Lugn kortvisit i Falkenberg

Efter cheerleadingträningen med pluttisarna i lördags förmiddag så tog jag tåget hem till Falkenberg.
Jag hade inte varit hemma på två veckor och även om det kanske inte är jättelänge så känns det rätt länge efter att ha bott hemma hela sommaren.

Efter en god grillmiddag med familjen (eller ja, minus Eve men så blir det ju detta läsåret) så åkte jag till Lollo och David. Där fanns även Jennifer, Robin, Andreas, Tim, Aleksandra, Evelina, Frej och lilla Viggo. Att ha en sovandes tre veckors bebis i knät fungerar nog som terapi mot det mesta- oerhört mysigt!
I övrigt blev det en massa snackandes som vanligt, lite sällskapsspel och hemmagjord glass.
En lugn kväll med trevligt sällskap helt enkelt, och helt i min melodi.

Söndag blev omdöpt till "Utflyktssöndag".
Jag, Lollo, David, Andreas, Matilda, Robin och Jennifer åkte till Seatons Kulle/Hyltenäs Kulle i Kinna (tror jag som är sån expert på landsbygden...) där vi 90 meter över havet hade picknick med superfin utsikt!
Vädret kändes först grått med risk för regn, men lagom till vi kom fram så kikade solen fram igen och värmde på sensommarvis. Det tackar vi för!

Nu är jag påväg tillbaka upp till Götet igen, med ett lugn och påfyllda energidepåer för att tackla den kommande tentaveckan. Min sista i detta slag, i alla fall på fysioterapeutprogrammet kandidatnivå.

Självklart tog man ett smidigt skutt upp på muren- vad gör man inte för bättre bilder? Haha

Vi åkte med gammaldags stil. Jag tackade vänligt men bestämt nej till att köra- högerstyrt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0