Bästa känslan i danssalen

Efter att ha halkat runt i danssalen på sockar de senaste veckorna (barfota är det för jäkligt för de stackars fötterna att snurra...) så hade jag nu lyckats leta fram mina gamla trogna "foot-undies" (aka fottrosor) för bättre grepp mot golvet.

Danstorsdagen (som den numera kallas) levererade verkligen! På jazzen gjorde vi klart en kul koreografi och redan förra veckan fick jag en stark känsla av att min förmåga att snappa steg supersnabbt hade kommit tillbaka. Booyeah!

Jag har lärt känna ett par enäggstvillingar från Borås som går i båda mina grupper så på timmen mellan klasserna sitter vi numera tillsammans för stretching och diverse prat.
Vi har aldrig varit jättemånga på teknikklassen Jumps & Turns (vilket förvånar mig när den bara finns tillgänglig en gång per vecka) men ikväll blev det endast vi tre!
Vi har samma lärare i båda våra klasser (gillar henne skarpt) så hon känner oss rätt väl som dansare vid detta laget och pressade på tills benen bokstavligen talat skakade!
Det var länge sedan jag upplevde det sist, men vilken härlig känsla det är! Att stå vid sidan och känna hur benen skakar under en men när musiken går igång så klarar man fortsätta köra ett tag till! Love it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0