Simply a good day

En mycket, mycket, mycket bra dag! 

Bara själva grejen att få sova till halv nio och sedan kunna i lugn och ro fixa sig och äta frukost hemma gör ju en hel del.

Halv tolv befann jag mig på Fysiken för 45 minuter cardio innan vi började. Ett beslut jag velade mycket över, men som känns riktigt skönt efteråt!
Sjukgymnasten låter mig köra crosstrainer nu, så försöker få tillbaka konditionen jag hade jobbat upp innan skadan.

Redovisningseftermiddag och jag var först ut. Det gick kanoners! 
Även om jag aldrig var särskilt orolig över att hålla ett gruppass är det såklart jättekul att få en massa positiv respons! 
Sen kunde jag släppa hjärnan för resten av veckan och bara vara med på de andras pass. Dock var kroppen väldigt glad när 2,5 timmars träning var över!

En småkul syn måste varit vår klass under rasten- då skulle det stås på händer, huvud, pilatesbollar och allt annat kul vi kunde komma på, haha.
Förra veckan var det badhusutflykt och denna gång gymlek- love it! 

En dusch och lite uppfräschning senare drog jag till Villan för asp-kväll för Sex Elegans. Jag fick mersmak när jag hjälpte HäVSeX på finsittningen, så jag ska aspa (typ uttagning) sittningsdelen av Sex Elegans (som även har kök och bar). En riktigt trevlig kväll med gött häng både med känningar och nya ansikten! 

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0