Liseberg

Vi var ett gäng hemifrån som ett bra tag snackat om att ta tag i det obligatoriska årliga besöket på Liseberg innan säsongen är över, men i slutändan var det bara jag och Alice som kunde.

Datumet hade varit planerat i ett par veckor och med det härliga vädret kändes det perfekt. September borde ju vara lågsäsong och inte så farliga köer tänkte vi.
MEN så insåg jag att Zara Larsson skulle ha en konsert på Liseberg just denna dag.
Kul att se henne tänkte vi, men nackdelen som följde var att det var lika mycket folk som en populär sommardag och låååånga köer...
Lite köer är man ju beredd på men när det passerar en gräns där det mest blir segt.

Vi åkte i alla fall de attraktioner vi prioriterade mest och körde massa catch up i köerna. Vi spelade upp en femtiolapp vardera, vilket kändes lagom. Inte som min lillebror och hans kompisar som spelar för 300-800 kr...

Köerna gällde även till matställena så vi missade Zaras första låtar pga att vi äntligen satt och åt, men det var ingen större fara. Vi fick i alla fall sett och hört resten av konserten och visst kan bruden showa live!
Massor med folk var det också, men det var ju rätt väntat när en världsstjärna spelar i Göteborg för 95 kr i inträde.

Vi lämnade Liseberg strax efter tio och Alice åkte hem till Falkenberg. Underbart att hon åkte upp hit till Gbg- det får hon göra mycket mer tycker jag!
Fun fact om dagen var förresten att vi bland alla dessa människor lyckades springa på en av mina små pluttisar från Kittycats!
Visst att Göteborg inte är en megastor stad eller nåt, men jag känner inte supermånga ändå och blir alltid väldigt förvånad när jag springer på någon jag känner! Ja, förutom i området kring Sahlgrenska eller Berghalla såklart, haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0