The ELLEN DeGeneres Show

Hejsan allihopa!
Kan flika in lite snabbt att vi är i New York nu men jag kommer försöka uppdatera ikapp i kronologisk ordning så bloggen stannar i LA någon dag till.

Måndagen hade vi sett fram emot med skräckblandad förtjusning länge! 
Vi hade nämligen chans att hamna i publiken på freaking Ellen DeGeneres show!
För att göra en lång historia kort så är det super-duper-mega-svårt att få biljetter dit så jag hade kollat hemsidan varenda vecka i 8 månader och skickat intresseanmälan vare gång chansen gavs, men inte fått chansen förrän nu- och då endast Standby-biljetter. Standby innebär typ att man köar tidigt som tusan (kl 8 var vi på plats, men de tidigaste kom vid 5) och man vet inte förrän på eftermiddagen om man får en plats i publiken eller får se showen från klipprummet och istället få riktiga biljetter till ett annat tillfälle. Det hade ju dock inte funkat för oss eftersom vi skulle åka två dagar senare, så vi var ganska nervösa och väldigt förväntansfulla inför att få veta om vi kom in eller ej!

Schysst nog av dem så fick vi klockan nio nummerlappar och kunde göra vad vi ville till halv två istället för att sitta och nöta bänk hela dagen. 
Vi (jag, Amanda i mitt lag här, Eve och Hanna) spenderade därför timmarna på Warner Bros Studios Starbucks och hade det trevligt. Vi övervägde att ta rundturen filmjätten erbjuder men kände att det sved ekonomiskt med ännu en större utgift, så vi nöjde oss med kaffe, goda grillade mackor och en massa snack.

Av de kanske 100-150 pers med Standby-biljetter var vi på plats 17-20 så vi hoppades innerligt att det skulle räcka- vilket det gjorde!!!!! WIHOO!!!!
Med liten marginal dock!

Asså, att sitta i Ellens studio och vara med om en inspelning- när man sett programmet en massa gånger och mer eller mindre avgudar Ellen- var så sjukt häftigt! 
Sen är ju Twitch hennes DJ och välkänd från bl.a. SYTYCD, Step Up-filmer och Magic Mike 2, så där blev man också smått starstruck.
Den bästa av gästerna var Anne Hathaway, men det blev även ett uppträdande av Steven Tyler från Aerosmith och kortare besök av några andra gäster. 
Stämningen var jättehärlig och både Ellen & Twitch var underbara!
Efter inspelningens slut tog sig Ellen tid att hålla ett ärligt och värmande litet tal till oss innan hon och Twitch avslutade med att bjuda på lite skojdans.

Inte nog med detta!
Ellen gjorde rösten till Doris i Hitta Nemo och den nya Hitta Doris som till slut kommer ut 17 juni har varit förväntad i åratal av många.
Under showen visades en ny trailer till filmen och efteråt säger Ellen plötsligt att vi i publiken ska bli de första i hela världen att få se filmen- 4 veckor förr premiären och före filmteam-medlemmarna, press, kändisar och hela bunten. Smått sjukt ändå!

Så efter showen skickades vi iväg med buss till en biograf, fick popcorn & läsk och fick alltså se denna film som mitt kompisgäng hemma har laddat inför i ett par år haha. 
Självklart fick vi skriva på avtal att inte avslöja något om filmen, men jag rekommenderar den väldigt starkt!
För att minska risken för läckage fick vi lämna mobiler och annan kamera/videoutrustning utanför salongen med Ellen-personal!

Allt som allt så bara Wow! Efter alla mina försök att få biljetter till showen så kändes det oerhört kul att faktiskt få se den live innan jag åkte! Massor med kärlek till grymma Ellen!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0