New York - Dag Fem

Måndagen blev också något av en ätardag, haha.
Efter att ha tränat lite lätt i hotellets gym på morgonen (hur länge sedan man tränat senast kommer jag nog inte ens på...) så åkte vi till Harlem för att äta på Red Rooster- en känd resturang som ägs av en svensk stjärnkock!
Maten var jättegod och vi lyxade till det lite med bubbel, men Hanna är någon månad från USA's 21 års gräns så stackarn fick nöja sig med Cola.

Asså ja...

Efter en del strosande och shopping j bland annat mysiga West Village så styrde vi stegen mot ett känt cupcake-bageri som heter Mangolia Bakery. Det pyttelilla bageriet hade en rejäl kö och en massa gulliga cupcakes, kakor och tårtor så det var svårt att välja vad man skulle testa men jag tog till slut key lime cheesecake medan Eve och Hanna delade på morotskaka och red velvet cupcake. 

Vi åt våra bakelser i en liten park tvärs över gatan och sedan gick vi en gata tillbaka till Perry St. Den gatan är nämligen känd för Carrie i Sex and the City's lägenhetsbyggnad ligger där så den ville vi absolut se. Det var dock ett rent sammanträffande att vi passerade just den gatan på vägen för vi hade ingen aning om att den låg där!

På kvällen tog vi ännu en tripp till Times Square eftersom det är en helt annan upplevelse när solen gått ner. Galet fullpackat med folk och smått kaos, men absolut ett måste när man är i New York!
Still going stong efter 13 år! Inte alls besatt...

Dessutom avslutade vi kvällen med att testa hamburgerstället Shake Shack. Man kan nästan kalla vår resa för en hamburgarresa hehe...
Av våra sju dagar i New York så åt vi hamburgare minst fem!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0