Veteran's Day


Idag (onsdag) har det varit en röd dag här i USA för att hedra krigsveteranerna. Till skillnad från Sverige som inte varit krig på typ 200 år (peppar peppar) så finns det ju väldigt många i detta land som riskerat sina liv för att skydda sitt hem. Världen över råder det såklart delade meningar om de bakomliggande anledningarna till USAs många krig, men oavsett politiska agendor så är folket här stolta över de män och kvinnor som vågat riskera sina liv för landets skull.

För min del kom denna lediga dag passande efter en vecka med tenta i varje ämne plus ett par inlämningar- phew! 
Jag hade tänkt förena nytta med nöje men när det kom till kritan visade det sig att jag var helt slutkörd och spenderade största delen av dagen i sängen. 
Runt klockan fem pallrade jag mig dock bort till Northridge Shopping Mall för att uträtta ett par cheer-ärenden. Det blev ett rött läppstift på Sephora inför matcher och både svarta och röda shorts till träningar. Vi ska "helst" träna i skolans färger, så mina rosa och lila träningskläder passar inte perfekt. Även om vi såklart är tillåtna att avvika mot svart/rött/vitt ibland så är det faktiskt väldigt snyggt när laget matchar. 
Och efter några inslamingsjobb ska vi snart skaffa snygga träningskläder och väska, wihoo! Dräkterna lånar vi när de ska användas (precis som i Sverige) men vi har faktiskt fått nya cheerskor, en röd T-shirt och en svart kjol vardera. Tackar! 

Hur som helst, shoppingutbudet här i Northridge visade sig faktiskt vara riktigt bra! Farligt för plånboken dock...
Jag var inne både på PINK och Victoria's Secret men jag gråter alltid inombords över hur dyrt det är... I Florida gick hela laget loss totalt på VS outlet med superpriser, men mina Google-sökningar har hittills inte lyckats hitta någon outlet med just de affärerna, så sitter någon av er läsare på någon kunskap om det så får ni gärna tipsa mig! Annars är tanken att vänta tills de ordinarie butikerna har rea och då gå loss, hehe...
Okej, tillräckligt om sånt som egentligen är fullständigt onödigt och inte spelar någon roll alls när allvaret ska in... Men ibland får man lov att vara "ytlig" och fokusera tankarna på shopping också! 
Folk i USA (eller i Sverige som hittar rätt sidor på nätet): 8 december is the date to remember

Kul grej: blev medlem i Sephoras kundklubb och kassörskan sa att "eftersom vi missat din födelsedag iår (ett halvår sedan) så får du årets present nu". Jo men visst, man tackar ju inte nej till två läppstift och en kajal.
Dagens stora förvåning? Probably not
Target hade extrapris på min nya stora svaghet, hehe.

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hoppas att det är godare än vad det låter...

Svar: Jag tycker det är jättegott :)
Hold your dreams

2015-11-12 @ 10:10:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0