LONDON- Shopping

Kamerasladden är funnen, för den var aldrig riktigt borta- jag prioriterade bara inte att kolla i andra rum haha.
Bilderna är många, men så ska det vara! Så jag tänkte ta bilderna i olika delar.
Först ut: shopping!


H&M.
Som i Sverige, fast fler butiker och aningen billigare. Gillar den svarta rosetten på den rosa toppen- funkar både till vardags och fest.


Forever 21.
Härlig butik med väldigt mycket färg och glitter. Inte lika superbillig som de andra, men långt ifrån dyr. Jag tänkte först att "Oj, 15 pund!", men sen slog det mig att i Sverige kostar ju det mesta 150.


Dancia International.
Åh, jag blev helt till mig när jag kom in i dansaffären! Jag behövde bara säga till expediten att jag sökte balettskor i storlek 38 så kunde jag gå och sätta mig i soffan och så kom hon med olika modeller. Samma märken som i Sverige, men till halva priset- score!



Primark.
Klädernas Ge-Kås typ. Linnet för 30 kr, jeansen för 90 kr st och skorna (love them) för 150 kr. En affär på Oxford Street ni bara måste till om ni är i London! Köpte 3 ringar och ett par örhängen där med, men glömde ta med dom på bilden.


Denna t-shirten var lite av ett måste ändå, och med färgstänken var coolare än de vanliga. Så köpte jag lite London-grejer till familjen och mormor och morfar, men de lägger jag inte upp för alla har inte fått sitt än- haha.


Tax-free
Det går knappt att vara på tax-free utan att köpa vit Toblerone (köpte till familjen med, vuxenpoäng?). Och min nya parfym Oh, Lola! by Marc Jacobs är u-n-d-e-r-b-a-r!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0