När gick jag och fick dåliga nerver?!

Jag har tidigare överlag haft rätt bra nerver, men inför examinationsveckan i termin 4 (muntlig redovisning, salstenta och praktisk examination) hade jag rekorddålig uppladdning av en förklarlig anledning- RM/SM i cheer fredag-söndag helgen innan denna softa vecka och dessutom två missade veckor i början av kursen pga Worlds i Florida. Jag klarade mig ju fint ändå men var i princip ett nervvrak innan dess.

Kruxet är att mina dåliga nerver verkar ha stannat kvar, trots att jag inte varit borta något nu och vet att jag har förberett mig bra, hehe..
Sista salstentan för några veckor sedan var inte så illa och när jag och Kristin slutade öva praktiskt igår eftermiddag så kändes det finemang, men idag asså- fyyyyy...
Sen är det klart att när man fått examinationstid 15-16 så är det betydligt fler timmar att hinna bygga upp nerver jämfört med om man i princip bara hunnit vakna och äta frukost innan det är dags att köra.

Trots någon liten miss så tyckte lärarna jag klarade mig "fint utan några problem", så de tyckte det var konstigt när jag typ började ursäkta mig och förklara att jag egentligen kunde typ allt annat haha. Eftersom vi var sist hade man hört från andra att lärarna var tuffare än någonsin och underkände folk ( = får göra om examinationen nästa vecka, så absolut inte jordens undergång) för osäkerhet eller enstaka fel, så det var därför jag trodde att min upplevda halvmiss kunde räcka. Well well, är glad att de godkände mig ändå så jag slipper brottas med dessa nerver igen hehe.
Praktisk examination är faktiskt mycket tuffare än en tenta för på tentan kan du klottra ner lite stödord på svåra frågor och gå tillbaka dit sen, men här kan man bli så ställd om det låser sig och man är face to face med läraren som upprepar frågan och undrar om man är helt säker.

Tänk att detta var sista . praktiska . examinationen !
Det är många "sista" nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0