Malibu

I torsdags gick jag, Amanda och Daniela upp tidigt för att bege oss mot Malibu.
Vi ville hinna med vår hike innan det blev alltför varmt, så vi rullade in på parkeringen vid halv tio. Målet med hiken var ett känt vattenfall, men när vi hade kämpat oss fram genom terrängen i 40 minuter och var framme så upptäckte vi att det var helt uttorkat! Gissa om vi blev paffa! Det är ju en torka här i Cali och vi hade skämtat om att vattenfallet kanske skulle torkat, men vi förväntade oss att få se samma fina fall som på bilderna. Surt sa räven, men vi fick oss ett ordentligt träningspass (vi fick ju hika tillbaka också) och nu vet vi vägen när vi återvänder senare.

Vi åkte till ett shoppingcenter och åt chicken quesedillas på ett genuint litet mexikanskt ställe och sedan drog vi oss ner till Malibu Beach. Efter alla fantastiskt fina stränder vi sett här så har vi nästan blivit lite kräsna och tyckte inte Malibu var så spektakulär, haha. Men det blev en fin siluett med klipporna och Malibu Beach är oerhört lång så vi kanske bara råkade välja fel del. 
Solen stekte på, vattnet var oerhört skönt och vi tre hade en riktigt härlig eftermiddag med en hel del tjejsnack. Jag var den enda som älskade vattnet så jag var i och badade en hel del på egen hand och jag njöt som tusan! Fastande i ögonblicket och bara stod där i vågorna med solen i ansiktet och nästan drömde mig bort... Det var härligt! 
Det kom förresten fram en amerikansk tjej till oss och började snacka en massa, erbjöd sig att ta kort på oss så alla kunde vara med samt ville byta nummer. Som svensk blir man ganska chockad över sånt men jag tycker det är härligt att amerikanarna är så öppna och framåt! 



What?

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

vilka härliga och fina dagar Ni får uppleva. Må så gott.

2015-08-29 @ 22:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0