Looking at the pictures makes me think about how much I miss it all

Planerna som Johanna ringde mig angående tidigare idag var att hon ville att jag skulle följa med till London på shoppingweekend. Hur underbart och kul låter inte det liksom? Shoppingweekend i en av världens största städer tillsammans med en av ens bästa vänner?
Och jag hade det verkligen så himla underbart när jag var där i höstas!

Därför rycktes jag med, men förnuftet fick övervinna.
Även om vi kunde bo hos hennes bror och slapp betala boende så kostade flygbiljetterna mer än vad flyg och hotell kostade tillsammans i höstas. Inte så bra en och en halv månad innan studenten och alla utgifter som kommer där.
Sen så har jag ju mer plugg än någonsin och jag vill verkligen gå ut med så bra betyg som möjligt, så jag måste plugga massa, hur tråkigt det än må vara.

Men jag kommer vara mer än bara lite avis som sitter hemma med näsan i böckerna medan hon springer runt på Forever 21, Primark eller kanske slappar i Hyde Park!


Kommentarer
Postat av: mormor

Kanske bra att förnuftet segrade. Du får släppa pluggande stundtals och drömma Dej tillbaka till London. Det dyker säkert upp flera tillfällen. Nu är det väl skolan och studentexamen som kommer i första hand.

2012-04-20 @ 15:33:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0