The Broad

Torsdagens planer för oss ändrades drastiskt men slutade superbra!

Vi hade biljetter till The Late Late Show with James Corden där Hell's Kitchens Gordon Ramsay skulle gästa. Evelina och Hanna ville uppleva en tv-show inspelning och detta var en helt ok gäst.
Ju tidigare man är på plats desto bättre platser, men jag hade skola och presentationer till lunchtid så att vara där med god marginal gick inte. Jag skyndade mig allt jag kunde och var där när vi egentligen skulle - vilket alltid brukar räcka - men för första gången vad jag upplevt så fick de säga nej till 20-25 pers för det redan var fullt! Tydligen var det något om att "house guests" alltid har möjlighet att gå på showen men inte brukar det, vilket de dock gjort denna dag. Detta meddelande kom såklart också när vi var andra sällskapet i kö och så himla nära! 

Då var den stora frågan vad tusan vi skulle hitta på istället. Någon event-snubbe kom fram till oss och gav oss biljetter till en movie screening (förhandsvisning av film där man lämnar recensioner så de kan göra den slutgiltiga klippningen) eftersom vi passade deras målgrupp, men den filmen skulle inge börja visas förrän tre timmar senare. 

Efter lite funderande i solen på The Grove beslutade vi oss för att testa att komma in på The Broad- det moderna konstmuseet som egentligen stod på schemat för nästa dag. 
Så vi körde till Downtown och var framme strax innan fem, vilket gav oss tre timmar till stängningstid. Vi hade flyt och behövde endast köa i tio minuter till detta väldigt populära (och gratis!) museum som öppnade 2015.
Museum låter kanske inte jättekul, men wow vad häftigt detta var!  Jag ville främst dit för jag hade hört talas om deras "Infinity Room" som med hjälp av spelar, lampor och vatten ser ut som man är i en galax, men vi var alla tre supernöjda med denna kulturella upplevlese!
Dessa tulpaner tillhörde våra favoriter...
... vilket även denna ballonghund gjorde...
... och dessa enorma möbler!
Några äkta Andy Warhol

Massor med små aluminiumbitar från burkar och kapsyler
Och det helt fantastiskt häftiga Infinity-rummet:
W-O-W! 

The Broad ligger förresten jämte magnifika Walt Disney Concert Hall och man ser även några av stadens få skyskrapor.
The Broad
Från insidan ser man faktiskt ut genom hålen 
Walt Disney Concert Hall

Avslutningsvis åkte vi tillbaka till The Grove och åt på underbara Cheesecake Factory. Matkoma deluxe efteråt, trots att vi alla åt förrätter samt delade på två cheesecakes som vi inte ens lyckades äta upp!
Storleken på "förrätten" haha. Oerhört gott med olika sorters vårrullar!
Classical Strawberry och Salt Caramel

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Häftiga bilder.

2016-05-15 @ 20:52:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0