En sommarsöndag

Ett bortglömt inlägg var det om denna fantastiska sensommarsöndag i augusti, någon vecka innan Eve åkte till Åre och jag till Göteborg.
Familjen plus mormor och morfar åkte ut till Strömma farmlodge i Tvååker och njöt i ett par timmar av fika i sol och superidyllisk miljö. Hur mysigt?!

Sedan begav våran familj sig vidare till centrala Varberg, där vi skulle åka Segway. Det var inget jag testat innan men man har ju varit rätt sugen på att prova, framför allt efter att ha kollat på Solsidan haha.
Jag som anser mig ha mycket bra kroppskontroll kan lätt gå in i såna här situationer med lite för högt självförtroende, men det var ju rätt lätt att köra faktiskt. Dock måste jag erkänna att det kändes bra obehagligt ibland när man var uppe i maxfart (typ 30 km/h? Minns inte riktigt) och hela styret drogs bakåt och pressade mot magen på en. Då kändes det som man pressades bakåt och skulle trilla om man inte hoppade av! Jag var nära att hoppa av någon gång men det löste sig till slut och för det mesta gled vi fram lugnt och beskedligt.
Varberg har asfalterad gång- och cykelväg precis utmed kusten och sablars vad fint det var att åka där utmed strandpromenaden! I Falkenberg är sanddynerna i vägen så man kan tyvärr inte komma lika nära vattnet utan att faktiskt vara på själva sanden.

Så vi passade på att njuta som tusan när vi cruisade fram.
Vilken underbar dag och framför allt eftersom vi skulle bli lite utflugna efter sommaren!


Kommentarer
Postat av: mormor

Vilka fina bilder. Tackar för en trevlig ef.m. med fika på Strömma.

2016-09-17 @ 11:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0