Flyttplaner

Just nu gör jag vad jag brukar göra mellan 12.15-16.00 måndagar-onsdagar: sitter i biblioteket och försöker plugga medan jag kämpar med att hålla mig vaken.
När man pendlar 45-60 minuter enkel väg så åker man ju inte direkt hem på såna här håltimmar.
Men nu ska det snart bli ändring på den saken.
 
I början av månaden flyttade den roommate jag pendlat med ut och det fick mig att fundera på hur vad som skulle underlätta i min vardag av att bo i Northridge istället för Marina Del Rey. Det är en hel del!
- Jag skulle kunna sova mer, eftersom jag inte behöver komma hem så sent eller åka så tidigt
- Jag skulle inte behöva utsätta mig för högtrafikerade Freeway 405 minst 3-4 dagar i veckan, plus spara in på bensinen.
- Jag skulle kunna vara mer spontan med mitt härliga lag som jämt vill hitta på trevligheter.
- Och jag skulle kunna gå hem under mina långa håltimmar.
Dock har jag ju trivts väldigt bra i Marina Del Rey, både med mina roommates och med vår lägenhet. Det har varit en klar trygghet och när jag flyttade hit verkade det som det perfekta valet eftersom så många personer hemma i Sverige sa att "The Valley är inne bland bergen och inte kul, du får ut så mycket mer av att bo vid kusten och pendla till skolan de dagar du behöver det!", men efter någon månad här insåg jag att det inte stämmer in just på mig.
Visst, jag har gångavstånd till Venice Beach och cykelavstånd till Santa Monica Beach, men hur ofta utnyttjar jag det?
Och Northridge i sig kanske inte är superkul (typ som en småstad) men det händer en massa saker på skolan som jag inte vill gå miste om. Sen är det ju såklart cheerleadingen. Innan mitten av september visste jag inte om jag skulle få en plats och hade jag inte fått det så hade situationen sett annorlunda ut, men nu vill jag få ut det mesta av det!
Slutligen så går vi oftast ut i Hollywood eller West Hollywood när vi är ute, vilket i princip ligger mitt emellan marinan och Northridge.
 
Efter mycket övervägande visste magkänslan tydligt att det skulle vara bäst att flytta, så i drygt två veckor nu har jag kollat runt en massa dels efter nytt boende och dels efter någon som ska ta över mitt gamla.
Nu ser det ut att gå i lås vid månadsskiftet, men mer uppdatering kommer!
 
För att fylla upp detta inlägget med lite bilder får ni här ett av mina fotoprojekt, "Peacefully Blue":
 
PUSS
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Klokt beslut! 💖

Svar: 💗
Hold your dreams

2015-10-14 @ 05:00:42
Postat av: Mari-Anne

Lycka till med ett nytt boende.

Svar: Tack!
Hold your dreams

2015-10-14 @ 11:28:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0