What a lovely day

Jag hade en riktigt bra tisdag! 
En sån där dag utan några egentligen stora eller speciella händelser, men guldkorn i vardagen. Och jag kände att jag utnyttjade att jag befinner mig här.

Först och främst kände jag mig friskare än hela den senaste månaden- äntligen!
Sedan avslutade jag kurs nr 3 med en muntlig presentation och en gruppuppsats, vilket innebär att det bara är en ynka final exam kvar! 

När jag varit såpass krasslig har jag inte haft någon lust att steka i solen, så igår var första gången på länge som jag kände att jag utnyttjade lyxen att ha strålande sommarsol under vintern. Det blev huvudståenden och handståenden på gräsmattan- något som många förknippar med mig men jag inte hade gjort på alltför länge.

Kikade in på Oasis efter lektionen och hallelujah, där fanns en ledig massagestol! 

För de flesta innebär Finals Week stora slutprov i samtliga kurser under samma vecka (tusen tack till mina lärare som kör annat upplägg!), så för att minska stressen lite anordnar studentföreningarna saker hela veckan. Till exempel skridskoåkning, kakdekorering, massage, pluggmaterial och en massa gratis snacks/frukostar. Inte illa! 

Spontan kakdekorering (konstverk eller vad?) och varm choklad. Stationen för varm choklad kändes sååååå amerikansk! Där fanns minimarshmallows, sprutgrädde, chocolate chips, peppermint syrup, caramel syrup osv. 

Jag kände att jag hade sånt flow och var på så bra humör, så jag unnade mig att köpa med mat hem och tog det sedan lugnt med serier.

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, sicken härlig dag! :)

2015-12-10 @ 06:14:11
Postat av: Mari-Anne

Ja här var möjligheten till att sola helt ute, men för oss skulle det sitta bra med lite kyligare och uppehåll. Man blir inte upp-piggad av allt detta regnande och blåsande. Gläds åt att Du har bra väder och tar tillvara på tillfällena med sol. Må så gött.

2015-12-10 @ 11:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0