Kursstart...

... innebär i vanlig ordning information till huvudet nästan sprängs och en gråtande studentplånbok efter en tripp till Studentbokhandeln.
 
Men Bedömning & Behandling verkar galet spännande! Och tufft! 
 

PUSS

I've still got it

När jag dansade upp mot 10-12 danspass i veckan (inte så bra koll, vet bara att det var dans precis hela tiden, haha!) så blev det automatiskt en bra stretchrutin i och med att det låg schemalagt i flera av passen. 
Och visst har jag stundvis varit riktigt vig!
 
På egen hand är jag inte alls lika flitig, utan det blir oftast bara väldigt hastigt på cheerleadingen.
Därför var det kul att se att mina gamla "tricks" ändå sitter i! 


PUSS

Fin kväll med fina vänner

Mixed Asia, discobowling (mitt lag vann, whoop!) och sedan Med andra ord hos Veronika.
 PUSS

Sunny SaturdayPUSS

TGIF till absoluta maxTusen tack till Emma som fixade denna supermysiga förmiddag med jättegod brunch och en solig långpromenad ute på fina Saltholmen vid vattnet! 
 
PUSS

Enkla anledningar som kan få dagar att fullkomligt äga

Sista eximinationsuppgiften och sista dagen för kursen i Hälsopromotion.
Efter vi var klara satt vi i en ring och fick en massa beröm av våra toppenhärliga lärare. Det blev faktiskt lite sad feeling efteråt- vi kommer sakna både lärarna och själva kursen! Vi återser dom i termin 5, men det är ju hur länge som helst dit! 
På måndag börjar istället Bedömning&Behandling, men som tur är verkar det också galet intressant! 
 
När jag var klar med den sista egna inlämningen hade jag ett stort hål innan cheerträningen, så hade tog tillfället i akt och bokade upp kvalitetstid på stan med fina Johanna. 
Vi gjorde bland annat vår YoghurtBar-debut (äntliiiiigen) och jag säger bara O-M-G!
Man ville ju ha varenda yoghurtsmak och nästan varenda av de typ 100 toppingarna! Det fanns allt möjligt!
Det fick bli ett bottenlager av frukter och bär, därefter vaniljyoghurt och sedan toppat med gottisar som Oreos, brownie, Maltesers och Skittles. Heaven on earth enligt mig!
Jag vet inte om det är en välsignelse för smaklökarna eller en förbannelse för plånboken att ha detta ställe bara ett par minuters gångväg från skolan...
 


Happyface efter toppendag! Avslutar dessutom på topp med sleepover hos Johanna.
 
PUSS

En onsdag med feelgood-känsla

Godkänt eximinationsseminarium, donera lite blod till bättre behövande, välbehövd vila och en ordentlig pw med "I am Malala" i öronen. Jag var fast efter bara några meningar! 
 


PUSS

Vad vi svenskar är bäst på- FIKA

Om gårdagen gick i träningens tecken så har nog temat för denna dagen varit fika, haha.
 
Den 25e innebär nya CSN-pengar in på kontot och att jag klarade även förra månadens budget med dryga 50-lappen. Good job! 
Då kände jag och mitt blodsocker att jag kunde spendera lite dötid på Espresso House.

Riktigt goda fullkornskex som folk stod och delade ut på Centalen. Rekommenderas!
 
Idag stod Grupparbete på schemat och min grupp tog in hemma hos Linda för att få klart det sista. Jag kommer faktiskt sakna våra grupparbeten. Det blir mer personligt än helklass och vi har lärt känna varandra mycket bättre!
 
Jag fick sticka iväg till skolan en sväng för ett möte med härliga HäVSeX ( = fika) och sen dra tillbaka till Hisingen.
 
Det är ju trots allt Våffeldagen idag, så vad passar bättre för att fira sista inskickade gruppuppgiften än just våfflor?
Några fler kom över och vi fixade ett ordentligt trevligt våffelkalas med en mängd smarriga tillbehör.
 
Även till plugget hemma på kvällskvisten fick det bli lite tilltugg. Mitt och Evelinas nya stora beroende stavas j-o-r-d-n-ö-t-s-s-m-ö-r! 
Helt plötsligt har vi gått från att endast ha det i typ snickerskaka till att ha det till typ allt! Jag måste till och med erkänna att jag skulle kunna äta det med sked direkt ur burken...
Men bäst av allt är nog att äta det med frukt! Yum! 


PUSS

Produktiv måndag

Pw till stationen 
Skola 8.30-16.00
Cardio/gym på Fysiken 
Eximinationsplugg på tåget hem
Streetjazz
 
En riktig kickstart på veckan- feels good!
Kursen i Hälsopromotion går mot sitt slut, vilket innebär en eximinationsuppgift i fredags, två denna veckan och ett par skriftliga inlämningar enskilt och i grupp. Here we go!
 
En ovanlig syn- oftast ägnar jag tågtiden åt att sova, haha.
 
PUSS

Kompishelg

Denna helgen har jag mest bara umgåtts med en massa bra folk! 
 
Min fredagskväll spenderades in på småtimmarna hemma hos Joanna med henne, Veronika, Emelie och tjejsnack i massor.
 
På lördagen möttes vi upp igen, plus Alice, Ana och Nelly. Det blev årets första utefika på saknade Stålboms (smooooothie) innan jag stack på danslärarmöte hemma hos min chef.
Det var precis lika trevligt som vanligt och denna gången var vi uppe i hela 7 danslärare på Folkuniversitetet Falkenberg.
 
Efter en vända hem för att äta bar det av till Joanna igen för förfest. Min hosta håller envist i sig, så jag hängde inte med ut, utan åkte hem när de andra drog vidare. Mer lagom så.
 
Söndag innebär i vanlig ordning barndans och cheerleading, men denna veckan klämde jag in födelsedagsfirande för fina morfar mellan.
 PUSS

Hur jag helst startar mina helger

Sömn är viktigt för mig men eftersom jag går upp så himla tidigt på veckodagarna får jag sällan rätt antal timmar. Därför ställer jag alltid klockan på helgerna 7-8 timmar efter jag går och lägger mig (eller sover tills jag vaknar utan någon jäkla klocka), så det varierar när jag går upp.
 
Jag slänger på mig första bästa klädsel som jag får tag i och sen ger jag mig ut och går en timme med musik på högsta volym i lurarna.
 
Är det söndag så finlirar jag planeringen för barndansen och lagar mat för resten av dagen- standard är bananpannkakor till lunch och bananscones till kvällsmat.


 
Och sist men inte minst så gör jag en ordentlig mysfrukost! 
På vardagarna äter jag något enkelt som jag haft med mig till skolan eller dricker bara te- inte så värst fabulous- så på helgerna vill jag verkligen njuta.

Gröt känns stadigt efter en pw.
Skavsår hindrade dagens pw och då räckte det istället med en stor smoothie på jordgubb, blåbär och mango plus en apelsin.
 
PUSS

Fredag

Sovmorgon, grupparbete och en eftermiddag med redovisningar om hälsopromoverande metoder.
Min grupp redovisade det vetenskapliga underlaget för solterapi och skojade till det lite med gula tröjor och solglasögon- vilket uppskattades!
Vi har lyssnat på redovisningar om bland annat musikterapi, qigong, djur i vården och kan ännu en gång skatta oss lyckliga över att gå en så intressant utbildning! 
 
Efter skolan mötte jag upp Meia och satsade på lite tjejsnack på Donken i väntan på mitt tåg. 
Tiden bara sprang iväg, vilket gjorde jag att fick sätta fart ordentligt och fick käftsmällen att se tåget rulla när jag bara är några meter bort... 
Surt och riktigt klantigt, men vi fick skylla oss själva som satt och tjötade på! 
Tur att ett dåligt humör kan vända av något så enkelt som en go&glad tågkonduktör! 
Och lite choklad, hehe.
Någon som tycker att denna bild med choklad och ToppHälsa är motsägelsefull?
Vi hade en väldigt intressant föreläsning för någon vecka sedan om den stora hälsohets som råder!
Hur det tycks vara "allt eller inget" som gäller, hur föreläsaren hade fått frågan "men va- inte äter väl du som är sjukgymnast den frallan med vitt bröd?!" och hur ofta dietisterna får frågan "vad kan jag äta egentligen?" och svarar "Allt! Så länge det är i lagom mängd".
Ett av de viktigaste orden i vår utbildning är BALANS. Vi ska ju låta både kropp och sinne leva också.
 
PUSS

Längtar till vår/sommar...

... och spontana workout/stretch sessions i trädgården bara för att jag känner för det. 
Spontant känns bäst efteråt, am I right? 
 PUSS

Mars årliga höjdpunkt

En av årets bästa veckor är här- slutproduktionsvecka för dansarna!
Åh, få saker får en så djupt nerför Memory Lane... Äkta lycka!
 
Årgång '95 är en ovanligt stor dansklass och många är riktigt duktiga. Jag dansar/har dansat väldigt mycket med ett helt gäng av dom och har haft med dom i mina egna koreografier, så självklart tänkte jag inte missa detta.
Och visst levde det upp till förväntningarna och var jättebra! 
 

PUSS

Mot Göteborg igen

Då var det dags för ett försök att lämna huset igen.
Idag har vi grupparbete och studiebesök, så det ska förhoppningsvis gå lugnt och fint.
 
I gårdagens sjukstuga hade jag nog kunnat åka på liggsår efter att ha legat i soffan och kollat på ett par VD-avsnitt, White House Down (Channing Tatum- behöver man säga mer?) och Frozen. 
Det känns inte så bra att spendera i princip hela dagar med att kolla på tv, men när man inte orkar mer har man inte mycket val.
Såååååå bra! 
C-Vitaminbomb i förkylningstider.
 
PUSS

Premiären av Svart Kung

Jag mötte uppe Johanna i stan och överraskade henne med att hon skulle få hänga med mig och skådisarna, som min "plus one". Alltid kul att överraska folk! 
Jag hade även hela familjen plus ett helt gäng kompisar bland publiken, som jag om jag hade kunnat såklart hade velat ha jämte mig allihopa. Är jättetacksam att de ville komma! 

Vi började med en liten skådissamling med info och mingel.
Falkhallen var fylld till bredden av 1600 pers och vi fick lyxigt nog sitta på reserverade platser längst fram.
Efter lite teknikstrul drog filmen äntligen igång och oj vad spännande det var att se manuset bli verklighet! Jag blev positivt överraskad av helhetsresultatet. Både proffsigt och känslomässigt starkt- en reaktion jag hört att många andra håller med om!
Trots att jag visste exakt vad som skulle hända så fick jag verkligen kämpa för att hålla tårarna borta.
Dessutom visas miljöerna i Falkenberg från sin allra bästa sida och lär troligen locka hit ännu mer folk till somrarna.
Att manus baserats på berättelser från ungdomar i Falkenberg märks- högstadiebiten av filmen är som en handbok över hur vi levde, med strandfesterna, grupptrycken, kriminaliteten och lätttillgängligheterna till droger. Även om jag personligen inte hållit på med sån skit så har den funnits närvarande.
 
Att se sig själv (i platinablond version) på vita duken kändes surrealistiskt och jättekul, även om det bara rörde sig om någon minut. Det var ju främst erfarenhetena av en riktig filmaudition och sedan en riktig filminspelning som jag värderade, men visst var det riktigt kul att se sig själv! Observera att min roll var så långt ifrån mig i verkligheten som man kan komma, haha.
 
Efter filmen fick alla skådisar komma upp på scenen och ta emot applåder av dessa 1600 personer, vilket också var mäktigt. Efter en paus blev det intervjuer, bloopers, behind-the-scenes m.m.
 
Nu är detta äventyr mer eller mindre slut och jag är glad över att ha en sån erfarenhet att bära med mig!
Detta hade jag aldrig kunnat tro när jag råkade träffa filmfolket på ett möte i Falkhallen förra året och de övertalade mig att i alla fall komma förbi på audition.
Något som i och för sig ofta hänt mig- att jag spontant gett mig in i något projekt som sedan visat sig ge mig jättemycket. 
Så mitt råd till er alla är att VÅGA CHANSA. Ni kan bara vinna på det!
 
Slutligen vill jag hylla alla som varit inblandade i projektet, men främst de tre stora stöttepelarna Ronnie Brolin, Maria Brolin och Jenny Larsson!
 
Filmen kommer ut på bio och dvd i höst (ser det ut som) och är man falkenbergare är den ett måste att se, men jag tycker faktiskt den var så bra att även ni andra bör lägga den på minnet!
 PUSS

Sjukstuga

Hej alla glada! 
Min kropp sa till slut ifrån gällande min vägran att ligga hemma och ta det lugnt trots min hemska förkylning och hosta, så idag när jag gick upp för att åka till skolan insåg jag snabbt att det bara var att återvända till sängen igen.
Det spelade troligen viss roll att jag hade barndans och träning igår, heh...
 
Men nu vill jag bara vila mig frisk fortast kvickt! Sover, läser, lyssnar på musik och har återupptagit tittandet på mitt före detta stora serieberoende- Vampire Diaries! 

Den halvskumma "sörjan" är blåbärsgröt- yum! 

Glee Cast – Give Your Heart A Break (Glee Cast Version)
Idina Menzel – Let It Go
John Legend – All of Me
Kristen Bell – For the First Time in Forever
Kristen Bell – For the First Time in Forever (Reprise)
The Fray – You Found Me
Zara Larsson – DarkSide
 
PUSS

DrömfrulleOvan ser ni min stadiga frukost/brunch som jag åt igår och oh my lord, det var bland det godaste jag ätit!
 
Smoothien gjordes på en fryst mix av hälsobär (bland annat gojibär och havtorn), lite kokos samt vaniljyoghurt.
 
Bananpannkakorna är löjligt enkla. En mosad banan blandas med två ägg och så är det färdigt att steka. Man kan blanda i precis vad man vill, tex nötter, fröer, bär etc. men grundrecepetet räcker långt! 
 
Havregrynsgröten går också att kombinera in i det oändliga, så det är bara att testa sig fram. Här hade jag 1 dl fiberhavregryn, 1 dl mjölk och 1 dl vatten.
 
Färsk frukt som tillbehör höjer ju vilken måltid som helst, både smakmässigt och innehållsmässigt.
 
Hoppas att jag kunde inspirera någon därute. Jag kan lova att jag i alla fall kommer göra detta till en favorit i repris.
 
PUSS

Jobbigt "halvsjuk"

"För frisk för att stanna hemma, men för sjuk för att orka göra saker"
Någon som känner igen sig?
Ett mellanläge som verkligen suger! 
 
Igår klarade jag nätt och jämnt skolan men fick stanna hemma från Meias födelsedagsfirande. Segt! 
Fick istället köra på taktiken att försöka sova och äta mig frisk, hehe. Thai, glass och godis slank ner framför en film tillsammans med familjen. 
Idag klarade jag av galapremiären (mer om den imon), but that's pretty much it.
Drog till Stantons och käkade med det härliga kompisgäng som hade kommit för att kolla på filmen, men fick sedan bege mig hemåt rätt tidigt pga hur jag mått hela dagen.
Blöh, kan jag inte bara bli frisk nu och slippa vakna flera gånger per natt av hemska hostattacker?
 
PUSS

Premiärdag

Torsdagsfika x2

Idag har jag mått förjäkligt och fått frågan varför jag var i skolan istället för hemma i sängen.
Svaret: jag hade redan släpat mig dit, så det var bara att härda igenom.

Jag "skolkade" från sista timmen i skolan för att sticka till ett infomöte med Blueberry. Det hölls på Espresso House och de bjöd på fika- mycket bättre blir det inte enligt mig! 
Det var ett intressant möte angående mina planer sedan länge för 2015. Spännande? 

Första träningen efter DM var mest skoj och experiment med nya saker. Spännande som tusan! 
Dessutom avslutades även den med fika, hehe. Bara att tacka och ta emot.
PUSS

Hostar snart bort rösten, igen!

Varesig ni älskat alla mina DM-inlägg eller hunnit tröttna så är det back to normal som gäller nu. 

En vardag som innebär slappa men intressanta skoldagar, varvade med jobbiga artikelgranskningar och roliga grupparbeten. Ett exempel är "beteendeförändring" där vi genom motiverande samtal ska försöka vägleda varandra till en förändring av enklare karaktär. Jag tar tillfället i akt och försöker sköta mig bättre med sömnen!

Vädret är underbart och jag har egentligen massa tid till att gå på roliga pass på Fysiken.
Dock har jag åkt på en helt förfärlig hosta så istället är det hostmedicin, te med honung, lugnt hemmafix och Grey's som står på mitt schema.PUSS

DM Södra 2014: Senior Level 5- Guld

Med den resa vi haft de senaste två månaderna, två veckorna och till och med bara två träningarna innan tävlingen så kunde vi knappt tro våra öron när de ropade upp oss som vinnare (därav alla glädjetårar, hehe).
"Lilla" Cougars som precis gått upp en nivå, endast tränar två gånger i veckan och åkt på skador in i det sista lyckades trots allt! Känslan när vi stod som vinnare var nog det sjukaste i hela min "idrottsliga karriär".
Nu ska vi kötta som tusan inför RM!
 
 
 

DM Södra 2014: Tävlingsdag

Mitt livs första cheerleadingtävling- självklart var det både nervöst, spännande, roligt och en massa andra känslor.

Det påminde en hel del om gymnastiktävlingar.
Förträning, invigning och en hel del häng i träningshallen.
Domare som utefter en hög med riktlinjer poängsätter programmen beroende på svårigheter, stunt, gymnastik, hopp, dans, utstrålning, tajming osv. Väldigt mycket som bidrar till en helhet och sedan vinner laget med högst poäng.

En läktare med publik och även andra deltagare som hejar på. Allt fokus på de som tävlar just då.
GCO är den största föreningen i södra distriktet och det märktes på publiken och främst övriga deltagare! En helt otrolig gemenskap där man stod och skrek sig hes (trots att man visste att man behövde rösten till sitt eget program), var nervös nog att slita i håret för de andras skull och hoppade av glädje när det gick bra.
Känslan av att höra publiken skrika lagets namn minuten innan man gick ut på mattan och framför allt känslan när man skulle lämna mattan och passerade deltagarläktaren där de andra GCO-lagen stod upp, applåderade och skrek... Helt otroligt! 
Jag har hållit på med många lagsporter, men gemenskapen har nog aldrig varit såhär stor! Varken i egna laget eller föreningen som helhet. Tänk liksom att vi mötte gråtande Wildcats-medlemmar i trappan efter vårt program. Eftersom de skulle upp snart efter oss kunde de inte kolla, men blotta vetskapen om att vi satt allting bringade fram glädjetårar hos vissa. På samma sätt som vi stod på läkaren och var helt galna när de sedan körde. Det är något extra.
 ❤️ GCO Family ! 


PUSS

DM Södra 2014: Uppladdning

Det var väldigt skönt att åka ner till Malmö redan på fredag eftermiddag.
Att gå upp äckeltidigt på lördagen och ladda upp med tre timmar buss hade inte varit bra varken fysiskt eller mentalt.
 
Istället laddade vi upp på hotellet med käk, hårfixande och mys på rummet med en massa snack för mig, Rochella och Palmen.
 
Att gå upp sju var tidigt nog ändå, men bättre uppladdning än hotellfrukost är
svårt att få haha! 
 
Monsterfrulle. Och pannkakorna kom senare. Självklart skippar jag inte dom, haha.
Fullkomligt älskar våra dräkter!
Glad ändå, trots en hel vecka av jättetidiga morgonar.
 
PUSS

GCO PrideInget snack om saken- föreningen levererade verkligen i helgen!
 

Spana gärna in klippen på YouTube! Sök exempelvis "Cheerleading DM södra 2014 Gothenburg Cheer One Cougars". Här kommer två smakprov:
 
Kittens- minstingarna som inte bara tog guld utan även prestigefyllda MVP!
 
Wildcats- laget som tävlar i den högsta nivån (en över oss) och är riktigt grymma!

Jag tittar om och om igen, och njuter!


My way of High On Life


Ett par bussar med cheerleaders påväg söderut

Standard färdkost. Alla tror vi cheerleaders bantar, men detta är sanningen.
 
PUSS

Halv 8 hos en sjukgymnaststudent: Part 2

Igår var vi samlade för del 2 av 5 och kvällens värd var Sandra.
Hon bor i en mysig liten etta på Hisingen- en stadsdel jag faktiskt inte hade varit i förr, haha.
Antar att jag fortfarande inte kan klassa mig som något proffs på Göteborg...
 
Både mat och sällskap var på toppnivå även denna gång! 
Av en ren slump blev det nostalgitema på både snack och musik. Bubbles, Dr Bombay, sClub7 och såna godbitar.
Vi fem är från helt olika städer och till och med landskap, så det var kul att se hur mycket som var likt ändå! 
Det spelades även "Förfest" och även om våra glas innehöll kolsyrat vatten så passade det perfekt för att lära känna varandra bättre.
 
3 more awesome nights to go!
Vad tusan ska jag ha på min meny?
Sandras efterrätt- en cheesecake med digestivebotten- var väldigt lik den jag hade i åtanke...
 


PUSS

Halv 8 hos en sjukgymnaststudent: Part 1

Jag, Emma, Sandra, Josefine och Linda satt och snackade under någon vanlig lunchrast när någon plötsligt föreslog att vi skulle dra ihop "Halv åtta hos mig".
 
Förra måndagen var Josefine först ut och jag kan ju börja med att säga att hennes lägenhet är rena drömmen! Bättre etta är nog svår att hitta, och framför allt till så bra pris! *avis*
 
Allting var supertrevligt och hon hade skött sig jättebra i köket också.
Avocadosoppa, Pestokyckling och en pannacotta-liknande efterrätt med apelsinchoklad fick vi avnjuta och man kan väl säga som så att hon satte ribban högt för oss andra! 
 
En massa trevligt snack blev det och det känns riktigt härligt att veta att fyra liknande kvällar väntar- när vi lyckas tajma våra scheman.
 
(Inlägget har dröjt lite i väntan på bilder)

Från vänster: Sandra, Linda, jag, Josefine och så Emma bakom kameran.

PUSS

Toppendagar

Hela denna veckan är bra svårslagen!
 
Igår bestod skoldagen av 2,5 timmars diskussion om hälsa och därefter betade vi av delar av våra grupparbeten.
 
På eftermiddagen var jag på mitt första möte med sittningsdelen av Sex Elegans- vilket mest innebar fika och skön stämning med ett gött gäng! 
 
Att det var Fettisdagen vet de flesta, men många missade att det även var internationella pannkaksdagen.
Beroende av bananpannkaka så kände jag att detta fick hedras framför Oscarsgalan, som är älskvärd. Ellen DeGeneres och Jennifer Lawrence är ju starka favoriter sedan länge och tillsammans blir det två tummar upp.
Självklart var det inspirerade tacktal och filmtips att lägga på listan.
Men John Travoltas tabbe? Snubbens enda uppgift var att presentera Idina Mentzels framförande av Let It Go från Frozen (som är min mest spelare låt de senaste veckorna), men han sjabblade bort namnet fullständigt! Adele Kazim- wtf?

Idag har vi diskuterat hälsa i perspektiv som genus och mångkultur, samt användande av djur i vården. Vår utbildning äger! 
Sedan blev det en trevlig pw i Slottsskogen med Emma innan vi begav oss hem till Sandra. Men mer om det imon!
 
PUSS

Megataggad vecka

Då var det måndag igen och start på en skolvecka där jag tvingas upp senast 5.30 varje dag. So far, not very good.
 
Men vi har en rätt slapp skolvecka och med korta, intressanta dagar.
Idag slutade vi tolv så jag drog till stan och fixade smågrejer till helgen, började packa och annat nödvändigt, eftersom det är fullt upp resten av veckan.
 
Jag var också tillbaka på Viccans streetjazz efter en månads skadeuppehåll (skulle ju helst egentligen inte träna cheer heller men det fanns inte en chans till det) och det känns så kul att vara tillbaka! 
Har en hel del att ta igen men jag är glad att jag är Fröken Snabblärd i det läget, haha.
 
Efter klassen stannade jag kvar och passade på att öva tävlingsprogrammet framför spegel. Som dansare är jag så van vid att alltid kunna se vad jag gör bra/dåligt, så det har varit jättefrustrerande att inte kunna bedöma mig själv på cheerleadingen! 
 


PUSS

Best selfie ever


Över 2 miljoner retweets på dryga 2 timmar och hela Twitter la av ett tag pga belastningen, haha.
Lycka till med att slå denna selfien.
 
Det första jag gjorde i morse när jag vaknade var att kolla upp Oscars-vinnarna, och inspelning är lagd på kvällens svenska sändning.
Jag har hypat Oscarsgalan sedan det kom ut att Ellen skulle vara host. Kan ju bara bli helt amazing!
 
PUSS

Matkoma deluxe

Bebismys med Veronikas oemotståndligt söta systerdotter, mat i stora lass, årets semla (en per år ska man allt ha) och tjejsnack i massor var vad eftermiddagen och kvällen hade att bjuda på. Jag längtar så tills bästa vän flyttar tillbaka till Falkenberg så vi kan ses mycket oftare igen! 
Alice och Alex var också med och förgyllde kvällen.
 

Fläskfilé, potatisklyftor, rotfrukter, avocado; beanaisesås samt vattenmelon-fetaostsallad. Somrigt och otroligt gott! 

PUSS

Merci for being you

Min fredagskväll var toppen!
Åt amazingly gott Hickory Pulled Pork på Hard Rock och hade jättetrevligt!
Dessutom fick jag andra pris när HäV0K utsåg "Bästa fadder" (tackar, tackar!) och kunde därför smaska på choklad på tåget hem när jag hade svårt att hålla mig vaken, haha.

Senare på kvällen drog vi oss till puben på Hvillan, där de hade Oscars-tema. Även om det var mer trevligt än ös så var jag bra mör när jag kom hem vid ett.
 
Sov därför till halv elva (hehe) men gav mig ut på en ordentlig pw för att komma igång.

Nu väntar jag på att Veronika ska hämta upp mig och sen ska vi två mysa resten av dagen. Riktigt efterlängtat!
 
Ha det så bra resten av helgen, fina läsare! 
 
PUSS

Oh my...
RSS 2.0