Back in school

Okej, vi var egentligen tillbaka i skolan redan i fredags för lite mys-uppföljning av VFU:n och ett seminarium, men idag var första "riktiga" föreläsningsdagen och oh . my . god . vad tung den var! 

Jag tycker egentligen vår föreläsare är helt toppen men:
1. Statistik överlag är inte min grej
2. Statistik i ett dataprogram är inte heller min grej 
3. Motivationsnivån sjunker ytterligare när man vet att man varken ska använda just den sortens statistik eller det dataprogrammet i sin C-uppsats, haha.
Dessutom hade jag varit uppe extra tidigt för ett möte på skolan klockan halv åtta, så jag hängde inte med aktivt i föreläsningen särskilt länge...
Så det tog verkligen emot att vara så "respektlös" mot föreläsaren, men jag försökte gång på gång fokusera på dataprogrammet och det gick verkligen inte.
Och motivationen var inte mycker högre efter skolan när jag och Kristin stannade kvar för att försöka beta av lite av veckans väldigt stora hög med plugg.

Whoop, cred till mig som lyckades bryta min trend för deadlines! 

Jag var lite sugen på att även lägga upp min bild av när Kristin sitter och sover i en fotölj på Studietorget - med boken fortfarande uppslagen i knät - men ni får helt enkelt nöja er med att föreställa er det haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0