The usual but lovely Monday

Veronika tycker jag ska blogga en massa så hon har något att läsa, men hur kul är det ibland att blogga om sin rutinfyllda vardag?
Även om jag faktiskt gillar rutiner så känns det kanske inte jätteparty att skriva igen om hur jag varit i skolan, tränat Kittycats och avslutat på gymmet. Mina klassiska måndagar från 8-22 liksom.

Men skolan var intressant såhär första dagen om psykisk ohälsa. Eller ja, jag tycker ju typ alltid skolan är intressant (lyllos mig) men när man inte ska ha någon stor tenta eller examination så kan man låta sig slappna av på ett annat sätt och bearbeta materialet för personlig utveckling, inte sakinlärning. Softare approach såklart men också intressantare diskussioner i många fall.

Kattungarna då? De jobbar på oerhört duktigt (trots en del obligatoriskt flams) och utvecklas sååå mycket. Mitt coachhjärta blir varmt av stolthet typ varje träning! Idag bad några grupper om att få testa stuntsekvensen de ska tävla med, och satte den direkt! Icke-cheerfolk fattar kanske inte förra meningen men kort och gott älskar jag att jobba med de "små" kidsen.

Ja, man måste ju älska våra lärare haha. Och tummen upp för att sista timmen innebar målande och olika färger för att få en tydligare bild av stress fysiologiska effekter på kroppen- study method me like!

= låna böckerna i mitt namn, reservera samma böcker i mammas namn och sedan ta bort reservationen dagarna innan återlämning för att låna om i mitt namn. Hade någon annan ställt sig i kö efter mamma hade hon fått behålla reservationerna och låna böckerna åt mig. Ibland lyckas man använda systemet till sin fördel hihi.

Lite lagom mängd böcker för 4 veckor? Jag lär inte läsa ens hälften, men man vet aldrig vad från litteraturlistan som kan komma att behövas så när möjligheten finns så är det lika bra att ha dem till hands.

Oj oj vad lätt man fastnar då...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0