En tripp till Downtown

Denna varma lördag hade jag bestämt mig för att hänga med Dan och Jolie från mitt lag på en liten roadtrip till Downtown LA. Jag hade bara varit i Dowmtown en gång i höstas på MTV konserten, så tänkte att det kunde vara kul att se.
I Arts District var det en marknad som vi strosade runt på. Vi trodde den skulle varit större men den var mysig med kläder, böcker, hemmagjorda tvålar, doftljus osv. Eftersom mina dagar här räknar neråt och jag ska fylla allt i två resväskor hem så tänker jag noga över inköp, men det var trevligt att bara strosa runt och kolla!
Ett marknadsstånd med helt naturliga och giftfria deodoranter, tvålar etc var så oerhört gulliga och doftade himmelskt av olika frukter, men det är ju knappast såna saker som är prio på studentbugdet.

På vägen till marknaden hade vi passerat Chinatown och eftersom jag inte ens visste att LA hade ett Chinatown så bestämde de sig för att visa mig runt lite där också.
En massa fina saker och mysig stämning där också, men inga inköp - förutom min första Boba någonsin.
Boba är ganska poppis här i LA så har sett många dricka det och prata om det, men hade aldrig vågat mig på att testa denna främmande dryck förrän nu.
Så denna asiatiska dryck är iste gjort på te och mjölk istället för te och vatten (jag tog mangosmak- no surprise) och sedan är det de små smaksatta kulorna på botten som gör att det blir en Boba. Jag tog jordgubbssmak och kombon blev lyckad! 
Testade Jolie's vanliga bobakulor också men de smakade typ ingenting och var betydligt svårare konsistens att bita, så det förstod jag inte riktigt vitsen med, haha.
Tre leende (snart före detta) CSUN Cheerleaders mot slutet av en lyckad eftermiddag. 

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0