Not my luck

Idag har varit en sådan dag då man undrar om man egentligen hörde hemma under täcket.

Självklart sov jag aningen för länge och fick stressa mig genom morgonen. Därför hade jag precis fixat iordning mackor att ha med till lunch när jag upptäckte att det visst fanns god mat i kylskåpet. Jaja.
Arbetsskorna gick inte att hitta när jag sprang runt som en idiot i hela huset, eftersom de hade spenderat natten i minusgraderna i bilen. Härliga att ta på sig sedan.
Jag kom till jobbet med knapp marginal och när jag ska stäcka mig efter mina grejer i bilen råkar jag tappa bilnyckeln mellan sätena. Seriously?
Arbetsdagen flöt på som vanligt och när jag fick sms om att mitt paket från Nelly fanns att hämta på Ica (japp, vi beställer också vanliga vägen), så tänkte jag att min tur hade vänt.
9 gånger av 10 så prickar jag in internetbeställningar klockrent. Självklart är undantaget klänningen som är framme två dagar innan nyår... Det var inte "sug in magen lite" som saknades, utan snarare "operera bort ett revben eller två" för att den skulle gått att knäppa. Vad ska jag nu ha på mig tro?
Jackan jag beställt passade finemang, men då ska såklart dragkedjan strula...
Nej, jag gör nog bäst i att lägga mig nu, haha.

PS. Jag vet hur mycket i-lands problem och patetiskt stämplade dessa små "problem" är, men visst verkar de tajmat ihop sig för att reta mig just idag?

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Ja den dagen började ju inte så bra och fortsatte visst att strula men det är väl bara att gilla läget. Ha en fin Nyårshelg.

2014-12-30 @ 17:00:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0