En otroligt bra helg i Karlstad hos bästa vän

Jag var framme i Karlstad 17.45 och gick till salongen Joanna jobbar på för att möta upp henne. Karlstad är en väldigt centrerad stad så det är nära att gå typ överallt-vilket är jättesmidigt!
Vi köpte med oss mat från Subway och gick till hennes och Kalles lilla lägenhet i Herrhagen. Självklart blev det en himla massa catching up, innan vi drog oss till Jenny som hade en Halloweenförfest. Eftersom Joanna egentligen skulle jobbat på lördagen hade vi inte fixat förköpsbiljetter till det stora Halloweeneventet på krogen och eftersom det var helt knökat valde vi att sticka hem till henne igen när övriga gänget drog ut. Vi hade det supermysigt med Vänner och massa snack istället.
 
På lördagen sov vi jättelänge- jag antar att båda behövde det, hehe. Jag hatar egentligen att sova till lunch för det känns som man sover bort halva dagen, men ibland behöver man verkligen bryta mönstret på 6 sovtimmar/natt.
Vädret var mycket bättre och vi gick runt i stan och kollade hela eftermiddagen. Sedan fixade vi till lite extra färg i våra hår- standard hemma hos frisören! Jag har ju "kämpat" sedan slutet av sommaren med att hålla en fräsch röd ton i håret, som dessvärre hela tiden försvinner på tok för fort!
Lite trevlig matlagning, ett par cider och partyfix blev det sedan innan vi stack iväg på förfest hos Jennys kompis kompis. Där var ett härligt gäng och man hann umgås lite mer tillsammans innan vi drog vidare till Nöjesfabriken/Verket via en taxitur fylld med sång (standard).
Nöjesfabriken hade riktigt stora och nice lokaler för nattklubb! Vi dansade för fullt tills det stängde vid två och sedan var det skönt att Joanna bara bor ett par minuter bort.
 
Idag hann vi inte med jättemycket eftersom mitt tåg gick klockan två. Sova till tio, fixa frukost, umgås och hänga lite i stan. Det var ju verkligen att umgås med min saknade babe som jag åkte upp för att göra, så det har varit guld värt att få nästan två dygn med henne. Det behövdes verkligen!
Det är bara tråkigt att man inte kan träffas varje helg längre, som vi mer eller mindre gjort i hela elva år nu. Så man får verkligen ta vara så de tillfällen man får!
 
Fikapaus på Wayne's Coffee
Matlagning och mys lördag kväll innan förfest och utgång
Visst, alkohol går egentligen emot hur jag hade tänkt genomföra en sockerfri månad, men det kan tilläggas att senaste gången jag drack alkohol var en cider under nollningen i augusti. Om en vecka är det november och jag "får" dricka igen enligt planerna- men då tycker jag faktiskt det är bättre att passa på när man väl är i en situation där man känner att man hellre vill.
Ännu en fikapaus och sista snack innan tåget tillbaka mot Gbg. Frapino med grönt äpple och ingefära på Espresso House- heaven!
 
PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Mysig helg Du fick.

Svar: Verkligen!!
Hold your dreams

2014-10-26 @ 21:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0