En förträffligt bra lördag

Jag masade mig upp vid nio och började dagen med en löptur nere vid stranden med sommarprat i lurarna. Bättre start är svår att få!
Utsikten är underbart vacker, man känner havsbrisen och det doftar strand. Nu när sommarsolen kommit fram på riktigt innebär det dock både för- och nackdelar, eftersom det tar jättemycket på huvudet att springa i gassande sol utan skugga.

Efter en snabb dusch hämtade jag upp Joanna och Johanna, och så åkte vi till Johanna ute på Grimsholmen för den kanske godaste brunchen ever- grillade frukter och grönsaker! Ananas, mango, majs, paprika m.m. hamnde på grillen och flera olika sorters melon serverades till. Yum, yum, yum! 
Johannas lillasyster som bor i Hong Kong var på besök för första gången sedan hon var ett spädbarn på studenten, så vi passade såklart på att leka och busa med gulleplutten!
Veronika och Emma anslöt och vi hade det härligt chill i solen, med Falkenbergs kanske bästa utsikt.






Det är standard Rebecca-style att försöka lära alla gympa, haha.

Det blev ännu en blixtsnabb dusch hemma för sen skulle jag och Joanna möta upp Moa och Filip på Vallarna.
Först väntade en jättegod trerätters måltid på "Dag-Ottos postresturang" och sedan skulle vi se årets buskis. Som tvättäkta Falkenbergare vågar jag knappt erkänna att den enda av våra buskisar som jag hade sett tidigare var ett genrep när jag var typ tolv... Illa, illa!
Så detta blev en premiär för min del och den var riktigt bra! 
Plus i kanten att jag träffade på Helena och Klara som båda jobbar där. Två saknade ansikten jag ser på tok för sällan! 
Och så var det stora plusset mitt fina sällskap och att vi hade det attans så mysigt! En tiopoängare där!






Kvällen var inte över där utan vi stack ner mot Tullbroskolan och joinade övriga kompisar som slagit sig ner vid bord och stolar utanför Veronikas pappas jobb med utsikt över Wheels&Wings. Där satt vi in på småtimmarna tills vi kände att det var dags för nattkäk från Pastavagnen och sedan begav vi oss hemåt efter tre.
En lördag där absolut ingenting går att klaga på.

PUSS


Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Ja den dagen hann Ni med mycket. Då ses vi ikväll vid Netas berg. Kram.

2014-07-20 @ 11:35:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0