Crash week

Vilken start på veckan...
I måndags crashade jag 3 kurser, i tisdags ytterligare 3 och i onsdags gav jag mig på 5 stycken. Och all övrig tid har man suttit med dator och anteckningsblock i högsta hugg för att klura ut möjliga schemakombinationer och vilka kurser man ska crasha. Crazy! 
Detta jobbiga system med att crasha kurser innebär att vi internationella studenter inte kan välja kurser på förhand eller stå på väntelistan, utan måste gå till varje klass vi vill ha och be läraren om en plats. So far so good, men i princip alla klasser är fulla plus har folk på väntelistan! Det finns några få kurser med säkra platser men det är ju kurser jag inte är ett dugg intresserad av... Så jag crashar för fullt.
I princip alla lärare har velat släppa in mig i klassen men säger att de måste följa systemet och avvakta för att se om folk hoppar av. Gah, vad orättvist det känns! 
I onsdags vände det i alla fall något åt det bättre, genom att jag "mer eller mindre" fått en plats i en skådespelarkurs, en fotokurs och en engelskakurs. Observera att jag tyvärr inte fått någon inom Health Sciences ännu, som var mitt mål att läsa. Jag hoppas fortfarande på det bästa och att jag ska få mail till helgen eller början av nästa vecka. Men shit vilka psykiskt påfrestande dagar!



Efter att sista kursen jag försökte mig på igår sket sig pga information som inte stått någon stans på hemsidan så var jag på "tycker synd om mig själv så jag unnar mig-humör" haha. Jag fick faktiskt denna mangosmoothie gör endast 17 kr på Freudian Sip på Campus.
Det var där jag såg den klockrena skylten på bilden nedan.  




Sports-a-palooza.
Skolans många idrottslag marknadsförde sig och jag hade ett trevligt snack med både cheerleadingen och danslaget. We'll see what happens! 

Skolan ligger i San Fernando Valley, som en dal inne i bergen. Därför har vi det extra varmt! 

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0