Back at Universal

Jag känner att vi hittar på en massa fantastiska saker dessa hellediga dagar men det finns ingen tid/ork att uppdatera om dem... Om ni hänger i lite så lovar jag dock att här kommer massor med kul saker! 

I torsdags drog vi till Universal. Evelina & Hanna hade aldrig varit där och jag hade inget emot ett besök till, haha. Förra gången var endast en ynka vecka innan Harry Potter World skulle öppna och även om jag misstänkte att denna skulle vara oerhört lik den jag varit på i Florida så ville jag ändå dit.
Amanda joinade oss och förutom alla obligatoriska åkturer/shower gick vi även på imponerande Animal Actors, (som var en ny upplevelse för oss alla) och denna gången innehöll Studio Tour att man åkte igenom Wisteria Lane från Desperate Housewives- wihoo! Och så letade vi upp vår kära lagkamrat Sully, som denna dag jobbade som Lisa Simpson!
Haha de mina girls är underbara men så korta...
Obligatorisk bild framför jordgloben







Hagrids stuga var nog det enda som fanns här som inte fanns i Florida, och i Florida fanns faktiskt en hel del fler saker i Harry Potter World, men detta var  höjdpunkten ändå! Awesome!

Whoville/Vemdalen från Grinchen
Lite Wisteria Lane, men jag har dessvärre glömt vilket hus som tillhör vem...


Guiden sa dock att de efter seriens slut målat om vissa hus för att passa andra serier/filmer.

Avslutningsvis blev det tjejernas allra första FroYo här i staterna.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0