Faddrat nollning?

Jag har ju faddrat varje nollning sedan jag själv nollades och tycker det är toppen!
Man lär känna de nya på skolan, väljer vilka aktiviteter man tycker är roligast att vara med på och umgås med nya och gamla vänner bland nollningskommitéen och de andra faddrarna.

Jag såg mycket fram emot att det skulle bli nollning igen, men denna gången ville det sig bara inte så bra med mitt schema...
Första nollningsveckan var innan skolstart och min enda lediga vecka på hela sommaren så jag valde att spendera den i Falkenberg. Sedan krockade de allra roligaste aktiviteterna med Kittycats träningar på måndagar eller var sådana faddrar inte är med på. Dessutom har vår första kurs varit tuff, så man var inte motiverad att prioritera de lite mindre roliga aktiviteterna.
Slutresultatet?
Nollningen går mot sitt slut och det blev endast två fjuttiga aktiviteter för min del. Men mellansittningen med IKEA-tema var i alla fall superkul! Enda nackdelen var att det var ett svårt tema utklädnadsmässigt, men med lite flyt fick jag en leverans från just IKEA dagen innan så jag och Kristin gick som en IKEA-låda och många uppskattade den finessen med vår utklädnad att vi satt ihop!
Vi körde en massa kul gyckel, sånger och lambo- allt för att förs vidare traditionerna till nästa generation studenter!

Inte världshistoriens bästa utklädnad, men som sagt tyckte vi det var ett rätt svårt tema.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0