Vardagens plus och minus

Vi hade snackat om jordgubbar ett par dagar på jobbet och om hur de faktiskt inte finns hela sommaren, så jag bestämde mig för att cykla till Ica efter jobbet och köpa en liter. Så ni kan nog gissa min besvikelse när jag kommer in på den välbekanta fruktavdelningen och det inte finns ett spår av minsta lilla jordgubbe... Hur tusan kan säsongen vara slut i början av juli, innan ens halva sommaren gått?!!

Det svider nästan i själen på mig...

Men det hände även något vardagligt positivt- jag hittade passerkort till jobbet, som jag letat efter sedan midsommar! Jag har lagt timmar på att rensa de flesta av mina lådor, väskor och garderober i jakt på det lilla kortet, och har dessutom cyklat till jobbet tio minuter tidigare varje dag för att ha marginal att kunna vänta in någon som ska släppa in mig.
Vart gömde sig kortet då? Självklart på ett löjligt enkelt ställe- samma hederliga tvmöbel som jag alltid lägger det på, fast bara under en dvd-box!
Jag var så inställd på att jag troligen lagt undan det i någon byrålåda när jag röjde inför midsommarens gäster, så jag hade helt missat att bara lyfta på sakerna på tvmöblen hehe...


Kommentarer
Postat av: mormor

En till som gärna frossar i jordgubbar. Otroligt gott. Kram.

2016-07-10 @ 22:50:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0