New International people at CSUN

Igår (torsdag) var det introduktionsdag för alla nya internationella studenter på CSUN. Även om vi "återvändare" egentligen inte behövde närvara så var vi några stycken som kände att det knappast kunde skada att höra infon igen och framför allt socialisera. Även om jag har mitt fina (men upptagna) cheerleadinglag här så vill jag ju gärna lära känna mer folk.

Fredagen innebar en gratis guidad tur i LA och eftersom jag inte kunde närvara på den i höstas så passade jag på nu. Vi stannade på Griffith Observatory (måste dit kvällstid och fota staden!), Hollywood och Santa Monica. Jag hade sett alla platser tidigare men det var kul att få turista lite och, som sagt, socialisera.

Senare på kvällen så var den fest hemma hos svenska Kajsa och Anna, norska Marie och danska Rikke som bor längre upp på min gata. Det blev en salig blandning av främst svenskar, norskar och danskar men även en tysk och en korean. Det var en mycket trevlig kväll och jag hoppas absolut att vi håller kontakten under terminen! 
Först och främst ska jag försöka fixa in en gammal cheerleader från Uppsala i mitt lag! 
Griffith Observatory
Utsikt från Hollywood Mall
Kända hand- och fotavtryck utanför TCL Chinese Theatres. Jag letade desperat efter Hunger Games-plattan som gjordes i november men den kanske fortfarande gömmer sig inne på den kända biografen...
Walk of Fame
Santa Monica

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Trevligt Ni haft det nu innan skolan börjar. Idag skall vi fira Andreas. Synd att Du och Eve in te är med. Må så gott. Kramar.

Svar: Hoppas ni hade det riktigt trevligt! Kram
Hold your dreams

2016-01-24 @ 09:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0