Resten av helgen

Jäklar vilket oväder vi bjöds på igår! Crazyness!
Då passade vi på att gosa ner oss i soffan framför en film samtidigt som jag fixade med massa småsaker på mobilen.

Sedan lagade mamma riktigt god middag- fyllda lövbiffsrullader med nypotatis och sparris. Yum!

Vädret lättade och jag kunde cykla in till stan för att möta upp Veronika, Alex, Alice och Alex på Broshans Bar. Stället var smockfullt tack vare fotbollen och vi satt där ett par timmar och snackade över en drink. Trevligt värre!

När de andra skulle dra sig mot Harrys fick jag dock motvilligt cykla hem och gå och lägga mig. Även denna söndag väntade nämligen jobb. Min julilön lär bli bra nice! 

Efter jobbet har jag mest tagit det lugnt här hemma. Masserat mamma, snackat med Eve som kommit hem och småfixat med saker och ting. 
Mycket helgkänsla hann det aldrig bli men jag valde ju det själv.





PUSS

Fredagsmys

Min fredagskväll spenderades med la familia.
Evelina är på Rhodos (avis) och Andreas hos Denise, så för ovanlighetens skull var det faktiskt bara jag, mami och papi.
Vi gjorde ciabatta med kebab och sallad, vilket var länge sedan sist och galet gott!
Sedan åkte jag och mamma med hennes väninna och son till Åkulla bokskogar för en promenad. Det är helt annan feeling där än att gå hemma på slingan om man säger så. Tänk er skog i Twilight-stuk typ!
Hemma igen blev det filmtittande, men precis som vanligt var det snart bara jag som tittade, medan de andra två låg och snarkade! Klassisker á Casa de familjen Berg.
 
 
PUSS
 

iPhone 5s Gold

Min nya fina bebis!

MIn kära iPhone 4 hängde tappert med i över 2,5 år (en evighet i iPhone-tid) och den var fortfarande i form, men jag kände mig redo att gå vidare, haha. Framför allt ville jag ha mer minne, eftersom mina 8 GB var den största nackdelen med 4an.
Jag har haft siktet på 5s Gold sedan den kom men väntade till första lönen var inne.
Tyvärr failade jag rejält med iCloud så jag fick inte med mina kontakter, bilder och annat bra i bytet, så nu blir det en himla massa fixande. Ni som har mitt nummer kan underlätta genom att snällt slänga iväg ett sms med ert namn. Om ni inte har mitt nummer men vill ha så kan ni ju skriva, så går kanske saken att lösa, *wink wink*.
 
PUSS
 

Som jag behövde detta nu- det bästa som finns!

Det kändes helt underbart både att träffa alla och att köra igen! 
Varför i hela världen måste vi ha sommaruppehåll? Kommer vara megataggad till hösten!

För min del gick det absolut bra! Ljumsken höll (all min rehab gav utdelning) och jag körde rondat flickis salto själv.
Det är jättesvårt att förutspå hur det kommer gå, så det är med väldig spänning som jag kommer gå och vänta på resultatet i en vecka!
Det känns som en hel evighet men är ett måste pga att Wild4 (Wildcats Group stunt) åker till EM i Tyskland och tävlar i helgen. Stort lycka till! They are freaking amazing! 


PUSS

Göteborg Tur&Retur Part 2

Även idag är det tåg upp till Göteborg efter jobbet som gäller.
Det är nämligen sommarens troligen allra viktigaste dag! 
Tryouts för Cougars och Wildcats!

Är galet taggad, lite nervös och tyvärr även orolig- eftersom min sträckning i ljumsken som var påväg att ställa till det på RM inte hunnit bli helt bra.

Det är en gemensam uttagning för båda lagen. Båda kommer åka till USA och tävla i World Championships nästa år- Wildcats i Level 6 + som svenska landslaget och Cougars i Level 5. Vilket som hade ju varit en riktig dröm!

Det är riktigt många som söker så trots att jag hade en plats förra året vågar jag inte ta ut något i förskott, även om det såklart är en fördel att tränarna har bra koll på mig. 

Wish me luck!


PUSS

Göteborg Tur&Retur Part 1

Igår efter jobbet tog jag en tripp upp till kära götet för att spana på en lägenhet i närheten av skolan. Lägenhetsmarknaden i Göteborg är helt hopplös! Mina 1,5 års kötid räcker bara till ett enkelrum i studentkorridor, med delat kök och dusch. Jag är inte så sugen på det så jag ägnar varje rast och väldigt mycket fritid åt att ständigt kolla uppdateringarna på sajter som Boplats, SGS och andrahand.se.
Jag börjar bli rätt trött på det och önskar att det bara ville ta och lösa sig så jag kan slappna av och se fram emot hösten.
Uppsatsen om varför jag vill tillbaka till Göteborg kan vi ta en annan gång, men jag är verkligen trött på att pendla och låta såpass mycket av min tid spenderas på ett tåg. Jag känner att jag inte får något riktigt liv i varken Göteborg eller Falkenberg utan lite halvt i båda och en jäkla massa flängandes fram och tillbaka. Jag vill ta vara på min studietid och inte se tillbaka på mina studentdagar och tänka att jag mest for fram och tillbaka. 
Kan ju flika in att när jag bodde i Lindome så var det i princip som att pendla, så ska det bli nu så får det i alla fall vara rimligt centralt.

PUSS

Drottningen av beslutsångest


Problemet är bara när man inte vet vad man vill...

Update

• Vår stora traditionsenliga gatufest på midsommardagen blev offer för det sjukt skumma och skiftande vädret. Poängpromenaden sköts upp, brännbollen (höjdpunkten) ställdes in men grillningen gick att genomföra.

• Jag har jobbat sommarens första söndag. Det är segt att gå och lägga sig "tidigt" en lördag, segt att gå upp sex en söndag men studentplånboken blir desto gladare.

• Jag har försökt umgås så mycket som möjligt med mina brudar nu medans Emma har varit nere. Mest soft och spontant häng- underbart!

• Mycket tid har ängats åt lägenhetsletande. Jag saknar fina Göteborg.

• Evelina har åkt iväg till Rhodos för en vecka av sol, bad och festande. Då tar jag chansen och passar på att ockupera mitt gamla rum. 1,20-säng, I've missed you!

PUSS


Midsommarafton 2014

Vilken toppenkväll!
 
Jag, Joanna, Veronika, Alex, Johanna, Emma, Nelly, Jenny och August innebar att det var folk från Falkenberg, Kungsbacka, Stockholm och Karlstad som sågs hemma hos Alex för att fira midsommar med knytkalas. Lite extra kul såklart!
Alla hade i uppdrag att fixa någonting i matväg och det ledde till att vi hade så mycket förrätt/tilltugg att det hade räckt som huvudrätt, en massa gott grillat som kocken fixade och avslutningsvis två efterrätter av Nelly. Matkoma deluxe och så jäkla gott!
Det blev snappsvisor, kubb (tjejerna vann!), musik, dans och en massa bra snack.
En galet bra kväll som innebar sommmarens första sänggång efter att det redan blivit ljust. Precis som det ska vara!
 
Winning team- med photobomb av Pontus
 
PUSS
 

Bad update

Sorry för tystnaden de senaste dagarna.
Varje dag skulle det annars stått ungefär "idag har jag jobbat och sedan legat utslagen och kollat på PLL", haha. Det tar alltid några dagar både för huvud och kropp att vänja sig vid att vara tillbaka på jobbet, och pga midsommarrean  har det dessutom blivit en del övertid. Cash is king säger studenten.
 
Idag är det midsommar- sjukt! 
Joanna ska när som helst hämta upp mig och så ska vi till Alex där det blir knytkalas med cirkus tio pers. Trevligt värre! 
Hoppas ni alla får en riktigt fin midsommar! 
 
Jordgubbar i stora lass är ett måste på midsommar! Jag har redan ätit denna fruktsallad, jordgubbar med glass och jordgubbar precis som de är.
The best of both worlds? Varannan vatten ikväll.
 
PUSS

Superkombo - Hej vitaminer och näringsämnen


- Tropisk juice
- Mjölk
- Gröt toppad med hasselnötter, torkade aprikoser, linfrön, sesamfrön och solroskärnor
- Egenodlade jordgubbar 
 
PUSS

There's always the seed before there's a rose. The more it will rain, the more I will Grow




Minilov

Jag har ägnat största delen av dagen på  ute på en solbrist tittandes på Pretty Little Liars. En klar tiopoängare. 
Efter att-som vanligt- kört igenom maj och början av juni i 120 och haft fullt upp så hade jag gärna haft ett par såhär bekymmerslösa dagar till.
 
Jag överdrivet inte när jag säger att jag behöver dra in pengar- jag har shoppat loss totalt på sista tiden, hehe...
 
PUSS

Evelinas student 13 juni 2014

Två år efter jag lämnade gymnastiet bakom mig var det nu Evelinas tur. Galet vad tiden går fort!
Jag väcktes på morgonen av att dagens huvudperson behövde låna hotpants eftersom det blåste och hon inte kände för en troschock. Det var bara att snällt pallra mig upp ur min sköna säng och köra till stan- för just denna dag är det ok.
Vi fixade för fullt här hemma och åkte in till stan igen en stund innan utspringet. Efter en första kramattack fick jag lämna familjen och bege mig ut i folkhavet på jakt efter de andra studenterna jag skulle hänga rosor runt halsen på. Det är alltid så sjukt packat med folk och nästan omöjligt att hitta vissa innan de försvinner, men jag lyckades efter lite om och men gratta de jag skulle innan de skulle bege sig mot flaken.
Regnet kom på besök och ett tag blev det flashbacks från min student, men det gick som tur var över snabbt!
Flaket är ju bland dagens stora höjdpunkter och man kände sig bra avis när man stod vid sidan och såg alla glada studenter gapa och hoppa.
Hemma igen kom de första gästerna nästan direkt och sen var det firande till någon gång efter midnatt.
De var släkt, vänner till Evelina och familjen, kollegor till Evelina på Ge-Kås och slutligen Evelinas klass som var här. De förfestade här och pulsen på festen drogs upp rejält innan de drog vidare till Bratt.
Mamma och pappa hade lagat en massa god mat + efterrätter och självklart åt man tills det nästan inte gick ner mer, haha. En annan höjdpunkt var frågesporten om Evelina.
 
Även om det är riktigt kul att anordna en student är nog mamma och pappa glada att det dröjer två år till nästa, haha.
Evelina verkar vara hur nöjd som helst med sin dag, och det är ju det absolut viktigaste!
 
 
 

Klassiskt mysig sommarkväll

Spontana planer en timme innan man ska ses, en tripp till Ica utan att veta vad man ska köpa och sedan matlagning och mys hemma hos någon - klassisk sommarkväll
 



Får tacka Veronika och Alice för det fina sällskapet och en utomordentligt god meny. Svårslagen kombo!
 
PUSS

Grattis alla grymma studenter!!







Emma, Alicia, Elin, Anna, Linus och Emma. 
Jag önskar att jag kunde vara med och fira er, men idag får det bli en blomma, kramar och lyckönskningar.
Ni är grymma och jag hoppas att ni får er livs bästa dag! 
 
PUSS

Redo för student






PUSS

I'm coming home

Det praktiska slutprovet bestod av planerade och utförande av en helkroppsmassage på 60 minuter. Detta innebar att man även var försöksperson åt en annan i en timme- heaven!
Frågan är vad som varit bäst under denna veckan- att utbilda sig till massör eller att få en himla massa massage varje dag, haha.
Det gick finemang för hela gruppen, jag fick extra cred för min hållning (arbetsställning är viktigt) och läraren sa att vi nog var den bästa klass han haft. Tackar tackar.
Jag köpte med mig en svart skönhet till massagebänk och är redo att börja extraknäcka. Komsi, komsi kunder!
 
Packåsna som sällan förr är jag nu påväg hem till Falkenberg via SJ snabbtåg till Halmstad och sedan buss.
Göteborg får jag förutom ett par ärenden återse igen till hösten, och jag kommer sakna denna underbara stad!
Hade familj och vänner flyttat upp hade jag valt Göteborg framför Falkenberg alla dagar i veckan. Vi får väl se vad som händer i framtiden...
Men först väntar som sagt ett sommarlov i Falkenberg, och det är utan tvekan denna tid Falkenberg har sin absoluta topp! Sommarstad all the way.
 


Stålboms och de andra lokala fiken är underbara, men det är ändå en skam att Centralstationen kan ha tre EH och Falkenberg inte ett enda...
 
PUSS

Praktiskt slutprov- let's do this



PUSS

Nyttig och superdupergod sallad

Självplockssallad är en solklar sommarfavorit och Picadeli finns i de flesta Ica- och Coopbutiker.
Alla som sprang Vårruset fick kupong på en gratissallad och jag tyckte att det passade perfekt under min sista kväll i Kungsbacka.
När man väljer alla ingridienser själv brukar man oftast tycka det blir lyckat, men vetetusan om inte denna kombo slår allt! Den var helt freaking amazing!
Kyckling, falafel, sallad, avocado, mango, fetaost, pumpakärnor och krukonger. Testa! 
 
PUSS

Klassiker á Rebecca&Johanna




PUSS

Mysdag i ett soligt Göteborg

Efter dagens massageutbildning (japp, jag har spenderat nästan hela denna soliga sommardag inomhus!) så mötte jag upp Emma i centrum för att strosa runt i lite affärer och snacka en massa. Vi slog oss ner på ett gulligt café i underbara Haga (aka Göteborgs mysigaste stadsdel) och tog varsin Ceasarsallad. Den tröttnar man aldrig på! 
När vi till slut skulle skiljas åt blev det ett känslomässigt kramkalas!
Plötsligt slog det oss att vi knappt kommer ses på två månader och det kändes jättekonstigt! Vårt "jullov" varade ju i mindre än två veckor och utöver det har vi setts nästan varje dag sedan augusti. Nej, det tog emot väldigt mycket att säga hejdå, så jag får planera in en helg uppe i hennes sommarställe i Bovall fortare än kvickt.
 



Frapino Cookies and Cream- yum! 
Gissa vad jag ska dricka smoothie ur i sommar?
 
PUSS

Massageutbildning



Himmelriket för min ömma kropp! 
 
PUSS

Dagens gröt


- 1 dl fiberhavregryn 
- 2 dl vatten
- en nypa salt
Toppat med kvarg, hallon, linfrön, sesamfrön och kokoschips
 
Tips: det är faktiskt väldigt mycket godare att koka gröten på spisen än att köra den i micron.
 
PUSS

Fullspäckad helg

Första helgen på sommarlovet är förbi och vilken helg! 
 
Fredag, lördag och söndag hade vi dagläger med GCO. En bred ledarstab, instruktör från USA och 80 taggade cheerleaders från föreningens alla möjliga lag. Mycket gympa, dans, stuntande och lite annat smått och gott. Träningsvärken är inte nådig nu... 
Jag vill bara hoppa direkt till den 26e, göra tryout och få veta med säkerhet vilket lag som gäller för min del nästa år! 
 
Fredagskvällen spenderade jag hos Josefine. Planen var filmkväll men vi kom aldrig så långt för vi satt och snackade i timmar, haha. Jag kommer sakna mina classmates nu när de åker hem till Sveriges alla hörn och kanter.
 
Lördagskvällen spenderades hemma i Falkenberg. Familjen, mormor&morfar och Denise var på Sisi och åt för att fira mamma och pappas bröllopsdag. Trevligt värre!
Och nu lär ni som känner mig tappa hakan- jag testade sushi! 
Jajamen, ni läste rätt! Jag, Rebecca Berg, ökänd för att inte tycka om fisk, vågade mig faktiskt på rå sådan och tyckte det var helt okej.

Är det självplocksbuffé- framför allt sådan där man själv väljer bland råvaror och så tillagar kocken åt en på plats- så är det obligatoriskt att endast kunna rulla därifrån. Yum! 
 
En annan ny erfarenhet i helgen var att jag för första gången gav mig an Göteborg med bil. På söndagsmorgonen satte jag mig själv i bilen för att ta mig till Bergsjön och sedan hem i tid till balen. Lite småläskigt där trafiken var som värst, framför allt eftersom jag inte hade någon med mig, men det gick finfint. 

Ja, det var ju obligatoriskt att jag skulle ta mig tillbaka till Falkenberg- det var ju dags för treornas studentbal!
Evelina och alla andra känningar var så oerhört fina! Åh, man längtade verkligen tillbaka till den dagen för två år sedan då man gick på röda mattan! 
Jag kör ett helt bal-inlägg senare när jag har bilderna från systemkameran.

Från min bal har vi jättefina syskonbilder mot grönskande bakgrund och här kom jag svettig direkt från ett träningsläger, hehe. Jättesynd, men såna smällar får man ta ibland när man försöker leva ett dubbelliv.
 
Göteborg-Falkenberg-Göteborg-Falkenberg-Göteborg på 28 timmar, yikes! 
Det hade aldrig varit möjligt i denna tågstrejk om inte mina föräldrar hade varit så extremt gulliga att köra och hämta/lämna mig. Tusen tack! 
 
PUSS

The best of SM 2014

Är ni intresserade borde ni se alla våra bidrag från RM/SM. Worth it!
Gå in på Youtube, skriv lagnamnet och tävling: typ "Gothenburg Cheer One Bobcats SM 2014".
Här har ni i alla fall två klipp som jag- och domarna- tycker är av absolut högsta toppklass! Wildcats (aka nya Team Sweden All Female) och Wild4 (aka nya Team Sweden Group Stunt).
Efter att ha följt deras resa hela säsongen var det underbart att se deras slit och engagemang ge resultat. Se och njut!
 
Btw, gänget här är bra crazy- dagen därpå körde de största delen av sitt program (inklusive bakåtvolten i början) på en asfalterad gata i Göteborg, i jeans...
 
PUSS

Katy Perry till Sverige

Att Katy Perry ska ut på världsturné tillkännagavs redan i slutet av hösten, så det har tagit ett bra tag innan de europeiska datumen har släppts.
Tyvärr, tyvärr så kommer hon såklart till Sverige på en söndag! Why?!
Att missa träningar för konserter är en big no-no och i november tvingades jag ju bittert sälja min biljett till Bruno Mars.
Blöh, bu och blä säger jag nu när även denna konsert är en söndag i Stockholm!
Är det värt att åka till Danmark istället tro?
 
Jag har alltid diggat Katy Perry och i samband med Unconditionally blev jag ett riktigt fan. Dessutom tror jag att hon lär stå för en ordentlig show! 
Och hon har ju trots allt haft riktigt många list-ettor.
Katy Perry – Dark Horse  Katy Perry – Unconditionally   Katy Perry – Roar
Katy Perry – California Gurls - feat. Snoop Dogg   Katy Perry – Last Friday Night (T.G.I.F.)
Katy Perry – Part Of Me   Katy Perry – Part Of Me   Katy Perry – Firework
Katy Perry – Hot N Cold   Katy Perry – I Kissed a Girl  
 

PUSS

Drömstart på en grym helg

Ord kan inte beskriva hur grymt underbar Johanna är!
Hon ska iväg på träningsläger i Skåne i helgen, så vi hade bestämt att jag skulle gå upp vid åtta och äta frukost med henne innan hon åkte.
Istället blir jag väckt med en ren drömfrukost på sängen och ett dansprogram att se på datorn. Nästan värt en glädjetår! Hon är för bra! 

Efter den starten är jag minst sagt taggad på GCO Summer Campsom är hela helgen! 
80 cheerleaders i olika åldrar och nivå ska toppa formen inför tryouts och efter framgångssagan i Nyköping är alla galet taggade!


PUSS

Student cheerstyle

Idag drog jag, Sandra, Linnéa och Sofie till Amelies studentmottagning. Det var jättetrevligt! 
God mat, bra sällskap, himmelska efterrätter som hennes mamma bakat och så det obligatoriska stuntandet.
 




PUSS

Ett år värt att fira

Vi valde att starta firandet av vårt första år och sommarlov med tapas på La Sombrita vid Linné. Det för premiär för tapas för min del och det var riktigt, riktigt gott! 
Lite fint sällskap på det och kvällen kunde inte börjat bättre.
Sedan begav vi oss till Marcus för en väldigt lyckad klassfest. Tidigare försök har varit trevliga men det har inte kommit särskilt många, vilket det gjorde igår. Ett bra avslut nu innan vi åker hem till alla möjliga platser i Sverige och troligen inte ses förrän skolan börjar igen.
 


Denna chokladtårta som jag och Linda delade på var verkligen himmelsk! 
 
PUSS

En tredjedel



Jag vill nästan trycka på en pausknapp, eller i alla fall få tiden att gå i slow-motion.
Jag trivs på tok för bra för att vilja låta utbildningen springa förbi såhär snabbt! 
Men visst ska det bli rätt bra skönt med sommarlov ändå! 
 
PUSS

Tillfälligt bosatt i Kungsbacka

Eftersom tågstrejken i dagsläget spås bli långvarig fick jag försöka hitta någon lösning.
Det slutade med att Eve körde upp mig och en fullpackad resväska till Kungsbacka. Johanna har precis kommit hem ifrån Paris och är alltid en sån räddande ängel! Verkligen! Det känns jättedumt att flytta in hos någon i kanske över en vecka, men krisar det så gör det, och jag hade såklart gjort detsamma om läget varit omvänt.
En bonus är att jag kan få en massa updates om både Cuba och Paris. Avis? Nejdå...
 
Skola, klassfest, student, cheercamp och massageutbildning gör att det är en himla massa olika saker som måste med!
 
PUSS

❤️ GCO Cougars 13-14❤️

All kärlek till mitt underbara lag och vad vi lyckats med denna säsongen!
Vi har haft en hel del motgångar, i form av skador, avhopp, allergichocker på tävlingsdagen m.m. Framför allt i nära anslutning till vi ska upp på tävlingsmattan har det verkat som någon högre makt vill spela oss ett spratt.
Dessutom var det vårt första år i Level 5.
Och här står vi nu som silvermedaljörer, näst bäst i vår klass i Sverige och med en plats till klubblagsVM i Orlando nästa vår. Helt otroligt!
Visst, vi hade ett par mindre tekniska missar, men vi har aldrig gjort programmet bättre! Det vägdes upp av att känslan, energin och kämparglöden på mattan var helt magisk!
Där står det i svart och vitt- "tävla i USA i level 5 i april nästa år!". Vi har typ fortfarande svårt att förstå det! Cheervärldens i särklass största evenmang, dessutom i Florida.
Nu gäller det verkligen att ge järnet den 26e på tryouten!
 
PUSS

Sommarfräscht

När man vill unna sig saker men inte känner att det går ihop med ens studentekonomi så är det underbart att hitta gamla presentkort!
Så jag pallrade mig till stan och besökte Kicks och Body Shop, vilket resulterade i att dessa små skönheterna följde med mig hem.
 
PUSS

Mysiga spontankvällar

Igår och idag har jag spenderat kvällen i Alex nya lägenhet med honom och Veronika.
Chillat och bara umgåtts.
Idag lagade jag och Alex mat- oxfilérulader och potatismos till huvudrätt och fruktsallad i sockerlag och kanel plus vaniljkesella till efterrätt. Kocken instruerar och jag gör så gott jag kan, haha. Vardagslyx, supergott och förbaskat trevligt! 
När jag barbent har cyklat hem i den svala sommarnatten har jag känt att detta bådar gott inför ett välbehövt sommarlov.
 


PUSS

Underbara frulle

 
Tänk om man kunde välja och vraka bland flera bord av utsökt hotellfrukost varje dag... Heaven! 
Men som tur är så är jag ju inte så pjåkig på att göra frukostar här hemma heller, i alla fall om ni frågar mig.

Det var väldigt bra tajming att vara "ledig" (instuderingsdag) just idag!
Solen skiner, så efter min sovmorgon tog jag en underbar pw.
Dessutom har jag sluppit kaoset som tågstrejken innebär. Den blir dock ett j*kla problem från och med imorgon...
Jag behöver vara i Göteborg varje dag 3-12e juni...


PUSS

Ut ur cheerleadingbubblan

Strax efter midnatt var jag tillbaka i Falkenberg efter en helt otrolig helg.
Mer uppdatering om RM-SM i Nyköpning är på ingång, men först måste jag direkt kastas tillbaka i "verkligheten".
Hemtentan i Tillämpad psykologi har deadline idag och efter tre dygn utan en tanke på den så måste den idag vara prio 1.
 
 
PUSS
 

Back to stratch you out is the WildCatCrew

Cheer SM 2014- vilken magisk dag att tillhöra GCO-familjen!
Guld till Group Stunt Junior
Guld till Wild4 i Group Stunt Senior
Guld till Bobcats i Junior Level 5
Guld, MVP och därmed nya Team Sweden (landslaget) för Wildcats i Senior Level 6
 
Känslan på läktaren var helt obeskrivlig! Vi levde oss in i det av hela våra hjärtan.
Extra underbart var det att se Wildcats, efter tre år av hårt slit, äntligen få sitt välförtjänta guld och bekräftelsen officiellt att de är bäst i Sverige.
De har jobbat så oerhört hårt för detta och idag var hela hallen överens om att de spelar i en egen division! 
 


PUSS

RSS 2.0