When there's not much to do

Anledningen till att det inte blivit så mycket bloggande sedan jag återvände till USA för 1,5 vecka sedan är helt enkelt att det knappt funnits något att blogga om.
Skolan börjar inte förrän den 25e så fram tills dess är det enda på mitt schema cheerträning några kvällar i veckan plus basketmatcher. Detta har under dagarna inneburit mycket seg dötid som främst spenderats ensam i lägenheten framför film eller serie. Jag känner inte jättemånga i LA och de jag väl känner är inte här just nu så även om detta hade varit perfekt tid att utforska platser så har jag inte känt för att göra det ensam. Många i cheerleadingen har bott här hela sina liv så dels har de inte lust att göra "turistgrejer" och dels så är många upptagna med jobb, familj, pojkvän osv. Tiden hade kunnat spenderats på ett bättre och mer produktivt sätt, men jag kanske helt enkelt behövde få känna mig ensam denna veckan och fundera på saker och ting...

Post practice med Private Practice, haha. Och blåbärsbagels med cream cheese- yum!
Förutom PP och PLL så har jag passat på att se lite Oscarsnomninerade filmer efter att den listan släpptes i veckan som var. Enligt mig har svenska Alicia Vikander absolut en chans för sin prestation i The Danish Girl! 
Vi får se hur länge det håller sig mörkt denna gången innan de gamla slingorna lyckas tränga igenom.
Basketsäsongen har börjat på riktigt (resultaten räknas) men dessvärre har det inte gått bra för varken våra killar eller tjejer. I helgen förlorade killarna med en 3-poängare i sista minuten! Och motståndarnas bästa (och längsta) spelare var svensk- den ni! 

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0