Halloween Pub Crawl in Santa Monica

Halloweenfirande nummer två började med en förfest hos oss.
Vi hade dock ingen aning om att det skulle komma såpass många (typ 4 roomies, 7 andra svenskar och en fransman) men det blev väldigt kul! Det var synd att vi inte kunde förfesta längre men vi hade en deadline att försöka vara i Santa Monica vid tio så det var bara att ringa ett antal ubers och sticka.

Planen var pub crawl (bar-hoppa), alltså gå mellan olika barer hela kvällen, men det blev i slutändan bara två.
Första stället hade inträde (nej tack) andra stället hade för långsam kö, tredje stället var trevligt med mysig stämning & goda drinkar, och sista stället spelade en massa dansvänlig musik tills stängningsdags. Det sista stället blev lite mer likt utgångar hemma! 

Dock stängde klubben redan halv två (what?!) trots att klockan skulle ställas tillbaka en timme klockan två så de hade kunnat ha uppe extra länge... Vi var taggade på att ha efterfest men Hollywood-gänget kände att det var skönare för dem att åka direkt hem, så det blev istället varsin slice pizza för oss innan vi också pallrade oss hemåt.
Eftersom jag skulle upp ganska tidigt dagen därpå var det dock inte katastrof för min del.

Överlag har det varit en kul Halloween! Alltid kul att se en massa grymma utklädnader! 
Vi hade nog förväntat oss mer, men kanske var vi på fel platser vid fel tidpunkter. Den 31a är det till exempel en jättekänd Halloweenparad i West Hollywood. Well well, still was fun! 

Aye Aye Pirates! Jag hade svårt att hitta någon dräkt som jag gillade som inte var alltför dyr eller alltför kort, haha. Därför blev det lite pirataccessoarer.


Lite roomies och vänner.



PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Roligt har Ni, förstår jag. Lev livet och njut av det.

2015-11-04 @ 21:52:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0