmer times



PUSS

For real this time

Okej, nu tror jag att jag på riktigt vågar tro att våren är påväg.
Idag har solen inte bara varit framme, utan den värmde också. Regnjackan fick agera tillfällig vårjacka, vantarna fick ligga i väskan och jag hade kjol (även leggins dock). Gillas!
Dessutom är det idag 4 veckor tills lilla jag fyller 18!

Spenderade en timme på Bilskolan med några i klassen och nu har jag kommit på nästan allt det sista till min dans (ute i god tid? nja...). Vore ägna lite av denna dag åt historia och bilkörning också. Fun...



PUSS

18 months

4 april idag och jag och Julle har varit tillsammans i ett och ett halvt år.
Oj, vad tiden går fort, men ändå inte. Det känns både som om vi precis blev tillsammans och som om vi alltid varit det.
I vilket fall som helst är jag glad över att jag har världens bästa och gulligaste pojkvän! Jag visste inte att man kunde vara så kär som jag är i dig!

Min lilla "överraskning" som jag fixade igår var att jag bakade kladdmuffins, eftersom jag vet att Julle är en riktig sucker för dom (vem är inte det liksom?). Bara något litet men ändå något.



PUSS

Nails in my back

Ligger just nu på spikmattan. Något alla borde testa minst en gång faktiskt.
Ska när som bege mig till Tröingeberg och världens bästa. Någon som honom borde alla ha.
Jag tänkte bara säga att jag märkt att jag klagat mycket denna veckan för att jag är så stressad och orken inte räckt till, men ni ska veta att jag älskar det jag gör och det jag har. Man vill så mycket ibland att tiden får svårt att räcka till.


Folk brukar säga att det var lättare förr. Visst, men jag skulle inte vilja vara någon annan stans än just nu ändå.

PUSS

Stuck

Historian har låst fast sig, så jag får återgå till dansen och hoppas på att den går bättre.
Men först ska jag fixa en liten överraskning inför morgondagen. Någon därute som vet vad det är för speciellt för mig med just imon? Lugn, det är inget ni borde, haha.

PUSS

Step by step

Idag granskade vi steg för steg, dans efter dans- riktigt jobbigt, men nödvändigt.
Helt galet att på fredag är konserten! Måste, måste, måste verkligen göra klart mitt solo nu!

I övrigt tänkte jag vila benen lite, plugga historia (funfun...) och ta ett långt varmt bad.
Visst är det sjukt när skolan känns mer som vila än helgen? Haha, gotta love it!



PUSS

Are you smarter than a fifth grader?

Onyttighetsfaktorn bara fortsätter att stiga eftersom vi bestämde oss för att köpa energidricka och chokladpudding påväg till Julle, hehe. Men det förtjänade vi faktiskt.
Vi har kollat på några hotell. Reseplanerna har ju lagts lite på is men nu tänkte vi ta tag i saken och försöka boka. Vi har också sett Smartare än en femteklassare. Inte en chans att vi lärde oss de sakerna redan på lågstadiet! Men det är sjukt kul att se hur dåliga vissa vuxna är. I den amerikanska versionen var det en gång en välutbildad kvinna som varken kunde "Vilket land är också en kontinent?" eller "På vilken kontinent lever jättepandorna" (hon trodde att Japan låg i Afrika...). Underhållande men typ skrämmande, haha!

Imon blir det upp tidigt igen för klädrep inför konserten. Har med mig en hel väska full med potentiella scenkläderm haha.


Ikväll har jag på mig denna tröja, leggins i skinnimitation och min hoodie från musikalen.

PUSS

Contract

Kommer ni ihåg att jag och Julle skrev ett kontrakt som gick ut på att vi skulle sluta äta skräpmat, godis, snacks, bakverk och dricka läsk (med undantag)?
Vi har hållit det från början av februari och gjort det mycket bra om jag får säga det själv! Nu börjar vi dock känna att vi förtjänar att unna oss lite mer- så ikväll ska vi äta ute och det ser ut att bli pizza. Mums!

PUSS

Wonderful day

Känslan av att vakna upp i armarna på pojkvännen helt av sig själv i stället för utan en jobbig väckarklocka- helt underbar!
På förmiddagen tog vi det bara lugnt, såg på Vampire Diaries och Smallville (gud vad det underlättar att vi gillar samma tv-program!).
Var inne några timmar på sångrep och nu borde jag egentligen städa eller koreografera... Saknar bara orken till det.

PUSS

No strenght left

Ikväll på repet kände jag hur all ork bara försvunnit ur kroppen- har kört på ganska tufft. Men det är bara en vecka till och sen lugnar det ner sig.
Efter dansen kom söta Julle och mötte mig och nu är vi hemma hos mig. Vi plus mamma och Eve gjorde några geografitester på internet och reslutatet var kanske inte något att skryta om ifall man säger så.

Imon börjar repet efter maten- sjukt skönt. Bara kunna vakna upp jämte min älskling och ta det lugnt.



PUSS

Typically

Klockan är strax efter fem och jag har precis satt mig i Falkhallen med min kära laptop. Sex skulle dansrepet inför konserten börja, så jag tyckte att det passade fint.
Men så fick jag precis sms från Malin som missade tåget från Göteborg, vilket gör att repet blir uppskjutet t sju- lite jobbigt. Drar till Julle och pussar lite på honom!

PUSS

Friday again

Fredag och helg. Veckan har varit hålligång hela tiden och bara sprungit förbi.
Efter ledarskapen fick jag och Elina spendera vår håltimme med att dansa bugg- igen. Det var stor brist på tjejer och vi fick plus i kanten av gympaläraren om vi ställde upp, haha.
På eftermiddagen såg vi en dramatisering av folkmordet i Kambodja. Gud vad hemskt! Och så imponerad jag var av föreställningen. Kände 4 av de 5 skådisarna, så det var extra kul att se.

Nu har jag, Elin och Malin övat massa dans i Falkhallen. Det känns i alla fall lite bättre med de flesta danserna.



PUSS

Nearly midnight

Har precis pinat ryggen på spikmattan (värt det). Nu ska jag fläta mitt blöta hår (lockigt imon) och nana kudden. Godnatt!

PUSS

RSS 2.0