Mot Ystad

Hejsan hoppsan!
Vilken kontrast det blir när man stressar som sällan förr för att hinna med ett tåg jämfört med sedan när man sitter på tåget och fortfarande känner hjärtklappningen, haha.
Jag slutade jobba fyra, var hemma ca tio över, har duschat, bytt kläder och packat ner tågproviant. Tidsplanen gick rätt bra förutom att jag verkligen inte kunna hitta mina svarta jeans som jag skulle åka i. Jag sprang nog runt och letade efter dem i fem minuter eller nåt... Typiskt nog var det såklart det enda av hela packningen som jag inte plockat fram dagen innan- bra där!
Så jag fick åka i VS-leggings och hoppas att det blir varmt i helgen då jag endast har med shorts och klänning hehe...
Vi kom iväg 16.35 och trafiken gjorde att jag hoppar ur bilen 16.45- tre minuter innan avfärd. Kånkar med all min packning upp till perrongen, och köper biljett samtidigt som jag ser tåget rulla in. Lite för lite marginal för min smak egentligen.
Men värre var det för kvinnan som kom fram till mig på tåget och frågade om det gick i riktning mot Göteborg. Jag sa att detta tåg går söderut så hon vänder sig om för att hoppa av men då stängs dörrarna och tåget börjar rulla! Kul för henne att lägga någon extra timme av sin fredagseftermiddag på att åka tåg fram och tillbaka...

Jag är som sagt påväg söderut- mot Ystad närmare bestämt. Det blir ett snabbt byte i Lund - så jag hoppas det är spåret typ jämte - och sedan ska jag vara framme vid klockan åtta. Tre timmar på tåg och ingen mat sedan lunch innebär proviantbehov, så jag har varit duktig nog att få med mig riskakor, digestivekex, banan, vindruvor, Ramlösa och Celsius. Och så lite godis, för det är en välförtjänt helg.

Folk har frågat vad tusan jag ska göra i Ystad och det är faktiskt så att Victoria från min gamla klass jobbar där i sommar, så vi tjejer tyckte det kunde vara kul att se något nytt när vi ska passa på att träffas.
Vi har inte mycket planerat utöver att se oss omkring och snacka ikapp, men helgen lär säkert springa förbi.
Här inne blir det kanske inte tomt trots allt, om jag lyckas ägna tågtiden åt att äntligen ta tag i ett par av de "stora" inlägg jag skjutit upp, hehe. Samtliga inlägg sköts inledningsvis upp i väntan på bilder och sedan har de bara inte blivit av. Sorry!

Självklart packades det som vanligt i sista stund... Alltså sent igår kväll.

Äntligen fick jag användning för min fina ryggsäck storlek XL som jag fick av den stora stjärnan på Cheer Summer Camp efter jag skadat armbågen. Med den status World Cup Shooting Stars har i världen (världsmästare många gånger om) så har jag knappt vågat ha med den till cheertävlingar och liknande där jag måste lämna den obevakad...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0