Drottningen av i-lands problem?

Min start på veckan har varit... frustrerande!
Har haft väldigt lite tid i skolan vilket inneburit en massa tid att fixa med ärenden, men dessa ärenden har inte gått min väg. Inte . Ett . Enda !
Så samtidigt som jag känner mig medveten om hur betydelselösa dessa problem är och känner tacksamhet över att ingenting är värre så är det bannemig väldigt frustrerande ändå, haha.

Så härmed förtydligar jag ifall fler vänner råkat tolka ovanstående snap som att jag är ledsen att nejdå, har bara problem med mobil, bankkontor etc.

Som tur är så kan ju saker i alla fall vända. I måndags när jag kom till skolan för seminarium så riktigt kände jag mitt fysiska stresspåslag sedan förmiddagen (ironiskt nog precis sånt vi läst om i denna kursen!) och valde att avvakta ett tag innan jag erbjöd mig att ta mig diskussion, men det blev ett bra seminarium resten av dagen fortsatte i positiv anda. Unnade mig lite Espresso House och senare fick jag boxat ut lite frustration på Body Combat och skakat loss på Sh'Bam. Så himla skönt!
Och som avslutning unnande jag mig en köpesmoothie, för varför inte? Såna här extremveckor är jag helt för att använda belöningar haha.

 

Tisdagen gick förresten lite i samma spår, det vill säga att examinationsförberedelserna i skolan flöt på bra men ärendena gick åt skogen... Försöker någon högre kraft testa mitt tålamod? Haha.
Men man kan välja att se på det såhär: hellre att ärendena skiter sig än skolan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0