Torsdag i Stockholm

Det var tur att vi inte hade någon tid att passa i Stockholm, eftersom vårt tåg blev nästan 2 timmar försenat! 
Vi som hade kommit till Centralen i perfekt tid för att snabbt hinna köpa varsin latte på Espresso House innan avresan. Nu hann vi istället läsa en massa baksidor på böcker, och handla på Lindex, Apoteket och Body Shop. Vi hade ju som sagt ingen tid att hålla förrän konserten på kvällen, men det är sjukt segt ändå att gå runt på stationen och vänta på att de ska ropa upp info om ens tåg i högtalarna. 
 
När vi väl kom fram till hotellet kändes det därför inte värt att stressa ut en snabbis på stan, utan vi tog det lite lugnt innan vi skulle iväg.
 
Hotellrummet med sköna sängar, bra frukost och centralt läge- allt som behövs.
Alla showens låtar, i rätt ordning = resans mest obligatoriska spellista. Av tidigare erfarenhet kändes det säkrast att kolla upp turnéns setlist i förväg så man inte skulle få någon obehaglig överraskning i form av favoritlåt som uteblev (throwback när Beyoncé INTE körde I Was Here...). På denna lista saknades endast Photograph, vilket jag kunde smälta. 
Lite fixilifix på hotellrummet. Det är bra härligt ändå att fixa sig med sin kompis samtidigt som man småpratar om diverse och lyssnar på bra musik.
Finns det något som heter Övertaggad?
Åh - så - god sushi på trevliga East vid Stureplan. Veronikas favoritresturang.
Veronikas rygg hade inte klarat av ståplats och även om jag egentligen gillar att stå rikigt långt fram (köandet suger men det är värt det) så kändes det som rätt typ av konsert att avnjuta sittandes. Vi såg ju fortfarande rikigt bra och hörde felfritt. Dessutom kunde vi komma till Globen precis när förbandet var inne på sista låtarna, istället för att börja köa flera timmar tidigare för bra ståplatser.
Vårt stående skämt under resan. Eller vänta- är vi faktiskt hemliga bästisar med Ed Sheeran? Nobody but us know... En sak är bra sant dock- tänk att ha honom som bästa killkompis, som kan sitta i soffan en fredagskväll och plinka lite på sin gitarr mellan samtalen om kärlek och livet. Låter riktigt bra, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0