The pretty perfect kind of Friday

Jag är egentligen inte så mycket för överanvändandet av mainstreamord så som FriYAY, men idag är det ändå nära att jag använder det ordet.

Efter att ha förlorat mot snoozandet varje dag förra veckan så kändes det härligt att avsluta denna skolvecka med stabila 4-1, haha.
Skolan kunde nog knappt bli bättre: en fredag 8.30-12 med den allra roligaste gästföreläsaren vi mindes från termin 2!

Vid halv sex styrde jag mig ner mot Korsvägen och tog nog för första gången spårvagn 8 mot Härlanda- där Johanna hyr en härlig etta med toppenutsikt.
Vi promenerade till Skatås, sprang 5 km-slingan i det nyfallna mörkret (min första löptur på lääänge) och promenerade sedan tillbaka och in på ICA. Jag och Johanna har uppenbarligen olika uppfattning om vad som är nära avstånd för hon sa att ICA låg så nära Skatås- när det var 3,5 km. Vi fick i alla fall handlat mat till slut och åt vid halv tio så det gick ingen nöd på oss, men vi hade hunnit jobba upp både kyla och hunger.
Maten blev förträffligt god (taggad på matlådan jag fick med mig) och vi fortsatte kvällen med te, godis, ananas och klassiska How to Lose a Guy in Ten Days. Addera en hel del snack på det och så hade vi en oerhört mysig fredagskväll!

Jag kom hem vid kvart över ett och ska nu försöka somna så fort som möjligt- vill ju vara pigg imorgon med pluttisarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0