Födelsedagsfest

I lördags fyllde min flyer Faith 20 år, vilket firades med stor fest i huset hon delar med fyra andra nära skolan.
Det lilla huset var smockfullt med folk och det kändes som en väldigt "typisk" hemmafest med hög musik, väldigt fulla människor och en massa beerpong haha. Amerikanerna blir väldigt avis när de hör att vi lagligt från dricka och gå ut vid 18 jämfört med deras 21. Medan de är i åldern där det är jättehypat med utgång så är det ju mer "old news" för oss, haha.

Jag var inte där superlänge pga min skjuts men den tiden jag var där var det väldigt kul att umgås med folk som slutat i cheerleadinglaget tidigare under året och folk som gått tidigare år.
Eftersom området inte är det säkraste så fick jag skjuts både dit och hem trots att det bara var typ tio minuter-en kvart att gå från min lägenhet. Jag hade ju aldrig bett någon skjutsa mig en sån ministräcka hemma (kanske bett någon följa mig i så fall) men tyvärr får vi någon gång varje månad mail om att det skett sexuella övergrepp, rånförsök eller till och med kidnappsförsök på- eller i närheten av campusområdet! 


En väldigt rolig tårta där jag kan låta bilden tala för sig själv gällande innebörden. Vissa saker är oerhört mycket mer normaliserat här än hemma men ni kan allihopa vara lugna i vetskapen att jag alltid vänligt men bestämt tackar nej till allt sånt!

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mamma

En jäkla tur att du inte nämnt om alla påhopp i området tidigare! 😱 Skunksprayet skulle du haft med dig!

Svar: Det har varit delvis medvetet utelämnande av de detaljerna...
Hold your dreams

2016-04-11 @ 21:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0