Crunch Week & Finals

Phew vilka intensiva tre dagar det har varit! 
Men nu är 3 av 5 kurser färdiga och det inte mycket kvar på min långa plugglista!

Måndag kväll slutade såhär:

Dålig ny vana att göra allt i sista stund... Påbörja det i god tid -visst- men har svårt att göra klart saker innan jag verkligen måste.

Tisdag:
Glad och nöjd efter att jag krigat igenom två sluttentor och ett grupparbete på samma dag.

Onsdag:
Ouuuuups! Mina dåliga sömnvanor (somnar inte förrän efter två) har hotat skolan tidigare då jag nästan försov mig och fick springa till tisdagens första tenta, och idag åkte jag dit...
Pga tidsskillnaden låg min svenska onlinetenta i idrottspsykologi klockan 7-10 lokal tid, så jag hade ställt klockan på 6 prick och tänkt hänga på låset på bibblan en timme senare. Får man då en chock när man vaknar av ett sms och ser att klockan är 7.45???!!!
Som tur är kunde man påbörja onlinetentan när som under skrivtiden, men jag straffades genom att inte hinna med en av de 8 uppsatsfrågorna och svara sisådär på vissa andra... Mina missade 45 minuter spelade självklart roll men detta examinarionssättet med stora frågor som man ska ha massa källhänvisningar till passar mig mycket sämre än korta lära-sig-utantill frågor där mitt minne får briljera! 
Jaja, är glad att de svenska universiteten inte har betyg A-F som här, haha.

Efter att ha svarat på tentan så gått jag kunde in i sista stund så var det bara att packa om och träffa Jolie på bibblan för att göra klart våra två grupparbeten.
Koffein- jaaaaaa tack!
Kaffe, plugga, kaffe, plugga...

PS. Eftersom Finals är en så stor grej så är bibblan öppen (och fullpackad) till 2 på natten, Freudian Zip (fik) är öppet till midnatt och överallt runt skolan delas det ut gratisgrejer, finns massage, hundar osv!
Förra fredagen fick vi faktiskt träffa de två hundarna som ska lugna studenternas nerver denna veckan. Efter halva evighetslektionen (2,5h) sa läraren plötsligt att hon hade en överraskning till oss- och in kommer två kvinnor med varsin terapihund! 
Att få gosa med hundar på lektionstid slår nog... det mesta! 
Och en annan lärare hade med sig snacks till vår presentationsdag. Nyttigare snacks än det mesta annat som delas ut här, eftersom hon även undervisar i nutrition. 

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0