Up all the way behind the famous letters

Fredagens aktivitet efter skolan var hike till Hollywood-skylten. 
Det var egentligen nästan lite för varmt för flera timmars hike (drygt 25 grader och stekande sol) men med vårt fullspäckade schema var det bara att gilla läget- och tänka att den blå himmelen skulle göra sig bra på bild haha! 

Enligt Google finns det mängder av hike-slingor som går till skylten så det var riktigt svårt att veta vilka fakta man kan lita på och vi drog det säkra kortet att lita på de vi träffat vid Griffith tidigare, även om vi visste att den vägen var lång!
Keps, solglasögon, bananer och en otrolig utsikt- kände oss som äkta hikers

Den första biten gick ganska plant och enkelt, så när vi kom fram till en utsiktsplats framför skylten var vi fortfarande kaxigt pigga.



Men målet för dagen var att komma upp bakom bokstäverna så vi fortsatte och nu kom det jobbiga!
Vi började känna av den dryga timmen i solen och nu blev det plötsligt mycket brantare uppför! Vi krigade oss hela vägen upp men det var riktigt kämpigt ett tag. Dock var utsikten utan tvekan värt det! WOW!
Det kändes nästan overkligt att faktiskt vara uppe bakom denna världskända skylt och se ut över hela LA. Nyp-mig-i-armen känsla ungefär.



Ganska obligatoriska bilder ändå.

Riktigt häftigt! 

Vägen ner gick absolut lättare och allt som att blev det nog 2,5-3 timmars hike. Det kunde vi behöva med tanke på hur lite vi kommer träna och hur mycket vi kommer äta dessa veckor, haha!

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Vilka vyer och vilka bilder. Häftigt för Er. Kram.

2016-05-16 @ 22:20:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0