Andra Januari TvåTusenSexton

2a januari blev en riktig "äta svenskt och träffa saknade svenskar"-dag, haha.
Det började med att jag var i Göteborg och mötte upp Ida på Espresso House. USA har mycket gott i fikaväg men jag saknar EH frapinos i typ femtio smaker.
Vi pratade om allt mellan himmel och jord i 2,5 timmar, sedan var det dags för mig att bege mig till Haga, där jag och Emma gick till berömda Husaren. Vi delade på en god macka, drack te och pratade även vi om allt möjligt i ett par timmar. 
Tiden då Emma behövde bege sig hemåt passade ganska dåligt med mina tåg men jag chansade och kastade mig på första bästa spårvagn mot Centralen. Att på två minuter springa från Drottningtorget (i klackar dessutom), köpa biljett och hinna ombord på tåget precis när dörrarna höll på att stängas- det måste vara något rekord, haha. 
Tillbaka i Falkenberg blev det en minipromenad till Alice lägenhet. På förfrågan om vad vi skulle äta till kvällsmat så kände jag att jag inte kunde lämna Sverige igen utan att ha ätit en traditionell kebabpizza med massa sås, så det fick det bli! Därefter kom Veronika, Pelle och Amm, och det blev en riktigt trevlig lördagskväll. 
Som avslutande grädde på moset var ett lyse på vår bil sönder, så jag fick snällt promenera hem från stan i minusgraderna. Dock kom mamma med mössa, vantar, halsduk, termobyxor, bekvämare skor och sällskap- annars hade det blivit bra jobbigt.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0