London: Day one

Jag funderade lite över hur jag skulle dela upp mina Londonbilder, de är ju så hilma många! Alla 145 som ligger på Facebook kommer inte upp, så kika gärna där.
Okej, here we go: London, Day one, Friday September 2nd.

Upp 03.20 för att åka till Landvetter. När vi kom till London på förmiddagen var det redan fint väder men vi checkade in på hotellet först och tog det lite lugnt, för att orka resten av dagen. Hotellet vi bodde på heter ABC Hyde Park Hotel och var lagom för oss. Vi bodde, som ni nog förstår, nära Hyde Park i ett ganska indiskt-arabiskt område. Många satt på uteserveringarna och rökte vattenpipa, haha.


Vi bodde nära shoppingunderverket Oxford Street med Primark, H&M, TopShop, Forever 21 och många affärer till. Man hann inte med att kolla så värst många, men en hel del köpt blev det.

Vi åt pizza på en liten pub. Underbar pizza, slår Falkenberg med hästlängder!


Mätta som få drog vi till Hyde Park. Solen sken och vi bara passade på att njuta och ta det lugnt en stund. Riktigt härligt!




Lite mer shopping blev det innan det bar tillbaka till hotellet för att duscha och fräsha till oss.
Sedan gick vi till en pub i närheten. Englands fotbollslandslag spelade, så självklart var där fullt med folk som kollade på tvn och drack öl. Äkta engelskt, right?
Vi delade på lite goda kycklingvingar och satt där en stund. Drack lite gott och hade det trevligt. England vann förresten med marginal, annars hade det nog varit rätt hetsigt där på puben.



Senare mot kvällen tog vi en promenad tillbaka till hotellet. Köpte hem lite chips och läsk för att sedan somna utslagna till en film.

PUSS

Kommentarer
Postat av: mormor

Fina bilder. Tack för muggen och kylskåpsmagneten.

2011-09-09 @ 22:07:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0