70 + 18

Dagen började tidigt som vanligt pga jobbet, men vi hann med att gratta och ge Eve hennes presenter innan jag stack. Får hoppas att hon är nöjd och inte halsar hela turkisk peppar-shotten på lördag, haha.

Efter jobbet mötte vi mormor och morfar (mormor fyller ju hela 70 år idag- stort grattis till henne!) och drog till Halmstad.
Först blev det gokart, där det inte direkt var jag som vann...
Efter att ha varit passagerare under en incident på motorvägen i somras som inte var många meter från att sluta illa så har jag varit lite småskraj.
Men jag gasade på mer och mer allt eftersom och hade förbaskat kul även om jag bara lyckades hålla morfar på 72 bast bakom mig, haha!

Därefter bar det av till Wild West Steakhouse.
Pga ett erbjudande valde vi att ge oss an trerätters, och jag tror vi har gått upp tre storlekar... Men så gott det var!
Först vitlöksbröd, sen fläskfilé och sist någon efterrätt med chokladkaka i hett järn och glass (typ den godaste efterrätten ever!).
Matkoma big time efter det, but totally worth it!

Väl hemma igen kollade vi på Maria&Mindy och nu ska jag gosa ner mig till senaste Vampire Diaries eftersom jag har sovmorgon imon.
Jag har hört att det ska vara uberbra och jättesorligt, så jag har gosat ner mig ordentligt.

Jag hoppas att Eve och mormor är nöjda med sin 88-års dag! Lots of love to you!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, det var en lyckad dag! :)

2013-02-27 @ 07:35:24
Postat av: Mari-Anne

Jag är helnöjd och det måste ju Eve också vara. Först teoriprov som hon klarade och sedan 18-årsfirande med bl.annat gokart.

2013-02-27 @ 22:04:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0