New York - Dag Fyra

Söndagen inleddes med frulle på Pure Green- ett favvoställe vi hittat supernära vårt hotell. Vi åt frulle där typ varje dag från och med lördagen haha.
Acai bowls

Efter lite fixande med alla våra prylar och dylikt så åkte vi iväg och åt igen, haha. The Butcher's Daugther hade både jag och Hanna sett nämnas flera gånger så det kände vi att vi verkligen skulle spana in- och shit vilket supertrevligt litet ställe! 
Härlig och unik inredning plus väldigt god mat!
Avocado toast
Himmelskt god fruktsallad. Och en grapefrukt mimosa, tihi.

Söndagens stora event var sedan ytterligare en musikal på Broadway- nämligen Chicago!
Jag var den enda av oss som sett filmen så de andra hade ingen aning om vad de skulle förvänta sig, men båda var väldigt taggade över att se en Broadway-musikal.
Chicago var absolut bra (framför allt Cell Block Tango- definitivt det enskilda nummer som lockar mest med hela musikalen!) men inte i klass med Wicked eller We Will Rock You. Dock är ju alla dessa musikaler väldigt olika så det beror mycket på vad man gillar för typ av handling, musik och dans. Här var det jazzigt, kaxigt och lite lättklätt och vågat. Framför allt de två huvudrollerna klarade sina uppdrag med bravur! Hon som spelade Welma har tydligen gjort det i över tio år nu.


Sämre platser än när jag såg Wicked men självklart betydligt billigare pris. Och man både såg och hörde fint ändå.

Eftersom vi var i närheten passade vi på att spana in Times Square. Det var häftigt att se i verkligeheten och maffigt med alla stora reklamskärmar runt om från alla håll, men det var svårt att fånga på bild.


Trötta som vi var på kvällen så kände vi att det passade fint att köpa med mat till hotellrummet och kolla på Harry Potter-maraton som visades på ABC.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0